Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Frp'den nağmeler : sizi en çok etkileyen özlü söz?

Dynun

Öne çıkan mesajlar

Türkçe çevirileri:

"İnsanlar bazı şeylere inanmak isterler, yanlış olduklarını bilseler de."
-Tanis

"Eğer bize verilen aşkı reddedersek, eğer kaybetme korkusuyla aşkı başkalarına vermeyi reddedersek, o zaman yaşamlarımız boş olur, kaybımız da daha büyük."
-Tanis

"Biz kaderlerini yerine getirip ölenler için yas tutmayız." (Yani gerçekten dolu dolu yaşayıp iyi işler yapanlar için vs anlamında söylüyor)
-Forestmaster

"Yarım elf bana fikir danışmak için geldi, geleceği görebildiğim için değil. Ben geleceği göremem. O bana geldi, çünkü buradaki çoğu aptalın aksine, ben düşünebiliyorum."
-Raistlin
Sosyal ağlarda paylaş

pek özlü bir söz değil ama siege of darkness ta şöyle bi laf vardı çok hoşuma gitmişti. (ingilizcesini hatırlamadığım ve kitap yanımda olmadığı için türkçe yazıyorum, türkçesini okumadım yanlış olabilir)

Berginyon ve bir şövalye karşı karşıya.

" Şövalye iyiydi hayatını kılıç eğitimine harcamıştı. Ama Berginyon un elindek kılıç tuututğu süre onun tüm hayatından fazlaydı.
Şövalye iyiydi, gerçekten iyiydi. 5 dakika daha yaşayabildi."

ilk okuduğumda çok yaşa be salvatore diye düşünmüştüm[signature][hline]Aket Atum
Wulfgar icq da ne demiş te anlaşılamamış;
-"bu pati deki şey lan kırkı tıllık bambo ları siktim olayımı?"

Kadıköy Anadoluluların Buluşma Noktası

Sosyal ağlarda paylaş

Bide bu var tabi

Conan:
"Barbarism is the natural state of mankind. Civilization is unnatural. It is a whim of circumstance. And barbarism must ultimately triumph."[signature][hline]Aket Atum

Sosyal ağlarda paylaş

En çok etkileyen özlü sözlerden çok en çok etkileyen cümleler gibi olacak ama olsun.

Est Sularus Oth Mithas. -Sturm Brightblade

This is the Underdark. -R.A. Salvatore

Their deaths usually come from the front. -Drizzt Do'Urden

Bu anda doğdum ve eğer başarısız olursam bu anda öleceğim. -Raistlin Majere.

Yine de denemeye ve ümit etmeye devam etmeliyiz. Önemli olan bu -denemek ve ümit etmek. Belki de en önemlisi budur. -Tasslehoff Burrfoot.

-Kaç tane ejderan var?
-İki. İkiden fazla yok!

Swords, not words! -Minsc

For the Fallen!!! -Jaheira (Yanlış yazdım.)

-Cover your nose Boo! We will leave no crevice untouched!
-Squeek!

Where Minsc goes, evil stands aside!

Your enemies? Move out! Go to your lines! I come to serve! -Warcraft II'deki elf okçular.

Arwen, vanimelda. Namarié! -Aragorn.

Noro lim! Noro lim, Asfaloth! (Hiç bir özelliği yok... Liv Tyler söylemediği sürece :D)

Aragorn'un annesi, Gilraen: "Onen i-Estel Edain, û-chebin estel anim." (Ümidi Dunedain'e verdim ben, kendime hiç saklamadım.) ve Aragorn da gönlünde bir ağırlıkla ayrıldı. Ertesi bahar ermeden Gilraen ölmüştü.

Yani efendim, sizin sözünüzle yaşayan halkınızı zamanından önce mi terk edeceksiniz? -Arwen Akşamyıldızı.

Ve o gemi de gittiğinde, Orta Dünya'da Yüzük Kardeşliği'nden kimse kalmamış.

Orada, sonunda mallorn yaprakları dökülürken ve henüz bahar gelmeden dinlenmek için Cerin Amroth'a uzand; ve orada durur yeşil kabri, dünya değişinceye ve yaşamın tüm günleri ondan sonra gelen insanlar tarafından tamamen unutuluncaya kadar. Ve Deniz'in doğusunda elanor ve niphredil hiç çiçek açmaz.
Bu öykü Güney'den bize geldiği kadarıyla burada bitmiştir; Akşamyıldızı'nın solmasından sonra artık bu kitapta eski günler hakkında bir şey söylenmez.

Ah ağlayacağım ya! :(

[Bu mesaj Gordex tarafından 19 Mayıs 2004 14:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

çok da özlü söz değil ama :)
The pain will be passing you'll survive the processes
I can not be caged,I can not be controlled/Jon Irenicus

''Steel yourselves!'' repliği vardı bi de iwd serisinde[signature][hline]"When man invented fire, he didn’t say, 'hey, let’s cook', he said, 'Great, now we can see naked bottoms in the dark.'"
Sosyal ağlarda paylaş

A thousand portals, and each a doorway to fame or damnation. Let's go! -Clueless on his way to baator

For the creator of the multiverse, humility doesn't come easy -But I do the best I can -Factol Darius of The Signers

Sigil can't keep a secret. Most of it's walls are doors. -Wulbrog Ganaf, Tout

Living is a hard habit to break -Dustmen Maxim

Life may be short. But art is forever -Anonymous Sensate

The difference between the rich man and the poor? A handful of gold. Nothing more. -F. Moskin Faz, owner of The Bronze Bezants

Dirt on dirt. That's the Hive. And that's Sigil. The outer planes. The Inner Planes -Factol Lhar of The Bleak Cabal

Life is grand in the Hive. It's like a funeral that never ends. -Ure of the Dustmen

Life is too hard to be softened by years. -Factol Lhar of The Bleak Cabal

Any foe of the Tanar'ri is a friend of mine -Sworl, a hound archon of Mount Celestia

Just because I'm a fanatic doesn't mean I'm stupid -The paladin Blander Mul, refusing to fight in the Blood War

The War's got it flaws, but it's great for business -Aram Oakwright of The Fated

I'l give ya my opinion as soon as my factol tells me what it is. -a typical factioneer

The death cry of fiends is music to my ears. -Anton Levelskull of The Harmonium

Where... Where do I sign for... For the Bleak Cabal? - A Sensate, Who tasted too much of The War.

Sure, I'll spill the dark of The War, friend. It'll only cost -How much didja say ya had again? -Slick Saz, to a clueless with more jink than brains.

Don't believe everything you read. Actually don't believe anything you read. -Nephrosis Curwen, lower-planar scholar

True evil can take many forms -Apomps, Creator of the Gehrelets

When that glabrezu I summoned said my future looked bright I thought he meant... Well, never mind. -A mortal petitioner roasting in The Abyss

The Blood War is but a game. It's armies merely our pieces -Ailanreanter, an arcanaloth in Gehenna

Sure, I could kill that mortal who stole my silver pieces. But it's sweeter to think of him looking over his shoulder for the next twenty years, wondering when I'll come for him. Because he knows that I will come for him. -Goyriss, a cornugon in Dis

Ve daha niceleri... :)
Bunlar PS Campaign settingd ve Hellbound Accessorysinden seçtiklerim ve yazabildiklerim. vaktim yok, belki sonra devam ederim...[signature][hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher

[Bu mesaj Grudge tarafından 20 Mayıs 2004 07:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Quisalan elevas. (Sevgimizin bağı sonsuza kadardır.) -Laurana

Kharan bea Reorx. (Dostlar Reorx'da buluşur.) -Flint Fireforge

Those most powerful of Menzoberranzan spend their days watching over their shoulders, defending from daggers that would find their backs.
Their deaths usually come from the front. -Drizzt Do'urden (Bu yazılmış ama başı da güzel ;))

The leaves were long
The grass was green....
(Beren & Tinuviel'in şarkısı. Flash animasyonu da vardı. Merak eden varsa, Beren & Luthien diye arama yapın Paticik'te.)

Nature, take the life she gave! -Jaheira (O life, light da olabilir.)

By Tempus' mighty blade! -BG1'de Nashkeal'ın karnavalındaki taşa dönmüş kadın.

By Moradin's hammer! -BG serisindeki cücenin biri.

Baruk khazad! Khazad ai menû! (Cücelerin baltaları. Cüceler savaşa geldi! Ya da tam tersi.) -Gimli

Bu anam için! -Battal Gazi :D

Size Ejderha Mızrağı'nı sunuyorum! -Theros Ironfeld[signature][hline]

[Bu mesaj Eraq tarafından 20 Mayıs 2004 19:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dragonutopia, 20 Mayıs 2004 05:22 tarihinde demiş ki:
Est Sularus Oth Mithas.
Bu soz Sturm un degıl Vinas ın..

Nası yani? O artık kalıplaşmış bi sözdür ve her yerde geçmektedir. Bence de Soth'undur..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Sosyal ağlarda paylaş

bi ağabey başka bi ağabeyle birlikte bulduklarını söylemiş idi..
"Can you burn the sun, or freeze the ice? Well, I can.."
saygılar zenith[signature][hline]a.k.a. Duxus
---------
Wisdom, clear my eyes.
Honor, guide my step.
Passion, fire my heart.
Darkness, hide my fear.
Life, be my shield.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_-Sturm-_, 20 Mayıs 2004 20:59 tarihinde demiş ki:
O söz Soth un moth un değil o söz Solamnia dilinde bir cümledir.. Solamnia Şövalyelerinin sıkça kullandığı bir cümle..

Quotelayarak dediim şeyleri tekrarlaman çok mantıklı olmuş. Ben "o artık kalıplaşmış bi sözdür ve her yerde geçmektedir" demişim, sende "o söz solamnia dilinde bi cümledir, solamnia şovalyelerinin sıkça kullandıı bi cümle" demişsin.

Ayrıca "bence de" dierek kendi fikrimi belirttim. Çok biliosan da o lafın Soth'un olmadıını ispatla.. Kaldıki Soth da eskiden bi Solamnia şovalyesiydi..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Sosyal ağlarda paylaş

hatta tam metini şöyleymiş

raistlin majere: your magic is strong.
lord soth: yes. i can kill with a single word. i can hurl a ball of fire into the midst of my enemies. i rule a squadron of skeletal warriors, which can destroy by touch alone. i can raise a wall of ice to protect those i serve. the invisible is discernible to my eyes. ordinary magic spells crumble in my presence.
raistlin:...
lord soth: but i bow in the presence of a master[signature][hline]Aket Atum

Sosyal ağlarda paylaş

başkası yazdımı bilmiyorum bütün sayfaları araştırmadım ama, imzamdaki söz art of being artemis entreri adlı david pontier ın denemesinden alıntı. Tahmin edersinizki artemis söylüyor.

Herkez bir başkasını öldürme yetisine sahiptir, aksini düşünen aptaldır ve uzun yaşamaz. Öldürmek kendi başına kötü bir eylem değil, önemli olan arkasında yatan amaç.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b]

[b]Umrae[b]
Sosyal ağlarda paylaş

dungeon master ettiğin o sözlerle nickin hiç alakalı deil ha söliim hehe
est sularus oth mithas sözü solamniclerin hayat felsefesidir
yani bi solamnic e dersinki; neden yaptın? oda sana bu lafı söler kurtulur çünkü kafaları pek çalışmaz :) ve solamnic olayını vinas solamnus (soyada dikkat edersen) kurduğu içinde ilk onun sölediğini anlarsın.
soth ta dragonlance ta afeti önlemesi gerekirken kıskanclık ve şövalyeliğe hiç yakışmayan haerketler yaptığı için önleyemeyip lanetlenen ve ravenlofta sürülen bir şahıstır. kendisini severim blackrose var ya aha oda onun hastasıdır bilginize :))
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cenx, 21 Mayıs 2004 10:16 tarihinde demiş ki:
dungeon master ettiğin o sözlerle nickin hiç alakalı deil ha söliim hehe

Masaüstü frp oyunlarında dm olmakla o kitapları okumak arasında bi bağ kuramadım. Sözünü açıklarsan sevinirim..

Ayrıca demek istediimi annamadınız. Solamnia şovalyelerinin temelini vinas solamnus atmış. Eee? O sözü kuralları arasına yazmış. Eee? Ben sadece kara gül şovalyesinin birazını okudum ve orada gördüm. Bende orada bu lafın geçtiini gösteririm. Nedir yane?

Demek istediim ise bu söz çok kalıplaşmış, klasik bi sözdür. Bu lafı daa önce hiç mi kullanan yok? Solamnia şovalyelerinden önce hiç mi paladin yoktu? Paladin olması şart deil, bu sözü daa önce hiç mi kullanan, benimseyen yoktu? Bu sözü sadece solamnia şovalyeleri mi kullanıyor? Bu klasik paladin mantııdır zaten. Biri sturm demiş dedi, biri vinas demiş dedi. Sırf biri o sözü lonca kuralı yaptı, o kurala baalı olarak yaşadı die o söz onun sözü mü olmak zorunda? Tamam sözü beenirsin yazarsın. Vinas "da" bu sözü dedi dersin. Ama kaynaına inmek apayrı birşey. Demek istediimi fizban söölemiş zaten, o kadarı yeter..
said:
fizban, 21 Mayıs 2004 00:02 tarihinde demiş ki:
soth un da değil benim de değil onun da. belki bizim hüseyin den kalanın olabilir..
[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aket-Atum, 21 Mayıs 2004 21:12 tarihinde demiş ki:
ne kadar çok frp bilgisi, o kadar iyi gm

ço kalaksı var frp kitabı okumanın

Hayalgücüme sonuna kadar güveniorum.. Ve o kitaplardan çok daa ii kitaplar yazabileceime inanıorum.. Çünkü o kitaplarda başkalarının hayalgücünden başka bişey deil..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca onnar frp bilgisi içermez. Frp bilgisini oynadıın sisteme göre kural kitaplarından öörenirsin ya da en kötü ihtimal kendi bilgilerinden kendi sistemini ve dünyanı yaratıp başka hiçbi şeye ihtiyaç duymazsın. O kitaplarda ise sadece hikayeler, olaylar ve yazarların kendi hayalgüçleri var..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...