Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 bide spo Right of Conscription ile insanları zorla alıkoyan, üstüne üstlük Joining esnasında ölüm tehlikesi ile karşılaştıran ve aynı şekilde Calling'i de sır olarak saklayan bide üstüne üstlük başarılı olsalar bile Archdemonu kesince yatışlara geleceklerini de saklayan faşist bir örgüt Grey Wardenlar. Oysa Ferelden'in kahramanı Teyrn Loghain öyle mi? Tabii ki hayır! Kahramanca Ferelden'i düşman işgalinden kurtardı ve daha sonra da orduyu ahmak kralın budalalıklarına kurban ettirmedi. Sonra da tahtı ele geçirmeye çalışan Grey Wardenlara karşı mücadele etti... Ama insan oğlu işte nankör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 ben oyunun ilk videosundan beri kıl olmuştum onu. verdim alistaira kafasını kopardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 http://na.llnet.bioware.cdn.ea.com/u/f/eagames/bioware/dragonage/assets/images/backgrounds/middle-top12.png Of ne aptal bi dlc bu. Yeni npclerin ikisi de rezalet, konu yok açıklama yok bitiş yok. Morrigan naapmış öğrenicez heyo diye oynamayın hiç bişey çıkmıyor sonunda heh. CGI morriganın bu kadar çirkin olması da bambaşka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 kilo mu almis morrigan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Bioware'in iyi DLC cikardigi gorulmedi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 ahaha o tip ne öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 ee nabmış yani morigan? spoiler içinde koysan bide tipi böleydi trailerlarda. leliana manken gibiydi mesela bok etmişler oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Morrigan 2 tane yetersiz zonedan sonra bi çekirge kesiyosunuz, sonra teleport harici ne ise yaradığı kesinlikle belli olmayan bi aynanın önünde morrigani buluyosunuz. Niye kaçtın amacın ne bananiye ihanet ettin(?!) sorularına "çünkü öyle gerekti" diye cevap verdikten sonra cocuk güvende ama ulasabilecegin bi yerde diil diyo, dünyaya büyük degisim geliyor aceip isler olacak kendini kolla dedikten sonra iki seceneginiz var: Gule güle diyip gonderebilirsiniz ya da böğrüne kilici sokup oldurebilirsiniz. Sonra kalkıp gidiyosunuz. Bu kadar. All questions will be answered dedikleri dlcde tek bi soru bile cevaplamamışlar ya giden 1.5 saatime yanıyorum. O da journal entryleri okuduğum için 1.5 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Witch Hunt oynamadim ama3. secenek olarak birlikte gidiyormussun sanirim eger romance varsa ki Dark Ritual sectiysen, bug da varmis bazen DR yapilmamis gibi tepki veriyormus Morrigan ahah... ulan en temel hikaye ogesi be nasil beta testini yapmazsiniz, butun DLC'nin anlami o zaten yoksa millet niye basini alip giden Morrigan'i takip etsin. bu arada 'oldurursen' de ceset yok ortada, aynanin icine dusuyormus... ana yazarin bizzat aciklamasi varmis daha onceden Witch Hunt ile Morrigan hikayesi bitmiyor diye. Selam ben geldim diye cikabilir ileriki oyunlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 e alıp gittiğinde kızı noluo? bi romance daha girebilio muyuz? veya ben misal bunu bulcam diye ayrılırken lelianayıda yanıma almıştım. o da gelio mu dlc de ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Leliana yok DLC'de, onun disinda youtube'a koymuslardir video falan izle, oynamadim dedigim gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 yeni başladım, kalkamıyorum başından oyun mükemmel, mükeeemmeeeeeellllll. zorluk tam tadında ( illa healera ihtiyacınız yok ) ama keşke 5 kişi olsaymış parti bi adam daha olsa iidi. süper oyunmuş nan bu. Ha bide önceki sayfalarda gördüm revenant nasıl kesilio falan die, zorlanılan yaratıkların codexine bakınca yazıo ztn. Arkadaş melee çok sağlam ve çok fena hp regen edio. o yüzden death magic mi ne var, bi dot regen ettirmio + crushing prison GG. Yazmıcam daha bişi, oynim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 büyü kombinasyonları süper nan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Yeni başlamış biri olarak müthiş diyebilirim. Çok eğlendim. Başından kalkamıyorsun. İşte, "eve gitmem lazım" diye ağlıyosun. Fakat olayın en bok yanı, tüm heal potların bitmesi. Ve bir yaratığı geçememek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 potları kendin yap. mana potlarından biri yaparkenki masrafından daha pahalıya satılıyordu npcye. o şekildi sınırsız para da yapabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 High Dragon Şimdi urnu kaptım yanımda healer kaltak büyücü sten gay elf köpek chantry var.Bendenizde lvl13 war.Öncelikle High dragonu kesmek bugsız imkansız neredeyse ne yapayım önerileriniz nedir?Stene juggernat ammo set falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 tank and spank, tank disinda kimse melee'ye girmesin healing icin rahatlik olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 force field.. win.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 evet ben 3 ranged, 1 tank kesmiştim kolay olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 3tank 1healer girdim ancak sonuç hüsran. 2tank 2range girdim gene fail 2range 1ass 1mage girdim gene fail Ejder takılıyorda onu kullanıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 şu kulenin sonundaki ogre için bi taktik verin beyler yerden yere vuruyor ogre kurtulamıyorum tuttuğunu öldürüyor hayvan geçemedim bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 başından götünden uzak tutçan herkesi onun dışında rangeden tank and spankle yatıyodu sıkışınca force field bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 birini eline alınca stunla uzaktan çalış potion kullanmaktan çekinme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 bir kisi aggro al - kite - 3 kisi ranged dps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Butun curseleri at sonra butun spell power arttiran skilleri ac sonra mana clash gibi bi buyu vardi onu at dragona 1 shot iniyor diye hatirliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar