crystalcow Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 2 gun once oyunu indirdim...oynuyorum ara sira..ama eskisi gibi MMO oynayamiyorum artik..her neyse.. eger NA-1 de oynayan genc varsa..beraber gank/pvp/grind etc yapmak isterim..hatta clan varsa bir parcasi olmak isterim..heh eger sozluk okumasaydim bu siteden adim bile olmayacakti... IG: Rinse Repeat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 hehe bu forumda 4-5 kişi oynuo darkfallu onlar da hep eu da , NA da oynayan adam olacağını pek sanmiorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Oynamıyoruz NA da ama clan vs arayacağın zaman Shadow Pact adlı bir alliance/clan olması lazım onlarla konuş derim bizim EUdaki alliance ın NA kısmı ve transferler açılınca bi kısım daha gidicek. Baya iyi bir alliancedır , yardımcı olabilirler. Sinister Map diye arat google darkfall için ve oradan NPC Cities i seç haritanın ortasında Hintenfau adlı bir npc şehri var orada takılıyorlar şu anda oraya bi uğrarsan birilerine sorarsın kimle konuşabilirim diye :P NA daki nicklerini bilmiyorum adamların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crystalcow Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Ellerin dert gormesin, tesekkurler Darkwish. Bu haftasonu Hintenfau sehrine ugrayip, onlari bulmaya calisirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Darkwish Incarnate söyledi sizleri, ben yeniyim aranıza katılabilirmiyim vs dersen bana danışırlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crystalcow Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Bugun eve gittigimde birkac saat oynayacagim kesindir. Oynarkende Shadow Pact claniyla kontaga gecmeye calisacagim. Kesinlikle, kesinlikle referans olarak senin nick'i veririm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crystalcow Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Shadow Pact'in ba$i Elban Blackwood'a msg attim. Kendisi bana Laztor Whitewood'a msg at dedi. Bende Laztor'la gorustum. Yarin saat 7:30'da beni interview edecek. Hadi bakalim hehe. Recruitment'i ciddi tutuyolar. Bana Laztor 2 opsiyon verdi ya Darkwish forumlarimizda refer etsin ya da interview dedi. Fark etmez benim icin. Interview'da iyi olur..vizyonlarini gorurum en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 etsin işte forumda refer, uğraştırmasın seni şimdi bi de interviewla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 WTB Mortis. Solo takilmaktan icim bayildi. Super spotlar buldum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Laptop aldım yeni japonyaya gitmeden Şöle 512mb lık ekrankartı ii işlemcili ehuhue. Benim pcimden daha ii. Şimdi darkfall u attım benim pcden kurdum. Log in olup patch yapıcam. FAKANT accountum deaktive olmuş kredi kartımda bakiye yoktu çünkü çekememiş. Bi de şu an maintenance var zaten log in de olamiomm. Onu da yarın falan yapıcam herhalde japonyaya salı gidiorum. Ordan girebilirim herhalde gece . 6 saat daha ileri olacam. Gece girince size de akşam üstü-akşam olacak zaten ii olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar