Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Merhabalar, 3 gün önce teyzem yeni bir araba aldı. 2008 model, ikinci el bir golf. C1'inde mp3 oynatamadığımızdan, heyecanla mp3 cdsi yapıp taktım arabaya, sorunsuz çalıştı. daha sonra ikinci kez bindiğimde arabaya, check disk hatası sebebiyle cd'yi çıkardı player. aynı cd'den bir tane daha yaptım, onu da ilk takışımda oynattı ama ikinci binişimde cd'yi çalmadı. fakat bu sefer sadece error veriyordu cd'yi çıkarmıyordu. 7-8 kere cd'yi çıkartıp taktım ve cd çalıştı. ama sonraki binişimde gene error verdi, birkaç kez takıp çıkartarak çalıştırdım gene cd'yi. çok uzunca anlattım ama olay tam olara bu şekilde, bunun sebebi ne olabilir acaba? düzeltilmesi mümkün müdür servise falan götürmeden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 düşük hızda yaz cd'yi. 4x gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 cd'lerin ikisini de görece yavaş[24x] hızda yazmıştım, çok fark eder mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 mp3 playerı bir kontrol ettir derim.. 2. el araç. önceki sahibinin nasıl kullandığını bilemezsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 şimdi denedim, track cd'leri sorunsuz çalıştırıyor. player ile ilgili bir sorun olduğunu düşünmüyorum bu yüzden. windows'tan direk data cd şeklinde yapıyorum cdyi onla ilgili olabilir. w7de de nero sorun çıkartıyor jukebox cd yapamadım. ama dediğim gibi sanırım cd'yi yazma şeklimle ilgili sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Fistan said: düşük hızda yaz cd'yi. 4x gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Ben bu düşük hızda yazma işini efsane sanırdım hep de, geçen bizzat denedim, farketti resmen. Öyle dene önce bir, olmadı zaten 2 sene garantisi var VW araçlarının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Selam, Ben arşivlik data CD/DVD'lerimi bile düşük hızda yazıyorum :D Bence de yazma hızını düşür ve sonasında da işi garantiye almak için lens temizleme zımbırtılarından birini uygula. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Valla düşük hızda yazınca çalıştı gerçekten. Teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar