Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 abi paranı reservoire yatır sömürtme kendini @tripling, o adamlarla savaş içersindeyiz. o teamde ki en yüksek levelli insan oydu. dalmayıp napcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Tripling said: LAn alsanıza beni takıma 50 kere yazdım.. oyun içinden Rammelas'a mesaj at alayım diye.. en olmadı buraya yaz adını alın diye ne bileyim kim girecek kim girmeyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Bende 50 kere yazdıydım nickin ccorpse diye ama neyse attım mesaj ordan da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Human'lar Mutant'ların takımına giremiyor ne yazık ki o yüzden alamıyoruz seni.. bunu da yazmıştım daha önceden galiba.. zor geldi arayıp bulmak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Ben humanmıymışım Mutant almıştım sanki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 meymenetsiz biraz surat demek ki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 item bulma ekranını sizlerle paylaşayım bu arada evet, bu boktan kürek yerine bi uranyumu tercih ederdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 hacı luck kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 20. ama ben yine de bunun şansla değil görevle alakalı olduğunu düşünüyorum. yani ayarlamışlar geliyo görevi bitirene sanırım. görev bi bilgisyar oyunuyla ilgili hard görevdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 luck 40 bende. easy mission da yapmıyorum hey allam:/( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 uranyum dayanmıyor yalnız rare'lere, bilseydim depolardım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 bu arada görevden item düşme oranı lucka bağlı değil. genelde elite görevlerden düşüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 bu oyun nedir ne değildir güzel mi zevkli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 eternalus arkadaşım bana biraz yardımcı olursan sevinirim...:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 sürekli bilgisayarda bişeylerle uğraşıyosan fena değil. başka bişeylerle yaparken hemen açıp yeni görev alıyorum ya da birine dalıyorum, sonra işime devam. sürekli başında olman gerekmiyor, görevler kimi zaman 20dk sürüyor, dövüşler arası da 10 dk bekleme süresi var. inventory var itemlar var vs. ayrıca dövüşler ve klan savaşları da yapılıyo eğlenceli oluyor. http://www.deathend.com/signups/add?refid=11344 burdan üye olabilirsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 hmm teşekkürler lvl 2 oldum da uranyum dediğiniz şey neye yarar 11 uranyum oldu bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 valla nasıl anlatsam. su para yerine geçiyor da, özel şeyler için yanında uranyum da istiyor. örneğin günlük görev hakkın bittiğinde bi uranyum karşılığı bi görev daha alabiliyosun, ya da bi dövüşten sonra 10 dakika beklememek için yine bi uranyum. armoryde ilerde bazı itemlar alırken de isteyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 hmm anladım...saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 masteis, çocukları dövüyomuşsunuz lan mahallede, foruma yazmışlar :D ahah ne ağlamış ama adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dacop Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 isim malorde lvl 8 yeomen bende grup istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 human teami var mı paticiğin bilmiyorum. biz mutantız hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 lvl 3 oldum^^ beni de al nickim 'zeawee' yine.. saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Bende lvl 8 yeomen. Boy boy çocuklarımız olsun ister misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 neden olmasın? ama önce birbirimizi tanımamız gerekmez mi? gece horlar mısın? ne tür kötü alışkanlıkların var? dışarı bıraktığın metan gazı nasıl kokar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Asarım keserim biçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar