yav Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 boşver abi. bu arada berbere gittin di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Yok abi gitmedim daha ama gidicem en kısa zamanda sdf Lan çok seviyordum yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 patiye sormuslar neden her yerin turuncu demis nerem duzgun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 lisede daha iyisini bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 pati troll team +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 demek cokda akıllı değilmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 vaniLLe said: amcaogluna mi hediye aliyorsun da topik acip fikre ihtiyac duyuyorsun? Amcaoğullarıyla alakası yok demek istediğimin.Fikir olayı sadece.Herkes romantik olamaz.Herkes çok ince çok düşünceli olamaz.Kimisi sevgisini gösteremez kimisi gösterir.Adam onun sevdiği şeyleri biliyor sadece orjinal olsun istiyor.Yeni fikirler duymak istiyor.Bu fikirleri nasıl ve ne şekilde kullanacağı onu ilgilendirir.Belki o fikirlerden yola çıkarak daha güzel birşey yapar belki de sadece o fikirlerden birinin aradığı şey olduğunu düşünür ve onu kullanır.Önemli olan fikri başkasının atmış olması değil onun o kadar fikir arasından onu seçmiş olması.Ayrıca bu kadar gücenme çocuk senin için hediye sormuyor ki kendi kız arkadaşına soruyor.Benim de bu kadar konuşmama gerek yok hatta beni de ilgilendirmiyor zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 bence çocuğa topaç almalıydın... ha bi de kız görünce damacanaya saldıran sucu gibi bakınan bi yüzdenin olduğu forumda kız hakkında soru sormak da extreme bi spor olarak kabul edilebilir. yaşasın gecenin ortasında inşaat yıkan ameleler birliği.. yok hakkaten adamlar bina yıkıyorlar bu saatte :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 said: Önemli olan fikri başkasının atmış olması değil onun o kadar fikir arasından onu seçmiş olması. önemli olan topigi onun acmasi degil, niyet etmesi.... said: Ayrıca bu kadar gücenme çocuk senin için hediye sormuyor ki kendi kız arkadaşına soruyor. yhaa. said: Benim de bu kadar konuşmama gerek yok hatta beni de ilgilendirmiyor zira. he yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cokiyi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Ilk ´terkedildim´ topici cok daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Cuce said: demek cokda akıllı değilmişsin ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 fikstüre bakcan artık. yapcak bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 cokiyi said: Ilk ´terkedildim´ topici cok daha iyiydi. en başarılı fake bu ya. helal babs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 vaniLLe said: kiza ne aldin bilmiyom da sen babayi almissin. gecmis olsun fekat, dilbere ne alayim babus ya tarzi topik acan herkesin sonu bu. daha ne hediye alcaginizi bilmiyonuz, nasi yürütceksiniz o iliskiyi sorarim. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 vaniLLe said: kiza ne aldin bilmiyom da sen babayi almissin. gecmis olsun fekat, dilbere ne alayim babus ya tarzi topik acan herkesin sonu bu. daha ne hediye alcaginizi bilmiyonuz, nasi yürütceksiniz o iliskiyi sorarim. oha ayıp lan. yargılama insanları nil. herşey zamanla :( geçmiş olsun sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Patiden fikir alıp,kıza hediye aldıysan.Baştan kaybetmişsin hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 iyide hediye fikrini patidekiler vermediki sdfasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 ben demiştim yanında çocuk gibi durmuşsun diye isabet olmuş sana hatun mu yok olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Çokakıllıadam said: Evet, hediye seçiminde tüm emeği geçen patilere saygılarımı yolluyorum sdf muhabbet yumurtası ne oldu patladımı elimizde yani şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 bi daha zor bulursun öyle kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 aquila said: http://www.youtube.com/watch?v=0QD3YofALXM&feature=relatedyeter artik be adam her terkedildim basligina bunu postlamak icin giriyorum her seferinde hevesim kursagimda kaliyor yeter lan. her seferinde de sen oluyorsun yani koyan. edit: ben de sener seninkini koycaktim bulamadim lan, o daha iyi sdfs delirtiyo ya hani adami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 elesso said: bi daha zor bulursun öyle kız HAHAHAHAHAHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Aa üzüldüm bak. Saçları kestirip bi daha dene bence :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Çokakıllıadam said: Evet, hediye seçiminde tüm emeği geçen patilere saygılarımı yolluyorum sdf topici linkleyin ya merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar