Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metrobüs yolunda ölüm

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İşe yetişme telaşı ile metrobüs yoluna giren kişi, hızla gelen otobüsün çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre kaza saat 06.00 sıralarında Cevizlibağ metrobüs durağında meydana geldi. Metrobüs durağına gelen Tevrat Güner (46), Cevizlibağ-Avcılar istikameti metrobüs hattı yolunun kaldırımında oturarak otobüs beklemeye başladı. Çevredeki vatandaşların uyarılarına kulak asmayan Güner, metrobüsü son anda fark etti ancak metrobüsün çarpmasından kurtulamadı. Çarpmanın etkisi ile 2 metre savrulan Güner'e ilk müdahale 112 ekipleri tarafından yapıldı ancak talihsiz adam olay yerinde hayatını kaybetti.

Metrobüs şöförü E.A. ise ifadesi alınmak üzere Merkez Efendi polis karakoluna götürüldü. Güner'in cenazesi Adli Tıp Morguna kaldırıldı.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12138294.asp?gid=229

bence içeri kısımlara oturulcak yerler yapılmalı belkide ölen kişi yorgundu bide sabahın 6'sı.
bende hergün metrobüs kullanıyorum ve şöförler cidden cok dikkatsiz hızla giriyolar duraklara. zaten yollar ve duraklar dar :( bide akşam yoğunlukta gerçekten insanlar artık duraklara sığmıyo mecidiyeköy edirne kapıyı bilen bilir.

ölen kişiye allah rahmet eylesin sabah sabah baya üzücü bi haber oldu
Mesaj tarihi:
yok yere ölmüş, üzücü bi olay

gece 12den sonra falan beklerken baya az aralıklarla geldiği için pek çok kişi diziliyo kaldırımın kenarına, bende oturuyorum. oturmam heralde artık, zate otursam bile direk bak geçen biri ölmüş geyiğini yapıcak insanlar yüzünden oturulamaz artık.
Mesaj tarihi:
o kadar para verip metrobüs getirdiler son model duraklar hala milattan kalma gibi. bi otobüs parasını harca duraklara donat heryeri banklarla nolcak otursun insanlar.
bence suç ne ölen kişide nede şöförde. direk metrobüsü yapanlarda ailesi inşallah dava açarda sürüm sürüm süründürür
Mesaj tarihi:
bank konamaz o duraklara. zate dakka başı metrobüs akıyo, oturcak kadar beklenmiyo hiç bi şekilde.

ayrıca e5 in ortasında olduğu için daracakık olmak durumunda o duraklar, ayakta durcak yeri zor buluyoruz bide bank koyarlarsa bu sefer ayakta durcak yer bulamadığı için ezilen insanların dramına şahit olursunuz.
Mesaj tarihi:

http://www.clearchannel.com.tr/Portals/57ad7180-c5e7-49f5-b282-c6475cdb7ee7/Sehir_Mob/durak5.jpg

şöyle kücük durağa yapışık şeylerden 2 şer tane yapabilirler en azından. yoğunluk genelde ortalar da ve çıkışlar da var.
en baş kısımlara yapabilirler. ne biliyim insanlık hali başı döner tansiyonu düşer gider oturur insan.
Mesaj tarihi:
yahu hem "duraklar sikis tekis" diyorsunuz, hem de
iki tabure olsa ne guzel olurdu"... iki tabure olsa kim oturacak?

kaldi ki, insanimizda kendine ayrilan yere sigamamak, otobusu yolda beklemek vs cok yaygin.
Mesaj tarihi:
abi geceleri yahut çok erken saatlerde metrobüs gün içinde olduğu kadar sık geçmiyor.
öyle durumlar için durak başına 10-20 tane açılır-kapanır oturak koysan ne olacak?
gün içinde takır takır geldiğinden oturma kavgası olmaz.
yoğun olmayan saatlerde de az sayıda oturak yeter zaten.
çok boş bir olay olmuş
şoförün hayatı kaydı,adamda canından oldu.
tamam finansal yük,ama kaç kişi kullanıyor o metrobüs'ü her gün,çok mu koyar belediyeye toplamda 1-2k plastik koltuk?
Mesaj tarihi:
akşam 10:30 dan sabah 6:30 a kadar metrobüs 20 şer dakika aralıklarla geliyo. gündüz bile boşunu yakalayıp binebilmek için en az 10 dk bekliyosun. ya keyfine otursun diye bütün durağı ev salonu gibi koltuk döşesinler demiyorum. ama orada insanlık hali durumlarda düşünülmeli bence.

bende geçen gün oturdum kaldırıma. sabah 10 den akşam 11e kadar kadar sokaklarda koşturma içindeydim kahvaltı edemedim dogru düzgün hastane filan derken en son eve gitmek için metrobüs durağına gittim acayip başım döndü filan yapcak bişi yoktu oturdum. metrobüs gelene kadar bekledim. yere serilmektense o an aklıma başka bişey gelmedi açıkcası. sonra uzaktan metrobüsün ışıklarını görünce kalkıp bindim. evet o an orda ezilip ölebilirdim bende veya başım dönüp durak yerine cumburlop metrobüs hattınada düşebilirdim. ama cidden oturcak yer şart bence.

ama ortalarda veya cıkıs kapılarına değilde daha cok tenha olan durakların en başlarına yapabilirler bunu. ve şu resimdeki oturcak yerinde kaç cm kaplıcağını merak ediyorum acıkcası.
Mesaj tarihi:
DoGMeaT said:

abi geceleri yahut çok erken saatlerde metrobüs gün içinde olduğu kadar sık geçmiyor.
öyle durumlar için durak başına 10-20 tane açılır-kapanır oturak koysan ne olacak?
gün içinde takır takır geldiğinden oturma kavgası olmaz.
yoğun olmayan saatlerde de az sayıda oturak yeter zaten.
çok boş bir olay olmuş
şoförün hayatı kaydı,adamda canından oldu.
tamam finansal yük,ama kaç kişi kullanıyor o metrobüs'ü her gün,çok mu koyar belediyeye toplamda 1-2k plastik koltuk?

Açılır - kapanır oturaklara en fazla 1 gün ömür veriyorum :).
Mesaj tarihi:
metrobusun yoluna oturan adamin olmesinin faturasini da metrobuse cikarmayin yahu. kaldi ki, "gun boyu kosusturdum, o zaman kaldirima otururum" diye birsey de yok. yorgunsaniz bir banka oturup dinlenin, otobus yoluna degil.

pek tabi oturulacak bir yer olsa on numara olur. ama kalkip "oturacak yer yapmadilar, o yuzden adam oldu, tu kaka metrobus" ayaklari cekmeyin.
Mesaj tarihi:
Abi metrobüs yolunda ölen adamı da metrobüse bağlamayın yav. İsterseniz dikenli tel çekip, tellere elektrik versinler burda oturmayın demek için. Normal metroda bile sarı çizginin gerisinde durun diye 500 tane uyarı var, ne zaman binsem en az 20 kişi sarı çizginin üzerinde metroyu bekler. Uyarsan sanane birader der. Eh kardeşim moronluk yapmayın, kaldırıma oturmayın, sarı çizgiye basmayın bişi olmaz.
Mesaj tarihi:
said:
Zeytinburnu'nda metrobüs yoluna giren Tevrat Güner (46), aracın çarpması sonucu öldü.
AA
Güncelleme: 11:38 TSİ 24 Temmuz. 2009 Cuma

İSTANBUL - Alınan bilgiye göre, metrobüsün Cevizlibağ durağındaki bankta uyuduğu belirtilen Tevrat Güner, metrobüsün geldiği söylenince bir anda panikleyerek araç yoluna girdi. Güner'e, Avcılar yönüne giden Erol A. yönetimindeki araç çarptı.

Olay yerinde hayatını kaybeden Güner'in cesedi, daha sonra Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Araç sürücüsü Erol A'nın gözaltına alındığı ve olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

http://www.ntvmsnbc.com/id/24986032/
Mesaj tarihi:
Dennis said:

İSTANBUL - Alınan bilgiye göre, metrobüsün Cevizlibağ durağındaki bankta uyuduğu belirtilen Tevrat Güner, metrobüsün geldiği söylenince bir anda panikleyerek araç yoluna girdi.

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Mesaj tarihi:
olay ntv'nin anlattığı gibiyse arkadaş kara mizahla can vermiş demektir.

ama yok kaldırımda otururken ezilmişse koskoca adamı görmeyip ezen metrobüs şoförünü ve manevra kabiliyeti olmayan o hantal otobüsleri nasıl savunabiliyorsunuz anlamıyorum.
resmn hücum faül.

neredeyse iyi ki ölmüş şerefsiz haketmiş diyeceksiniz
  • Yeni Oluştur...