-Neiloth- Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 bu kuvvetlerin toplamına esdegerde tek bi kuvvet ve yerini bulmam gerekse nası yaparım? bu kuvvetlerin vektörlerini biliyorum j li olarak bi de uygulama noktalarını x de y de z de ne kadar uzakta oldugunu biliyorum hepsinin. moment alcam heralde de neyin momentini alcam bilemedim sabah da vize var help. Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 http://img190.imageshack.us/img190/5868/asdevu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 fizik okıyalı cok olduda, bu kuvvetlerin neye etki ettiğinide soylemen gerekmezmi? yanı xz plan'imi itiyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 moment falan almican. i j k lı formülü uygulayacaksın toplam kuvvet eşitttir bilmem ne tam yardımcı olamicam şimdi, vektörleri toplayıp, toplam vektörün koordinatlarını bulacaksın, gerisi kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Cuce said: yanı xz plan'imi itiyolar? eet dik olduğundan sadece -j leri var işte toplam F in vektörünü buldum da uygulama noktasını nası bulucam gerisi kolay dediğin kısma kafam basmıyo galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 hepsinin ayrı ayrı momentini alıp toplasam.o moment vektörünü r x Ftoplam a eşitlesem, o r uygulama noktası olur diye düşündüm ama olmadı. işlem hatası mı yaptım acaba. brb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Vida sorusu bu? En azından senin bulmak istedigin o soru tipinden çıkar. Soruyu tam yazarsan belki daha çok yardımcı olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 vay neiloth dps yaparken meersem neler hesapliomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Bu arada ss'i görünce aklıma ideas geldi birden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 oh,süper geçti,islem hatası yoksa 100. ki iki kez çözdüm her soruyu,yoktur hata :) bu cocuk boyle devam ederse AA alıcak. (H) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Mortis said: vay neiloth dps yaparken meersem neler hesapliomuş final haftasında raid yapınca yaz okuluna kaldık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar