Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Terkedildim

Çokakýllýadam

Öne çıkan mesajlar

trainspotting23 said:

sen ayrılalım diyosun ayrılmıyor ağlıyor zırlıyor... sen de diyorsun ki heh beni cok seviyo uzun bir süre gideriz heralde, onun ayrılcagını düşünmüyosun falan.. hatta "ömür boyu sevgilim" tripleri oluyor ama bir bakıyorsun ki kız bir anda ayrılmak istiyor dandik sebeplerle. ah bu karı milleti hepsi aynı. düzenli bi ilişkisi olan ben bile bunu söylüyorsam saplar ne yapsın sdfgsdf. hem kız da bulunur sana kız mı yok sdfsf bizim eski liseye gideriz bi sahne yaparız enstruman iyi çalıyosan sahneden sonra etrafında 10-15 kız olur sen seçersin, çalamıosan da playback rulz ama kız sayısı düşebilir dsfads boş dönmezsin emin ol.

konu anafikri: kızlar saftır.

ayrıca şu an sana wcden yazıyorum baya kastım değerini bil

Erkekler böyle gider, sırf seni denemek icin ayrılma muhabbetine girerler, blöf de olsa okey ayrılalım desen sen suçlu olursun, üstelik bu ilişkide sadece ve sadece bir kere olmaz, bir kere yapan tekrarlar da bunu, sonra kız ilişkiye inancını kaybedince o ayrılır ve neden diye sorgularsınız, suçlu gene kız olur artık ne bekliyoduysanız... Ha o hediye olayı da tuz biber olmuştur tabi olmamıştır diyemicem.

konu anafikri: neyse ki erkekler asıl safların kendileri oldugun farkında degiller =P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...