Reumer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Acc bilgilerini, mail vs. vs. gibi şeyleri değiştiremiyorum.Subs şifresini falan giriyorum. Mail i değiştiriyorum bir şeyler yazıyo.Ama tekrar girdiğimde değişmemiş oluyo. Değiştirirken eski mail'a onay mail i falanmı geliyor acaba?Eski mail arkadaşın ve ona ulaşamıyorumda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Onay geliyor(mus) yeni sistemde (ben birkac aydir oyunda degilim de), bkz. http://www.paticik.com/forum/view.php?id=78389[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 yeme bizi şimdi, scame yardım etmioruz forum etiği gereği sdfkjshdkjh[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Ariakan Teh üBaaahr thrust mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Scame ne demek onuda bilmiorum ama sanırım illegal bişe :) Yalan söylemiyorum.Account'u geçen yaz Simofle'dan almıştım.Geçenlerde tekrar subs şifresini ondan aldım bana "değiştirebilirsin mail'ini" falan dedi.Ama değiştiremedim icq dada ne zamandır görmediğim için buraya bi yazayım dedim. İsmini vermek istemezdim ama sanırım başka türlü inanmıycaksınız.Hack falan diil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 ben hala inanmıorum üzgünüm[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Ariakan Teh üBaaahr thrust mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 ya açıkcası çokta tınımda diil inanıp inanmaman.ben öğreniceğimi öğrendim.Bide yalancı çıkartıyosunuzya deli oluyorum.Hackleyecek kadar bilsem gelip burda niye yazayım.Gerisinide yaparım.Simofle gelip burda konuşsada sanada..Neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 scamE benden sorulur bi kere. çok gördük biz böle bilmio numarası yapıp da char yiyenleri dfglkjsdflkj[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Ariakan Teh üBaaahr thrust mercenary [Bu mesaj -Aragorn- tarafından 09 Haziran 2004 16:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Hakikaten iyi anlıosun ha?Zamanında çok uğraştın herhalde. Ya sabır.Şimdi tartışma çıkardı diye forum kitlenicek ona üzülücem.Öğrenmek istediğim onay mail i geliomu gelmiomu oydu onuda öğrendim.Ama görüyorumki Paticik forumlarındada gereksiz insanlar türeyebiliyomuş... [Bu mesaj Reumer tarafından 10 Haziran 2004 08:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spectacular Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 ya salla adam espri filan yapiyor sanirim gul geç[signature][hline]Magent lvl 50 ice wiz Mordoskull lvl 45 arms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar