Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Terkedildim

Çokakýllýadam

Öne çıkan mesajlar

vaniLLe said:

amcaogluna mi hediye aliyorsun da topik acip fikre ihtiyac duyuyorsun?

Amcaoğullarıyla alakası yok demek istediğimin.Fikir olayı sadece.Herkes romantik olamaz.Herkes çok ince çok düşünceli olamaz.Kimisi sevgisini gösteremez kimisi gösterir.Adam onun sevdiği şeyleri biliyor sadece orjinal olsun istiyor.Yeni fikirler duymak istiyor.Bu fikirleri nasıl ve ne şekilde kullanacağı onu ilgilendirir.Belki o fikirlerden yola çıkarak daha güzel birşey yapar belki de sadece o fikirlerden birinin aradığı şey olduğunu düşünür ve onu kullanır.Önemli olan fikri başkasının atmış olması değil onun o kadar fikir arasından onu seçmiş olması.Ayrıca bu kadar gücenme çocuk senin için hediye sormuyor ki kendi kız arkadaşına soruyor.Benim de bu kadar konuşmama gerek yok hatta beni de ilgilendirmiyor zira.
Sosyal ağlarda paylaş

bence çocuğa topaç almalıydın...

ha bi de kız görünce damacanaya saldıran sucu gibi bakınan bi yüzdenin olduğu forumda kız hakkında soru sormak da extreme bi spor olarak kabul edilebilir.

yaşasın gecenin ortasında inşaat yıkan ameleler birliği..

yok hakkaten adamlar bina yıkıyorlar bu saatte :(
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Önemli olan fikri başkasının atmış olması değil onun o kadar fikir arasından onu seçmiş olması
.
önemli olan topigi onun acmasi degil, niyet etmesi....

said:
Ayrıca bu kadar gücenme çocuk senin için hediye sormuyor ki kendi kız arkadaşına soruyor.

yhaa.
said:
Benim de bu kadar konuşmama gerek yok hatta beni de ilgilendirmiyor zira.

he yani.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

http://www.youtube.com/watch?v=0QD3YofALXM&feature=related
yeter artik be adam

her terkedildim basligina bunu postlamak icin giriyorum her seferinde hevesim kursagimda kaliyor yeter lan. her seferinde de sen oluyorsun yani koyan.

edit: ben de sener seninkini koycaktim bulamadim lan, o daha iyi sdfs
delirtiyo ya hani adami
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...