Cairne Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 arkadas laptop alcakmıs geniş ekranlı iyi bişi olsn dedi ne önerirsiniz cok sevdigim bir abim oldugundan iyi birşeyler önermek istiyorum ne öneriyim Mac düşündüm ama kullanıssızdır diye önermicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steve Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Cairne said: Mac düşündüm ama kullanıssızdır diye önermicem lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 celik kasa zorluk cikarabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sioman Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 acer den uzak dur. teknik destek çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 hp'den de uzak dur. bi sure sonra hard disk in uzerinde yumurta pişirilebilir hale gelio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 gulen arkadasa bi sorum olcak mac de exe dosyaları calısmıor farklı programlar indrmediginde vede mac fiyatına mace 1000000 bascak bilgisayarlar var ztn bilgisayar buldum toshibanın son serisinden alacaz kilitleyebilirsiniz saolun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 mac windows kurulabildiğinden sanırım arkadaşın haberi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 imkanın varsa tabikide mac, diğer türlü asusları beğeniyorum. Casperın eknomik olmasına tav olma az çekmedim zira... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 mac e o kadar para vermeye gerek yok bence de.. yani tamam yeni modellerde fiyat indridi ama piyasa için kâfi değil zaten son satışrakamları çok iyi değil apple için.. ha ama sen tasarımcısındır vs yani gideri var o zaman ısınmayan laptop istiyorum ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 bu nasıl başlık? bu nasıl soru? bu nasıl topic? aşağıdaki bin tane laptop topiği ne güne duruyor? kitliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar