Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 ben taktiklerini default bıraktım zöööörf die ne varsa kusup sora white attack moduna geçip kızdırıolar beni :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Dworgian said: ben taktiklerini default bıraktım zöööörf die ne varsa kusup sora white attack moduna geçip kızdırıolar beni :? benim healer yapiyo onu wrryn war ya healer olarak aldim tamam potion icmiyorumda combat uzarsa direk sirf white atak kasiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 bide chest açmak için rogue taşıorum onu atsam chest açamam dimi e o wynn mi o kadın gelince kimi çıkartıcam? arcane warrior tanklıosa allistairi mi çıkartsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 taktik sistemi çok iyi bence, kullanamayanlar yetememiş, ayrıca respec le hard ın ne alakası var, oyuna evil için healer koymamışlar morriganı healer yapıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 taktik sistemi iyi ama çok detaylı bence ben kasamadım sadece :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 ayrıca izometrik olmayan bir oyunda nasıl mideniz kaldırıyor tek tek komut vermeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 mouse wheeli up yapiyoruz oyun izometrik oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 geç olsun güç olmasın , yüklüyorum oyunu. doğru yolda mıyım?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Dynun said: geç olsun güç olmasın , yüklüyorum oyunu. doğru yolda mıyım?? %100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 kameranın sınırlı olduğu izometrik oyun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 oyundaki bütün side questleri bitirirsek level kaç oluyoruz en fazla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 ahaha abi sey ecok ayarim bu arada npc limiti 4 cok az abi yane zorluk acisindan deil zorluk umrumda deil ama npcler war kullanmak istedigim kullanamiyorum kafesten kurtardigimiz barbar war mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 BonePART said: ahaha abi sey ecok ayarim bu arada npc limiti 4 cok az abi yane zorluk acisindan deil zorluk umrumda deil ama npcler war kullanmak istedigim kullanamiyorum kafesten kurtardigimiz barbar war mesela aynen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 alis nubunu kader ortakligindan gruptan atmaya kiyamiyorum, leylayi hayatta birakmam mecbur kalmadikca, morigan olmadan da adam dovmek zor oluyo, o yuzden grup hep sabit kaldi, bi tek orzammar magaralarinda oghreni aldim leyla yerine, o da yolu biliyo diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 ama mesela oghrenle sten ayni, neleri farkli bu adamlarin birini digerine tercih edicek, base statleri mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 bende wyryrnhuauh yane circledan aldigimiz healeri aldim moriganla alistar sevisir belki diye grupta tutuyorum alistar ole kaldi atarmiyorum iyi tank Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 DadashNik0F said: oyundaki bütün side questleri bitirirsek level kaç oluyoruz en fazla ? ortalama bi oyunla 20 falan olunuyor, mercenary questler falan herşeyi yapsan 23-24 geçilir tahminimce, 25 e kadar yolu var gibi. ben 18 um hala 23 quest var listemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 ben 13um daha denerime, brezilyaya ve magelere gitmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 biri bana mage ile locked chest açma yolunu söylerse rogue u atıcam ilerde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 23 max herşeyi yaparak, level cap 25 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 83 saat oldu hala bitmedi dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 bitirmeyenler bakmasa iyi olur Şu oyunların sonlarını niye beceremiyorlar anlamıyorum. daha dogrusu hikaye yaratmada eksik kalıyor günümüz oyunları. sonunda ne o bi ucube dragon kesiyorsun bitiyo. amaçsız ve beyinsiz bir darkspawn ordusu başında bi dragon pff bilmiyorum konu bana cok basit ve sade geldi. sonunda konuşma bile konuşamıyosun elemanla. nerde o baldurs gate serisindeki kötü adam karizması:/ gözünü yiğim baldurs gate serisinin. bu oyunu bitirdikten sora aklıma might and magic serisi geldi. güzel oyunlardı ama sacma sapan sonları vardı. pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Valla 2 healer/cc mage ve 2 warrior ile herseyi dagitiyorum normalde cok enfes. Dps mage kullanimi cok zor cunku friendly fire var cok. Bide tactics i duzgun ayarladin mi ohhs. Dps mage acmayin degmiyo. 2h ile herseyi dagitiuosunuz pata kute. Ali de iyi cc yapiyo. 3 cc yapabilen class olunca bosslar disinda hic save load derdiniz olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Norak said: rogue olarak dwyim, 2 battleaxe var, staminada daha yarıyı görmedim herhal hiç bitmedi :p momentum aldım bende en son dualwield yarıdan yukarı görmedim staminamı ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 scorch said: Norak said: rogue olarak dwyim, 2 battleaxe var, staminada daha yarıyı görmedim herhal hiç bitmedi :p momentum aldım bende en son dualwield yarıdan yukarı görmedim staminamı ;p rogue olarak mi waryor olarka mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar