Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dworgian said:

ben taktiklerini default bıraktım zöööörf die ne varsa kusup sora white attack moduna geçip kızdırıolar beni :?

benim healer yapiyo onu
wrryn war ya healer olarak aldim
tamam potion icmiyorumda
combat uzarsa direk sirf white atak kasiyo
Mesaj tarihi:
ahaha
abi sey ecok ayarim bu arada
npc limiti 4 cok az abi
yane zorluk acisindan deil
zorluk umrumda deil
ama npcler war kullanmak istedigim kullanamiyorum
kafesten kurtardigimiz barbar war mesela
Mesaj tarihi:
BonePART said:

ahaha
abi sey ecok ayarim bu arada
npc limiti 4 cok az abi
yane zorluk acisindan deil
zorluk umrumda deil
ama npcler war kullanmak istedigim kullanamiyorum
kafesten kurtardigimiz barbar war mesela

aynen ya
Mesaj tarihi:
alis nubunu kader ortakligindan gruptan atmaya kiyamiyorum, leylayi hayatta birakmam mecbur kalmadikca, morigan olmadan da adam dovmek zor oluyo, o yuzden grup hep sabit kaldi, bi tek orzammar magaralarinda oghreni aldim leyla yerine, o da yolu biliyo diyo.
Mesaj tarihi:
DadashNik0F said:

oyundaki bütün side questleri bitirirsek level kaç oluyoruz en fazla ?

ortalama bi oyunla 20 falan olunuyor, mercenary questler falan herşeyi yapsan 23-24 geçilir tahminimce, 25 e kadar yolu var gibi. ben 18 um hala 23 quest var listemde.
Mesaj tarihi:

bitirmeyenler bakmasa iyi olur

Şu oyunların sonlarını niye beceremiyorlar anlamıyorum. daha dogrusu hikaye yaratmada eksik kalıyor günümüz oyunları. sonunda ne o bi ucube dragon kesiyorsun bitiyo. amaçsız ve beyinsiz bir darkspawn ordusu başında bi dragon pff bilmiyorum konu bana cok basit ve sade geldi. sonunda konuşma bile konuşamıyosun elemanla. nerde o baldurs gate serisindeki kötü adam karizması:/ gözünü yiğim baldurs gate serisinin. bu oyunu bitirdikten sora aklıma might and magic serisi geldi. güzel oyunlardı ama sacma sapan sonları vardı. pfff

Mesaj tarihi:
Valla 2 healer/cc mage ve 2 warrior ile herseyi dagitiyorum normalde cok enfes. Dps mage kullanimi cok zor cunku friendly fire var cok. Bide tactics i duzgun ayarladin mi ohhs.

Dps mage acmayin degmiyo. 2h ile herseyi dagitiuosunuz pata kute. Ali de iyi cc yapiyo. 3 cc yapabilen class olunca bosslar disinda hic save load derdiniz olmuyo
Mesaj tarihi:
Norak said:

rogue olarak dwyim, 2 battleaxe var, staminada daha yarıyı görmedim herhal hiç bitmedi :p

momentum aldım bende en son dualwield yarıdan yukarı görmedim staminamı ;p
Mesaj tarihi:
scorch said:

Norak said:

rogue olarak dwyim, 2 battleaxe var, staminada daha yarıyı görmedim herhal hiç bitmedi :p

momentum aldım bende en son dualwield yarıdan yukarı görmedim staminamı ;p

rogue olarak mi waryor olarka mi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...