Gilth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Gayet acik bi soru... Birde aranizda trade yapmak isteyen varmi lvl50 Scout'imi trade yapmak istiyorum stealther bi class istiyorum hib excalibur'da. Turkler'le trade yapmak daha guvenli gozukuo :) Tesekkurler shimdiden...[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time... [Bu mesaj Gilth tarafından 08 Haziran 2004 14:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Degistirmenin yolu yok, ama 'birisi ogrendi, adresime yollayin' vs diye mail atarak degistirmelerini saglayabiliyordun bir ara, hala yapiliyor mu bilmiyorum.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 artik subscription page de lost password tikliyip mail ini yazdinmi yeni sub pass geliyor.[signature][hline]Soulforged 07 Haziran 2004 16:17 tarihinde demiş ki: Okey burdaki herkes haksız sen 5up3rdud3sun padron. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 yani trade yapmak tehlikeli degil sanirim dimi? Bide eu/excalda oynayan turkler arasinda kimse yokmu hibde stealther oynayan? [signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time... [Bu mesaj Gilth tarafından 08 Haziran 2004 14:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 tabiki riskli trade eu da st oynayan yok sanirim[signature][hline]Soulforged 07 Haziran 2004 16:17 tarihinde demiş ki: Okey burdaki herkes haksız sen 5up3rdud3sun padron. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: SeriaLKilla, 08 Haziran 2004 14:45 tarihinde demiş ki: tabiki riskli trade eu da st oynayan yok sanirim neden riskli olsunku eher subpass degishebiliosa? Hibde st yok ha :( Peki kim yazdi ns hakkinda info daoc sayfasinda us serverlerinden birimi? Bashka serverlerlede degishebilirim tabiki illede eu/exc olmasi gerekmiyor, us ve eu server tekliflerinede acigim :)[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time... [Bu mesaj Gilth tarafından 08 Haziran 2004 14:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 bak trade yaparken bi başkasıyla. subscription page deki mail in deiştirilmesi lasim yani onun acc a senin mail yazilcak senin acc o onunki bunu yaptiktan sonra o account da önceden yazili mail e onay gelio değiştirilsinmi diye(tamamen güvenlik amaçli yapilmiş bu) sen onay verirsin o onay vermesse çok uğraşirsin account unu geri almak için. genelde trade kanalında + ve @ lar scam yapmaz ama yinede güvenmek zor ;s[signature][hline]Soulforged 07 Haziran 2004 16:17 tarihinde demiş ki: Okey burdaki herkes haksız sen 5up3rdud3sun padron. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 bende o yuzden turklerle trade yapiyim diyorum ama pek hibde oynayan yok sanirim hibler arasinda?[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 türklere güvenildiğini nerden çıkardın? hib exca da yok stealther oynayan. baggionun var ranger i ama değişmez ehah[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Ariakan Teh üBaaahr thrust mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: -Aragorn-, 08 Haziran 2004 15:12 tarihinde demiş ki: türklere güvenildiğini nerden çıkardın? hib exca da yok stealther oynayan. baggionun var ranger i ama değişmez ehah adamin bard ile eldritch'i o account'daysa bende degishmezdim zaten :). Bah bir hib olamadim yaf nerde boqtan gittim en bashta alb oldum ahh ahh. Zegna yuzunden hep adam cok yardim etti aklimi celdi parayla (oyun ici) :). Bizi alb yapti sonra gitti kendi birakti bah. Shimdi dushundumde bardda olur illa stealther olmasi gerekmi ki bardda stealther bi char zati yoksa deilmi? Hic bi bilgim yokda hib realmi hakkinda pardon.[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 bard ı mincer ler karıştırmayalım lütfen haksızlık olur ehaha overpowered bi class dan bahsedioz burda =) bard şöle bişi. rezzler, mezzler (insta da var), healler, bufflar, her tür songu çalar, uber dd leri var. stealth yok bardda. weap spec bard olabilir ama o zmn bard olmaz vs. bard istiosan ben romario ya verdiim acc. u scamleyim sana vereyim bekle bi 1dk[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Ariakan Teh üBaaahr thrust mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 :)[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Ben o rangeri (45-50 de dahil) neredeyse %80 solo ile 50 yaptim, satar miyim :) Eld 35'ken acmistim rangeri, eld 50 oldu, uzerine bard actim o da 50 oldu, en son rangeri yapmayi basardim :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: -Aragorn-, 08 Haziran 2004 15:25 tarihinde demiş ki: bard ı mincer ler karıştırmayalım lütfen haksızlık olur ehaha overpowered bi class dan bahsedioz burda =) bard şöle bişi. rezzler, mezzler (insta da var), healler, bufflar, her tür songu çalar, uber dd leri var. stealth yok bardda. weap spec bard olabilir ama o zmn bard olmaz vs. bard istiosan ben romario ya verdiim acc. u scamleyim sana vereyim bekle bi 1dk LOL[signature][hline]Bida Bana Futbolcu Diyen Olursa :hrr: Çizerim! :hrr: :-( Tamam Abi... :-( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 evet bendim hehe :) tesekkurler zegnacim mucx[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar