Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Burada çemkirme yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 açken paticiğe girmekten nefret ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ohaaa,naptın sen yaaa,sen avakado sosu da yaparsın kii,aslansın kaplansın sinan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 avokado sosundan kasıt guacamole ise yapılışı gayet basittir, fajita'ya tamamlayıcı tarif olarak burdan yazıveriim, buradaki tarifle fajitasını yapan sosunu da şeytsin. malzemeler: 2 avokado (marketten alırken ellenecek, yumuşaklarından seçilecek) 1 soğan (orta boy) 1 domates (irice) 1 limonun suyu acı sos (tobasco) yarım-bir çay bardağı zeytinyağı tuz-biber * domatesin içindeki suyu ve çekirdekleri ayıklanır. sert yerleri miniminnacık küp küp doğranır. * soğanın kabuğu ayıklanır, miniminnacık küp küp doğranır. * avokadolar soyulup çatalla ezilir (robottan geçirmeyin, kararır ve sulanır hemen) * elde edilen avokado püresi limon suyu, tuz, tercihe göre tobasco ve zeytinyağı ile bir daha iyice ezildikten sonra küp küp sebzeler içine karıştırılır. * taze tüketilmesi tavsiye edilir zira avokado bekledikçe kararan bir arkadaşımızdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Avokadolari sertken alin, balkonda bekletin, hafif yumusasin, o zaman yenecek kivamdadir. Baska yerden yumusak alirsaniz bozuk cikma ihtimali yuksektir. Guak'a cilantro konulur. Kendisi maydonozdan biraz daha ince eksimsi tada sahiptir. Emaleth'in tarifindeki gibi limon kullanirsaniz eksiltme konusunda sorun yasamazsiniz ama saplarini ayirip maydonozlari cok ince kiymaniz gerekiyo ki agiza gelmesin yerken. Hatta gozukmesin bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ema the great! thnx=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 cilantro denilen şey bildiğimiz kişniş oluyor bu arada. belirtmeden edemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 şu tarifi gördüğümden beri 2 gündür değişik et yemekleri deniyorum hehe. bunu yaptım fena olmadı ama ağır baharatlı geldi bana ya. lezzetli ama. bugünkü yemeğim sirke soslu kontrfile :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 asinanyavuz said: cilantro denilen şey bildiğimiz kişniş oluyor bu arada. belirtmeden edemicem. Baharat olanini degil de, taze olanini kullanmalari gerektigini de belirtmeden etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 kullanmasalar daha iyi, hic sevmem cilantro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Sen de ilk gordugunde maydanoz diye agzina atanlardan misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 yok ben tacoda filan yedim galiba ilk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 e ordan aldigin texmex bogazindan gecebildiyse, cilantro da gecer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar