Cin Ruhi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 gittim pcnette 10 puan alan mediaplayer'ı aldım. media player adsl wireless modeme bağlı. ben de wireless üzerinden dosya atıyorum ama hız çok yavaş: 9.5 mb/s. aletin içinde sata disk var ve bu hız tatmin etmiyor. sizce direk lan kablosunu bağlasam daha mı hızlı olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 ewet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 makinedeki torrent programıyla film indiriyorum direk adsl modemden 20 kb/s'larda dolanıyo. Acaba portla alakalı bi sorun mu var? Aynı porttan kendi laptopumdan 80 kb/s'lerle dosya indirebiliyom utorrent'le.. sinir oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 low id Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 wirelessten 9 mb iyi bence. bizim biraderin notebook modemin dibinde 1.5 mb ı geçmiyor (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Wireless üzerinden o hiz çok yavaş geldi bana Gerçi indrime hızı da öyle İlginç bir durum. Çözersen -ki bence muhakkak çözümü vardır- muhakkak haber ver çünkü benim de düşündüğüm aletlerden biri o Icy box. Gerçi birçok marka oldu şimdi IOmega, EGreat, PopcornHour, Western Digital, Novatron vs.... Bu arada memnun musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 alet torrent indirebiliyor. çok pratik ama dediğim gibi laptoptan sanki daha hızlı indiriyodum torrent'i.. herneyse.. bir de esata girişi olsaydı iyi olurdu sanki. hani taşınabilir disk gibi kullanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 pcnet ağustos sayısını alan var mı? kime kaç yıldız vermişler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 popcorn hour ftw:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar