Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 o zaman da bos canta tasir yaninda bi tane dandik, cantayi birakir gider =) sonu yok bunun yani, ayrica evet tek kisi iki kisinin kacmasindan cok grupca gidilen yerde sizin disinizda kalan 2-3 kisinin kacip hesabi size yikmasi daha cok koyar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 sigara içmeye çıkanlar kimlik bırakır heralde artık fixed.:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 mekanın hemen dışına insanlara özel kümes yapıcaklar artık girip orda içiceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 ben icmiyorum cozumumu bu sekilde buldum sigara icilmeyen mekana gittigimde cikip kapinin onunde besleme gibi icmem sigara falan. rezaletin daniskasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 içkiyi verince parayı alır adam pe$in i$te ne kascak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 çözüm rizede hortumlu sigara http://www.habervitrini.com/sigara_yasagina_karsi_hortumlu_cozum-412884.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black007 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 :D haberlerde izledim bende türk aklı >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 oha iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Ahahaha hortum çekmişler ama temel fıkrası bile olsa ordakilerin cezayı yemesi lazım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar