matama Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 hayirli olsun beyler :) buda bitti darisi benim kankanin basina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 alperozg said: Jahrein said: geçmiş olsun beyler :D ben bedelli yapçem en güzeli.. 1 ay çok bile.. 3 hafta. onunda her cumartesi pazarı çarşı veriyorlar. çok saçma bişi esasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 BiTcH_oFBaT said: bitti bea! 21 kiloma maloldu askerlik ahaha Daha ne istiyorsun? Millet o kiloyu verecem diye milyarlaca lira harcıyor. Şaka maka tüm arkadaşlara geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 abi en alakalı konu bu galiba, ben okuduğum halde bi kağıt geldi tamamını okumadım kağıdın da son yoklama falan diyo. hani okul kendisi tecil ettiriyodu şu askerlik geyiğini? uğraşmalı mıyım yoksa oluruna mı bırakmalıyım nedir? ağustos 90 doğumluyum, üniversitedeki ilk yılım. halp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 üniversitenin öğrenci işlerine git önce. orda bi sor ayrıca askerlik şubesine vermek için kağıt al. öğrenci durum belgesi yani. söylersen verirler. ek-g miydi neydi bizim zamanımızda değişti sonra adı galiba. götür o belgeyi şubeye sen genede. koysunlar dosyana okadar. mezun olduktan yada okulla ilişiğin kesildikten sonra gidip esas askerlik işlemlerini yapıyorsun. gitmek istersen askere sağlık kuruluna giriyorsun vs. tecil ettiriyorsan bi halt yapmıyorsun tecil ettiriyorsun. senin durumunda dediğim gibi önce öğrenci işlerine. önce sor onlar öğrenci belgesini şubeye gönderiyorlar mı diye. gönderselerde göndermeselerde sen askerlik için gerekli belgeyi al kesinlikle. fotokopisini çektir. git şubeye. kendi şubene gidersen zaten 5dk lık işin var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar