BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 nedir bu içinizdeki piramit aşkı? firavun kölesimisiniz öğlen güneşinde kamçı mı seviyorsunuz ben anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 ask, kalbimi yakan bir volkan gibidir, en sevdigim piramit keops piramididir. Ramses sev beni, sokma mesküle seninle kasik atalım iki tabak kesküle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eight Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 aers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 arse .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 arsch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 BabacumMostors said: nedir bu içinizdeki piramit aşkı? firavun kölesimisiniz öğlen güneşinde kamçı mı seviyorsunuz ben anlamadım piramit nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 iş yapabilme gücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eight Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 prizma prizma diye nicesine sarıldım hacmini,kütlesini aldım yaranamadım feme güvendere sövdüm rahatladım benim sadık yarim sarı pati piramidimdir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 sen konuya mesaj yazdın ben onu öte alıntıladım beni benden alıntıladın zor zanaat ettirdi piramit beni her cerihanda kat çıktın katına kat kattım mod firavin bunu gördü banhammerlara getirdi piramit beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 piramit bandir piramit candir NO MOAAAR TEAAARS AMIGOOOOS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Piramitleri piri reis keşfetmiş olm piramitin pir i oradan geliyormuş bide bunun hamit diye çok sevdiği bi tayfasi varmış böyle mazlum bi çocuk, padisahtan kaçıp tayfa olmuş annesi babası da yokmuş, pirhamit falan derken tabi h düşmüş piramit olarak kalmış çok ünlü bi tarihçi kuzene söylemiş bizim oradan biliyorum, adam belgeler falan göstermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar