Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bana acil bi cevap verin, simdi 2h treesini aciyorum iste yavastan, ama iki farkli tree'de 2 farkli sustained skill var, napicam ben niye vericem 2. ye, ust ranklere cikabilmek icin mi sadece, ikisini ayni anda kullanamiyorsam?
Mesaj tarihi:
kullanırsın da stamina yersin. bi de birisi stuna immune edio. stun eden mobların combatlarında açarsın. diğeri sürekli açık kalacak attack etkiliyor. 2 3 tane aura açmaya gerek yok stamina da lazım skillere.
Mesaj tarihi:
yaw bu arada archerynin dpsi cok mu kotu anamadim
alistarin gruptaki dmgi %14
leylanin %7
70% benim zaten

morriganin ki healera respecledim
onun bile 6%

yane karinin elinde en iyi ok war
mjolnir mi ne war ya kil dusman leylananin onun odasindan aldim
9.6 dps
ok olarakda +6 dmg stunlu elf arrow war

yane genede yeto
Mesaj tarihi:
afsdfasdfuhuha abiiii
sonunda becerdim
koskoca dragon iffet filmindeki mujde ar gibi kafasi duvara sikisti arkadan durte durte oldurdum
ilk yaptigimda hep havalaniyo target deisip
bu sefer havalanamadi
Mesaj tarihi:
aynı bug bana da oldu mele de vurulmuyor dragona ittirip duruyor kafası duvarda, leylaya ok verdim win teyze de stafla rencide etti 10 15 dk sürdü ölmesi.
Mesaj tarihi:
iki kadın arasında kalmak ne kötü lan. leyla ile 100 morriganla 90 app var. morrigan resti çekti ya o ya ben diye.

leyla deli aşık, morrigan da ayrı bişey. seçemiyorum sdghls
Mesaj tarihi:
ekşiden said:

o buna ihanet ediyor, beriki onun kuyusunu kaziyor. devamli bir sevisme hali hormonlar zirve yapmis. yavsaklik almis yurumus, elin archdemon'indan cikan loot hatuna yavsama nesnesi haline gelmis.
zaten ne idugu belirsiz bir sistem uzerine kurulmus bu oyun da "ask-i memnu dragons" sifatini hakediyor.

ahaha
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...