Spyro Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 ya benim karakter tank ama o yüzden.. ikinci bir tank bulunsun istemedim partyde.. içim acıdı zaten gönderirken =P.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Bioware oyunlarında en nefret ettiğim şey karakterlerin hepsinin hem ayrı ayrı hem de diğer karakterlerle harika hikayeler ve keyifler vermeleri ama sadece 3 karakterin yanımızda dolaşabilmesi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Spyro said: ya benim karakter tank ama o yüzden.. ikinci bir tank bulunsun istemedim partyde.. içim acıdı zaten gönderirken =P.. mod var respec modu 30kb bisi cek, kampta potion veren bir kuzgun cikiyor kosede gizli potu icirdigi nadamin statlari ve skilleri resetleniyor level up diyip yeniden dagitiyorsun alistar i 2hand yaptim ole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 link pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 http://www.fileplanet.com/207200/200000/fileinfo/Dragon-Age:-Origins---Respec-Mod Oyunun siteye de baktım, kötü bir yorum göremedim, deneyelim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 bune abi bi dosya indirmek için ne kastırmışlar :D [ şurası daha iyi gibi respec için bi göz atın isterseniz ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zass Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 orjinal kutudan neden 2 cd cıkıyor 1 i yedek olaralmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 abi broodmother broodmother dediğiniz bu muydu wynne 3 lesser mana pot içti 0 efor sarfederek kestim heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Wynne varken rahat tabi ama pure evil oynamak kadar sıkıcı bi oyun yolu da olamaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 broodmother kolay, tentacle'lardan kacıcna dmg almıyosun nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 grupta healer olmadan imkansız gibi bişey hard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 ulan ya oyundaki bütün sidequestleri yapıp bitiriyim diyordum galiba alistairin questini yapamıycam. alienage yakınlarında diyor ama herif yanımda denerim de gezmediğim yer kalmadı event triggerlamıyor pöf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 abi ekran koruyucu falan izle onun yerine, uğraştığına deymez su oyuna o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 bütün npc leri recruitleme achivementı da bozuldu galiba shale i aldım ama gene gelmedi peh 50 achide kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 ben bir tur bitirdim. 2. ye başlıyorum, birşey soracağım. Wyne'i gruba nerede dahil ediyorsunuz? İlk karakterde Cirle of Magi istila edildiğinde katıldı onda da son kata gelince ayrıldı. Oyun başında tekrar Grey Warden kampında görünce kıllandım. Acaba burada mı katılıyor gruba? Birşey daha sorayım hazır başlamışken. Grubumdaki ve kamptaki adam sayısı aldığım exp. etkiliyor mu? Oyun boyu toplamda 10 kişiyle gitsem alacağım exple, 4 kişi tamamlayınca alacağım exp. aynı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 circle of the magi da alıyorsun wynne i. sonra da ikna edersen devam ediyor seninle aldığın xp yi kamptaki veya partideki adam sayısı etkilemiyor. partiden emin değilim gerçi sürekli 4 ile oynadım ama yanına almadığın adamı aylar sonra partine katsan bile kaçırdığı xp yi alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 respec modunu indirdirm ama DAupdater.xml bulunamadı hatası verdi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zass Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 pach i siteden indirip kurduğumda oyun açılmıyor exe ye tıklayınca oyunun yan yana yapılandır masında hata var die bir msg çıkıo bilgi verebilecek varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 NPCler kampta da level alıyor, geri kalmıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 landsmeetten sora quest yapılıyo mu yani sidequestler sağdaki soldaki bide duncan ın kalkanı bulamadım hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 zass said: pach i siteden indirip kurduğumda oyun açılmıyor exe ye tıklayınca oyunun yan yana yapılandır masında hata var die bir msg çıkıo bilgi verebilecek varmı? ayn sorun bende de var. patchi yapınca çalışmıyor oyun. ne yaparsam yapayım olmadı tekrar kurmak zorunda kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 orzammar help orzammar da şu lord veya prince in kimin tarafında takıldığın çok farkedio mu başta? bi de bi dust cityde takılan bi çete varmış karı lideri mi ne onu bulmamaı istedi oraya girebilmem için bi tane token gerekio onu kimden nerden edincem bulamadım birisi bağa sölesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Aluriel said: zass said: pach i siteden indirip kurduğumda oyun açılmıyor exe ye tıklayınca oyunun yan yana yapılandır masında hata var die bir msg çıkıo bilgi verebilecek varmı? ayn sorun bende de var. patchi yapınca çalışmıyor oyun. ne yaparsam yapayım olmadı tekrar kurmak zorunda kaldım. Yan yana yapılandırma hatası olayı şu abicim; Microsoft Visual C++ Redistruble(ya da bunun gibi birşey tam hatırlamıyorum)2008 xAA(AA hangi işletim sistemini kullanıyosanız ona göre x86 mı 64 mü falan) indirip kuruyosunuz makinanıza.Ondan sonra çözülüyor. Mortis said: orzammar help orzammar da şu lord veya prince in kimin tarafında takıldığın çok farkedio mu başta? bi de bi dust cityde takılan bi çete varmış karı lideri mi ne onu bulmamaı istedi oraya girebilmem için bi tane token gerekio onu kimden nerden edincem bulamadım birisi bağa sölesin. Hangisini seçtiğin pek farketmiyor.Diğeride: Questi aldıktan sonra lower bilmemne var bu dilencilerin falan olduğu mekan.Önce oraya git ateşin yanında bir dilenci var anlatıcak sana işte olayları ardından o yolun sonunda bir bina var oraya gireceksin.Bir kaç eleman gelcek onları kesicen "finger"ı düşürüyor.Onu alıp aynı yerdeki susp.door yazan yere gitcen ordan giriyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Kaede said: bütün npc leri recruitleme achivementı da bozuldu galiba shale i aldım ama gene gelmedi peh 50 achide kaldım shale'siz aliniyor achievement, plot ilerlerken piclik yapman lazim son npc loghain, oldurmeyip warden yaparsan alistair siktirip gidiyor onun yerine loghain geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 yabancı forumlarda kimse birşey diyememiş, bad luck charm bir işe yaradı mı sizde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar