BonePART Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 abi yok ole champion berserker armor felan ben su ana kadar sadece templar specialty ozel armor gordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 bana acil bi cevap verin, simdi 2h treesini aciyorum iste yavastan, ama iki farkli tree'de 2 farkli sustained skill var, napicam ben niye vericem 2. ye, ust ranklere cikabilmek icin mi sadece, ikisini ayni anda kullanamiyorsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ikisini ayni anda kullanamiyosan, farkli zamanlarda kullanirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 kullanırsın da stamina yersin. bi de birisi stuna immune edio. stun eden mobların combatlarında açarsın. diğeri sürekli açık kalacak attack etkiliyor. 2 3 tane aura açmaya gerek yok stamina da lazım skillere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 abi stun yapan mob pek yok acmak cok sart deil onu iste mage warsa acarsin fireballdan knock back olmamak icin okadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 yaw bu arada archerynin dpsi cok mu kotu anamadim alistarin gruptaki dmgi %14 leylanin %7 70% benim zaten morriganin ki healera respecledim onun bile 6% yane karinin elinde en iyi ok war mjolnir mi ne war ya kil dusman leylananin onun odasindan aldim 9.6 dps ok olarakda +6 dmg stunlu elf arrow war yane genede yeto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 benim kendi karakterim leyladan daha iyi archer olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ok çok yeto. dagger bastır gitsin. cunning de verince çılgın crtliyor leyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 oyunun dps meterı mı var bu arada nasıl ölçüonuz :) recount için oynamayalım beyler1!!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 abi char ekraninda heroic accomplishementlar war ordan bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Devamlı özel ok kullanmak lazım, okçunun olayı o. Gerçi crossbow + crit falan denemedim hiç, belki oralarda vardır birşeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 abi crossbowun farkini anamadim zatne ayni level 2 silahtan crossbowun dps her zaman daha iy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 çünkü crossbow a str dmg eklemiyor,ondan kendi dps si mecbur daha yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 eeee extra dex bi ise yaramiyo mu hayda tuh lan 50 dex wardi leylada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 yalnızca isabet sanırım dex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ama diyoki dexde sivri seylerin dmgini arttirir dagger ve oklar gibi diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 okdan esas dps olmaz zaten ama çok esnek sustained stacked debuff, aoe stun, uzaktakilere güzel dmg, caster interrupt, arrow of slaying ile instant kill vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 normalde ekliyor piercinglere dediğin gibi ama crossbowda bi fark göremedim ben, cunning daha iyi geldi genel dps ye dexten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 afsdfasdfuhuha abiiii sonunda becerdim koskoca dragon iffet filmindeki mujde ar gibi kafasi duvara sikisti arkadan durte durte oldurdum ilk yaptigimda hep havalaniyo target deisip bu sefer havalanamadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 aynı bug bana da oldu mele de vurulmuyor dragona ittirip duruyor kafası duvarda, leylaya ok verdim win teyze de stafla rencide etti 10 15 dk sürdü ölmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 koca flemethi kestim bi rob verdi başka da bi bok vermedi ayıptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 O dragon bugı bana da oldu, tüm takım yattı uzakta kapı kirişinde bekleyen leyla ile okla öldürdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 iki kadın arasında kalmak ne kötü lan. leyla ile 100 morriganla 90 app var. morrigan resti çekti ya o ya ben diye. leyla deli aşık, morrigan da ayrı bişey. seçemiyorum sdghls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ekşiden said: o buna ihanet ediyor, beriki onun kuyusunu kaziyor. devamli bir sevisme hali hormonlar zirve yapmis. yavsaklik almis yurumus, elin archdemon'indan cikan loot hatuna yavsama nesnesi haline gelmis. zaten ne idugu belirsiz bir sistem uzerine kurulmus bu oyun da "ask-i memnu dragons" sifatini hakediyor. ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ahah aşkı memnu dragons http://img46.imageshack.us/img46/4255/1258940625412.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar