guden Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 nerden ne çıkıcağı belli olmuyor, ama random mob lar o kadar zor değilde dungeona girdiğinde çökebiliyorlar direk üstüne. diğer parti elemanlarınıda bağlı, ama healer mage baya güçlü birde sprit healer olduğun zaman tadından yenmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Redcliffe'ten nefret ettim lan. Adamlar abi gel akşam yardım et evil yaratık kesecez dedi ii dedim. Ama bi baktım adamlar resmen aralıksız geliyo. Bütün militialar ölüyo, hatta Murdock falan da ölüyo, onu da geçtim benim parti de komple ölüyo. Alistair, Morrigan, Leliana ve kendi karakterim (rogue) var partide. Napcam lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Redcliffe Knightların oraya kitelayabilirsin aşağıdaki mobları ama uzun sürüyor tabi. İlk mageimle ben de böyle saç baş yolarak geçmiştim de ikinci fighter karakterimle en sonda bir tane militia sağ kaldı dfg. 3 karakterini hold yap knightların orda morriganla pulla aşağıdakileri fireballın falan varsa baya rahat oluyor hatta knightlara pullamadan 3 tane fireball la 4-5 zombi alabiliyorsun ama morriganda yok tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 çok zorluyorsa easy ye alıp inferno ve ya blizzard kullan 2side varsa 2sini kullan, başka birşey yapmana gerek kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Saolun kite işe yaradı. Yalnız ben hala tier 2 skillerdeyim ya, ilk Redcliffe'e gittim daha 7. levelım falan. Inferno blizzard falan yok yani o yüzden. Yalnız biri daha önermiş internette, inferno varsa onu çalış diye de acaba ben mi çok geride kaldım diye merak ettim yine :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 7. lvlda açabiliyorsun full magic abandıysan ve fire büyülerine gittiysen, işin aslı o bölüm harici belki 1-2 tane daha kullanıcağın yer vardır easy de oynamıyorsan onun dışında gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Fire gitceğine morriganla cold git zaten 20% cold damage robeu var ve blizzard+sleep/waking nightmare+iyi ayarlanmış cone of cold ile baya bi cc yapabiliyorsun. Fire büyüleri felaket friendly fire iyi ayarlanmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Urn of Ashes questinin sonundayım da şu Dragon ı çağırdım nasıl kesioruz ya hardcore baya var mı taktiği bunun öle ben tanklığım dieri heallasın dps yapsın dierleri şeklinde olmuo yardırıo çünkü çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 herkesi ranged yap, yanına uçarsa topuk, sonra tekrar başla sayrımaya. wynne yoksa bu taktik gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Ühü durmadan ölüyom ben :( Cold gitmeye başladım da, şimdi karşıma revenant çıktı elime döşüyo valla. Aslında kesiyorum da Sir Bilmemne ölüyo durmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 o revenantların bazıları cidden zor, hepsi turuncu gözükmesine rağmen zorlukları çeşit çeşit galiba. bende dps yetmediği için kesemedim en az 2 3 tane. Bi de şu kangaxx i bulup kesen kimse var mı ? Cidden çok merak ediyorum ne düşüyor. Oyun bitirince salak gibi gidemedim tekrar adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Gaxkang en sona bıraktığım questlerdendi lvl 18-19 civarı gitmiştim hard da biraz zorladı ama Kanggax kadar zor değil ölmeden kestim, tek kişi ayakttaydı gerçi bittiğinde. magical ve physical arası değişimlere dikkat ettiğin sürece zorlamıyor, dragonlar daha zordu bence. bana warrior only bir kılıç düşmüştü güzel item. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Mortis said: Urn of Ashes questinin sonundayım da şu Dragon ı çağırdım nasıl kesioruz ya hardcore baya var mı taktiği bunun öle ben tanklığım dieri heallasın dps yapsın dierleri şeklinde olmuo yardırıo çünkü çok Yakınlardaki ruin'e gir, wynne ve morrigan'ı dışarıda beklet, tankın üflesin boruyu, alsın aggroyu (threaten + shield wall) sonra, dps gogo :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 guden said: Gaxkang en sona bıraktığım questlerdendi lvl 18-19 civarı gitmiştim hard da biraz zorladı ama Kanggax kadar zor değil ölmeden kestim, tek kişi ayakttaydı gerçi bittiğinde. magical ve physical arası değişimlere dikkat ettiğin sürece zorlamıyor, dragonlar daha zordu bence. bana warrior only bir kılıç düşmüştü güzel item. Nerde bu Gax abi, keseyim bu akşam, epeen yapayım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 gaxkang karsılastıgın cesetlerden ve cesetlerden mektup parçaları çıkıyor hepsini bulduğunda unbound questi açılıyor,mektuplardan birini orzammar daki tavern de korkmuş bir cüce den alıyorsun, açıldıktan sonra denerim deki arka sokaklardan birinde kilitli bir ev var oraya gidiyorsun, ganx hakkında konuşuyorsun içeri alıyor sonra go go go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Jadelith said: of su oyuna 50 dolar verdigime inanamiyorum. cok kotu lan, ilk koye geldim baydim. o kadar fazla secenek var ki hangisini secicemi bilemedim, cat cut kesiyolar zaten oyun cok zor olmus. oeh oha adam taunt atmış bariz Edit:aynı yorum yapılmış pardon okumadan yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Bu arada DLC'den gelen itemleri giydirdim dün, off off, baya iyi parçalar var. Bir de gold sorunu çeken var mı? Oyun neredeyse bitiyor gibi bende, 220g birikti, kullanmadım neredeyse hiç. Lifebringer (sanırım) denen yüzüğü alsam mı, oyunun sonlarında golda ihtiyaç oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 yarın akşamdan sora bende spoilerle soru sorucam işalla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Mortis said: Urn of Ashes questinin sonundayım da şu Dragon ı çağırdım nasıl kesioruz ya hardcore baya var mı taktiği bunun öle ben tanklığım dieri heallasın dps yapsın dierleri şeklinde olmuo yardırıo çünkü çok Al bakalım Mortis, tankspot videosu gibi yazmıştım ehueh http://forum.paticik.com/read.php?35,418846,4417772#msg-4417772 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 encounter olarak spo meteor düştü lan, içinden bebek süperman ve star metal çıktı; süpermani evlatlık aldılar, metalide bizim kaledeki demirciye götürünce süper kılıç yaptı adam, baa ahah bide yan questlerin bazıları baya güzel valla herşeyi yaparak gidiyorum:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 o easteregg baya komik, şaşırıp kalmıştım ilk gördüğümde :D 10 larca var bunlardan biraz dikkat edince farkediyorsunuz, 2. oynayışımda gözümden kaçan bir sürü şey gördüm, sokakta dedikodu yapan elemanlardan bile birşeyler çıkabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Kojiroh said: Redcliffe'ten nefret ettim lan. Adamlar abi gel akşam yardım et evil yaratık kesecez dedi ii dedim. Ama bi baktım adamlar resmen aralıksız geliyo. Bütün militialar ölüyo, hatta Murdock falan da ölüyo, onu da geçtim benim parti de komple ölüyo. Alistair, Morrigan, Leliana ve kendi karakterim (rogue) var partide. Napcam lan :( hocam grubun bana dengesiz gibi geldi:) leli zaten rogue degil mi? ana charında rogue. morrigan desen dps de biraz zayıf eger sen abanmadıysan lightning fire gibi agaclara. kesemezsin bu grupla zorlanırsın bi cok yerde. valla ben ana charım full dps mage/alistair/wynne/stone golem veya oghren gidiyorum baya rahatım:) dlc yoksa oghreni alın derim deli oturtuyo 2h la:) bi sıkıntım yaptıgım dungeonlara sonra rogue u alıp kitli sandıkları acmak icin geri dönüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Stone Prisoner hakkında 11-12. seviye grupla girdim buraya da epey zor gibi geldi. Daha sonra mı denesem burayı? Flashback'ler harika bu arada. Resmen geçmişin korkusu siniyor adamın üstüne :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Yaf daha yeni Denirum a geçtim, Rogue trainer bulmam lazım, аssassin olucağımda, nerede bu adam story line karıştı quest yapmaktan, HALPX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 zevran dan öğrenebilirsin assassin spec ini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar