Eoteyn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 www.facebook.com/home.php?ref=home#/video/video.php?v=142424220288&ref=mf üzgünüm ne yazıkki facebook.. ilk izlediğimde bune lan dedim.. ama şimdi bilmem kaçıncı kez izliyoruz karnımız ağrıdı. bi kaç kere izleyip detayları yakalamanız tevsiyemdir.zaten 57 sn lik bişiy. özellikle " hacıı ben sahaa ne didiimm hacıı" diyen çocuğun kafa hareketleri vee video nun sonunda kameraman öğretmenimizin " neaaapıyorrr aPlasını" bölümleri şuan için kafaları şeker olan biraderimin ve benim fovori yerlerimiz. gündüz kafam normalkene gülmemeiştim ama..sadasddad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 ne zaman actin haci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 42. saniyede mahvoldum ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 hmm pardon özürlerimi diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 mauahah :D toplayamadım hala kendimi :D:D xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 kareli gömlekli çocuk baya iyi ahuahau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar