mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ya su arl howe u kesip evinden cikarken o tipler dovulmuyo di mi? Easyye filan aldim da yok yani ejderha kesmis adamim ben bi tane dandirik guard dovemiyorum teslim oldum sonunda resmen agiz burun kiriyolar. Zevran adisi de satti zaten bastan oldurucektim de leylaya yavsiyim diye kesmemistim son olarak leylaya morrigani seviyorum dedim morrigan vermeyi kesince ayriliyim leylayla deniyim bi sansimi dedim ama aksanini yedigimin hatunu arkadas olarak goruyorum seni dedi Asil sorum buydu aslinda sormayi unuttum arcane warrior oldum da lvl18 filanim kilic dagger mi gidiyim zopaya devam mi bi de armor ve statlar hakkinda tavsiye lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 zor ama kesilebiliyorlar. kesmeye gerek yok o ayrı konu. hayır viktor orlais'den şövalye yapabilsek anladım da bildiğin grey warden. esprisi yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Arcane warriora da cevap verirseniz plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 nude patche takıldım yahu. bulan bi yardımcı olsun :D http://www.youtube.com/watch?v=zY1U9nLjgmY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 burada olmasınlar yardımcı. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Kaede said: oyun çok güzeldi. burda zart zurt kusurlarını büyütüp sanki verdiği zevkten çok baygınlık hissi veriyor gibi konuşan adamlar çok daha kötü oyunları bütün kusurlarını affedip oynuyorlar bu da esasında oyunun ne kadar başarılı olduğunu gösteriyor abi manyak mısın sen? oyunu kötülemek değil ki benim amacım. boktan yerleri var ve vurguluyorum haliyle. bütün kestiğim şeylerin adının ve tipinin aynı olması ne kadar bayık bi durum. gerçi seni baymadığına göre demek ki peygamber olacaksın ilerde. allahla aranı iyi tut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 http://dragonage.wikia.com/wiki/Category:Creatures Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 yahu niye alındın saldırdın şimdi bana. tanımam etmem seni nerden biliyim oyun zevklerini de sana has yorum yapıyım said: çok daha kötü oyunları bütün kusurlarını affedip oynuyorlar tanıdığım, muhabbetim olan, zevklerini bildiğim insanları kastediyorum onlar da kendilerini biliyor. ne bu şiddet bu celal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Sam said: zor ama kesilebiliyorlar. kesmeye gerek yok o ayrı konu. hayır viktor orlais'den şövalye yapabilsek anladım da bildiğin grey warden. esprisi yok yani. orlesian lar fransiz iste direk havasi suyu zararli memleketin grey wardenindan ne olucak "MOSYO BIRRRICIK ULKEMIZIN ETRRRAFINA DUVARRRR CEVIRRRRELIM DORKSIPOWNLARRRR GERRREMESINNN" diyip darkspawnalr duvar dinlemeyip yerden fiskirinca "OWMIGOD! AUX GRANDS MAUX LES GRAND REMEDES!" diyip teslim olurlar hazir konusan darkspawnda varmis, iletisim kurmaktada zorluk cekmez vichy orlais go go go! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 orley grey wardenlarından tank olmaz ama taunt direk -5 "I fart in your general direction" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Kaede said: yahu niye alındın saldırdın şimdi bana. tanımam etmem seni nerden biliyim oyun zevklerini de sana has yorum yapıyım said: çok daha kötü oyunları bütün kusurlarını affedip oynuyorlar tanıdığım, muhabbetim olan, zevklerini bildiğim insanları kastediyorum onlar da kendilerini biliyor. ne bu şiddet bu celal aman diyeyim saldırı falan yok yanlış anlama. öyle anladıysan özür dilerim. saldırmak gibi bi niyetim hiç yoktu da biraz fazla olmuş hakikaten kusura bakma lütfen. evet kibarlıktan kırıldım fhdjhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 orlais grey warden konusu acsak aslinda /v/ de AHAHAHAHAHAHA sahane shoplar cikar soyle idareten PIC RELATED diyebilmek icin bisey bulsak yeter heueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Viktor said: "MOSYO BIRRRICIK ULKEMIZIN ETRRRAFINA DUVARRRR CEVIRRRRELIM DORKSIPOWNLARRRR GERRREMESINNN" diyip darkspawnalr duvar dinlemeyip yerden fiskirinca "OWMIGOD! AUX GRANDS MAUX LES GRAND REMEDES!" diyip teslim olurlar MON DİYÖÖÖÖ olacak o. (:P) aslında tekrar düşündüm de jeanne d'arc çıkarmışlar bir tane delikanlı yiğit, öyle bir gray warden olabilir aslında mümkündür. bir tane ama bütün tarihlerinde. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Alistair kral falan ne alaka ben alistairı kovup loghaini aldım hikaye buna göremi ilerlicek yoksa sadece karakterimizi mi import etcez oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 komutan logar mortlamıştır resmi hikayeye göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 kesin kesin , o hayaletimsi kesin Loghain di zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 mulgear6 said: Arcane warriora da cevap verirseniz plx yuksek damage li 2 handed Sw ve en agır zırhlar vs ... + magic vs itemların armor veya silah degilse replace (cloth kalmasın mumkunse) yuzuk amulet vs duruma gore ... (bence) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 bence arcane warriora en iyi giden shield+one hand sw. arcane warrior classına has bir one hand sword düşüyordu bir yerlerden tam hatırlayamadım ama şahane oluyor yanına bir de iyi bir kalkan + def speller god mode on gibi birşey oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 ama o zaman da fagitue filan artıyo speller zırt diye 100 mana çok artıyo neyse ya zaten oyun bitiyo kalenin içindeyim filan falan 2. olarak ne açsam diye düşünüyorum arkacı mı xerker warrior mu baska ne class vardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Duncan'ı görmeliyiz tekrardan. Ben ana hikayede sürekli bekledim aha çıktı aha çıkacak diye. Duncan gibi karakter harcanmaz o kadar kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Aa Morrigan Maric'in kızı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 şu respec modu indirdim ama kurarken error verior sürekli. korsan benim oyun. ondan mıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 hayır. bilgisayarın tüm dil ayarlarını ingilizce yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 aa oldu thx tekrar turkceye donsem bozulur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 http://pc.ign.com/articles/105/1058656p1.html said: The real win for Return to Ostagar will come from some of the replayability. All of the party members will react differently. Not to spoil anything, but you will come across the king's body, of course -- you are there to recover his items and things, and your party all react differently to what's going on. The area has been infested with Darkspawn, so there are some very cool fights there. We also kind of hinted at it in the trailer -- you do run into the actual ogre that killed the king and potentially killed your mentor as well. said: potentially Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar