dory Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 ya tamam ouz sinirlendi. amac bok atmak degildi hakkaten ben yine de denicem girip bakmak istiyorum ama cou sey yok kendimi verebilir miyim bilemedim oyuna yine de tebrikler projede, basarilar.
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 beni otomotok olarak dorynin karsi factionina koyucak bi script eklenebilir mi plx?
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 O lafları tanıdığım veya muhabbetim olan kimseye söylemedim bu arada, yanlış kişiler alınmasın. Olay sinirlenme de değil, sadece yorgunum ve laf yetiştiremeyeceğim bazı gereksizlere.
dory Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 aquila said: beni otomotok olarak dorynin karsi factionina koyucak bi script eklenebilir mi plx? benim kafam konur ama sen nah alirsin. ashdg
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 niye kimse beğenmeyen oynamaz kardeşim demedi hala mortis diyor konuşalım bronxla eski tayfayı toplucam ayar çeksin servera. iyi de bronxun bi ideali varmış ki 2004'de böyle bişey yapmaya başlamış. ideali de wow tadında uoymuş demek ki ve bunu yapmış. hayır öyle konuşuyorsunuz ki sanki bronx bize SNN bilemedin nebula north tadı sözü vermiş de şimdi sözünü tutmayıp uo tabanlı wow yapmış. adamın buymuş istediği. bunu yapmış. tutmaz tutar ben beğenirim, beğenmem. siz zaten beğenmediniz şimdiden. burda da ilk cümlem devreye giriyor.
dory Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 bu mesaj cok sacma olmus bi saniye sukru sen beni kesemezsin, unut bu yalanlari.
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 burda herkesin bronx'un emeğine saygısı var ve böle bi oluşum olucaksa da destek olmak olsun oynamak olsun insanlar içinde olmak istiyo ve o yüzden tavsiyelerle ve isteklerle daha iyi yapalım diyoruz. bronx da en nihayetinde sunucu parasıymış bilmemneymiş belki sponsor vardır da, tek başına at koşturmak için ödemio heralde. o kadar sene bunun için uğraşmadı. herkes en ideali yaratmayı düşünür ve kendi yarattığı ideal olmayabilir biz de ideale götürmek ve zevkini çıkarmak istiyoruz oynayıp. he biz oynamazsak server boş olur diye bişey de yok. o zmn başarılar dileriz
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 biz de dioruz ki güzel bi community oluşabilir, uğraşmış bu kadar hedefledii kitle de çok büyük bi sayı değil. Kaliteli bişeyler çıkabilriz hepimiizi mutlu edeceği o yüzden yoksa tamam abi umrumda deil ben Darkfall online oynuorum , mortal online takip ediorum bi yandan wow da var. Oynuorum yani bi şekilde , bi sürü de mmorpg gelio yani. Çekip gitmek istemediğimizden sölüoruz bunları.
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 ben de üyeyim mesela. ama burada söylediklerim de ortada. ben sadece forumun ar-ge kısmındaki mesajları okuyamıorum diye üye oldum.
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Mortis said: mevcut sistemi o zaman en kötü şekilde kullanmış abi o zaman ne diim. |Joker| said: UO diye açtıkları şey aslında çakma WoW. Kimse kusura bakmasın, Nebula'da bile daha güzel işler yapıyorlardı. UO'yu UO yapan bir çok şeyi kapatırsan hiç anlamı olmaz... ben bunlardan yola çıktım o yazıyı yazarken ki daha var bu sadece 2 örnek ha mortisin adam gibiyorumları da var hemen haraslamasın işte housing olsa cila olur güzel olur tarzı ama yukarda yaklaşım kötü işte bunu söylemeye çalışıyorum.
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 dory editlemişsin ama o mesajı okudum ben yukarıdaki mesajım o mesaja ithaftır.
dory Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 ZaugnaKhaldun said: hadi ii sabahlar bu da "ben de varim ben de okuyorum" deme sekli mi sdg.
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 aquila said: abi 500+ uye var zaten sitede. abi forum da o kadarü ye var güzelde forumları okudun mu adamın teki ARGE kısmına topic açmış heyecanla işte insurance sigorta sistemi olsun lootlanınca para karşılıı vs bik bik böle böle yazmış Bronx orda, "loot yok oyunda" demiş sayfalarca tartışma dönmüş 1-2 kişi loot olmasın item kaybetmek çok uyuz bişey dmeiş , geri kalan herkes neden loot olması gerektiini tarıtşımş ekonomi adına vs. yani oyun sistemi belli de ona göre oyuncular geldi değil ,hiçbişey belli değil topiclerde ki muhabbetlerden anlaşılıo çoğu sistem. Kimse bilmeden gelio herkes UO olmasa bile uonun basic güzellikelrni beklio ister istemez.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 yok okumuyorum da aslında safsjkfsd
dory Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Black-ice said: dory editlemişsin ama o mesajı okudum ben yukarıdaki mesajım o mesaja ithaftır. abi editledim cunku sana ilyas dedim cunku sabah sicaktan heralde kafam olmus nickini bonepart gordum :D tamam soyliyim ozman gene, bu sefer ilyassiz agir yaklasimli elestrilere acikcasi ben de hos bakmiyorum, sonucta burda yapmaya calistigimiz sey o degil, zaten en temel de "begenmeyen gider" fits. ama iste gitmesin, gitmeyelim. simdi oldu mu? (primitive, ve okuz benzetmeleri icin de so sorry fdg)
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 black-ice bonepart sadece ve sadece "b" "a" "e" harfleri ortak nasıl olur ya hahaha
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 tamam yatın hadi xP, yarın ola hayır ola, bronx da bi açıklama yapar yarına detaylı, .serverı açar ben de japonyaya gitmeden bi görürüm ona göre laptopuma atar uo yu oralardan katılırım hehe
dory Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 elaidi said: black-ice bonepart sadece ve sadece "b" "a" "e" harfleri ortak nasıl olur ya hahaha abi yemin ediyorum oyle gordum ahahahah
Öne çıkan mesajlar