unK Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 deliler gibi arayışlardayım, sanalmarketim.com hariç hiçbir yerde bulamadım. türkiye'den razer mamba almak istiyorum göreniniz duyanınız var mı? internet üzerinden de olur mağazadan da olur, gören var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 razerın turkiye distribitoru yok bildiğim kadarıyla, insanlar sipariş verip getiriyo hep. sahsen copperheadden sonraki razerlardan memnun kalmadım ben pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 copperhead'den sonra neler kullandın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 lachesis, yenı diamonback, bide bişi daha neydi deathaddermıydı unuttum adını şimdi, bier ikişer hafta denedim hepsini. Diamonback dısında rahat edemedim pek acıkcası, kişisel bir durumda olabilir tabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Mavishop.com Cevahir'deki mağazaya bir bak istersen, birçok Razer ürünü satıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 mavibilgisayar batmadı mı ya? + cevahirde değil de airport şubesi var yazıyor sanki? internetteki sitesinde sadece mousepad satıyor 3 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Aha yıllardır Razer'dan kablosuz mouse bekliyordum. Optiyonel kablosuz olması daha da iyi olmuş. Ama fiyatını görünce hadi eyvallah dedim detaylara bakmadan kapadım browser'ı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar