sponc Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Aral indirim yapmış 30tl. aral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 ek paketi almam lazım benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Oyunun paketi koleksiyon için almaya değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Yılın en iyi RPGsinden önce yılın en iyi oyunu zaten. Öyle bir tartışma yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Bone said: KOTOR'un verdiği zevki veremiyor diye yılın rpg'si olamıyor mu yani? yok hayır onu demek istememiştim. farinal'in mesajını biraz yanlış algılamışım, ondan dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 origins save im kaybolmuş. awakeninge originsi bitirdikten sonra başlamak diyalogları falan değiştiriyor mu 0 karaktere başlamaya ziyade? yani alitahir'i kral yapmıştım zamanında. Yine kralmış ama tanımıyo gibi triplere girdi beni ibne. şimdi uzun lafın kısası originsi bitirip devam etmek daha iyi di mi? bi daha başlayayım mı originse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 oha yanlız oynuyorum oyunu başlarındayım falan ama gayet imbaymış (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Estel çok da gerekli değil eski savelerin olması. Karakter 2-3 lvl fazla başlıyor ve oyunun bazı yerlerinde alistairdir falan ocden karakterlerle dialog oluyor ama onun haricinde bi etkisi yok. Boşuna ocnin dungeon crawllarını yeniden çekmeye değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 hatta alistair öldüyse awakening'de gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 suark daha önce hiç rpg oynamadın sanırım lol neyse character yaratmada adamın tipini göremiyorum ya bunu çözümünü bilen var mı patch falan mı yapmam lazım sinir oldum keltoşla oynamaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 bioware forumlarında araştırdım da silip tekrar yükleyip 1.03'e patchlememem lazım sanırım pff uğraş dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 achievement pointler neye yarıyor? downloadable content alabiliomuyuz onlarla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 olm bu content uploader nie quad core makineyi kasıo :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 dlc olayı nasıl çalışıor bunda. oyunu bitirmeden mi yüklemek lazım yoksa bittikten sonra mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 downloadable contentden neleri alalım güzel neler değer almaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 da yeni yükledim ben oyunu. ne oynasam mühkemmel zevkli olur :P dwarf berserker gidiyim diyorum. karakterlere baktım. leyla morigan bide healer hatunu alim harem harem ilerliyim diyorum düz mantık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 bitirdim oyunu. baya bi kısmı atlayarak gittim sidequestlrede ve 2+1 companionla tanışmadım bile :D ama mükemmel olmuş. tekrar tekrar yeni karakterlerle farklı partiler kurup farklı şekilde ilerlemek oynamak istiyorum! ki daha awakeningi oynamadım bile. hala oynamamış olan varsa gitsin alsın oynasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 axe'e söyleme abi beğendiğini. bebe ilan ediyor adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 ne var abi beğendim gayet güzel oyun. 48 saat oynayarak nasıl sadece yüzde 37 tamamladım onuda bilmiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 walla bende merak ettim codex'leri fln tek tek okuyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 aynen bende 50 saat faln oynadıkdan sonra baktığımda %35lerde görmüştüm :P sonra %40a fln çıktıkdan sonra son görevi yaptım bitti oyun :D hani her bulduğum side questide yapmıştım. barmenin görevleri bile tamamlamıştım love letter hariç. %10 son görev tutsa ki tutmaması lazım geri kalan %50 nedir anlamadım. ha şey olabilir ben şu biseksüel elfi bide healer kızı öldürmüştüm. belki onlardandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 bi yerde okudum da katılmadan edemedim said: I find it funny that in a game that enemies spew blood, the main characters and constantly covered in blood, and even the map is drawn in blood, the moment it’s time for a little R-rated lovin’, everything’s suddenly PG-13. I’m not a weird hentai fan or anything like that, but it’s almost comical how scared game designers are of sex, as even the “brave” ones come up with ludicrous scenes like this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Kaç zamandır muhabbeti dönen bişey o, tutucular kana vahşete şiddete gıkını çıkarmaz ama cinsellik sahnesi olunca AMAN TANRIM ÇOCUKLARIMIZ diye ortalığı ayağa kaldırıyor. Cinselliğin, hele ki eşcinsel ilişkinin falan çektiği tepkinin onda birini çekmiyor şiddet. Bi de dragon age bu konuda baya devrim açan bi oyun, lelianayı herkes oyuna ekler ama zhevranı ekleyip bi de üstüne buna sahne koymak falan her babayiğidin harcı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 komik ya.. sevişmek cok doğal ama tü kaka. milletin birbirini bicmesi cok yanlış ama normal. ilginc şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Hani hardcore sex sahnesi koysunlar demiyorum ama o iğrenç iç çamaşırları çok kötü ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar