Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

avaholm bugun açılıomuş

Werb

Öne çıkan mesajlar

Fikrim oldugu konularda yazilanlari cevaplamaya calisayim.
Oncelikle oyuna hala klasik bir UO sunucusu gozuyle baktiginizi goruyorum. Avaholm, Calion evreninde oynayabileceginiz, UO grafik motoru ile size sunulan bir oyundur. Bir UO sunucusu degildir.
Savas disi RP demissiniz. Huzurlu bir dunyada suya sabuna dokunmadan RP yapabilirsiniz. Calion'da kaos dolu bir ortamda oynaycaksiniz bu oyunu. Bu da demek oluyor ki hayatinizi kurtarmak icin kilica, buyuye vs.. sarilmak ve hayatinizi kurtarmak zorundasiniz. RP demek butun gun sehirde milyonlarca item uretmek degildir.
Ev sahibi de olabileceksiniz, forumlari arastirirsaniz bilgi alabilirsiniz.
Crafting olacak. Sadece belirli bir seviyeye kadar uretemeyeceksiniz hepsi bu. Bu konuda detaylara alfa surecinden sonra daha net ulasacaginizi dusunuyorum.
Oyuncular PvX yapmak zorundalar cunku bu oyun bunu gerektiriyor. Baldurs Gate veya Morrowind oynarken de PvX yapmak zorundasiniz cunku oyunu bu amacla aliyorsunuz.
"Item item" diye insanlarin gezip tozdugu bir oyun olmayacak bu. Eger oyunu oyle gormek isterseniz oyle gorursunuz. Oyunun hikayelerinden ben sorumluyum ve bu konuda sunu soyleyebilirim ki Avaholm gormek isteyenler icin icinde bulunup her anini kesfedebilecegi ve olaylarin akisina katkida bulunabilecegi online bir hikaye kitabina donusebilir. Onun disinda butun gun quest, item, yaratik kasacak insanlar da olacaktir. Ama bu sizin boyle olmaniz gerektigi anlamina gelmiyor.
Sizin dediginizin aksine ben utanc verici birseyler gormuyorum ve aksine WOW dunyasini gormus biri olarak burada daha dinamik ve RP'e daha yatkin bir ortam goruyorum.
Gorusleriniz ve kararlariniz tabii ki size aittir. Saygi duyulacak ve degerlendirilecektir.

böyle bir açıklama gelmiş hikayecisinden serverın.
Sosyal ağlarda paylaş

Dediğim gibi Bronx bazı konularda oyuncuların isteklerini yerine getirecekmiş

gireriz Loot konusunda ısrar ederiz

e evlerimiz de olacakmış. Ama umarım evler böle alakasız bi haritada herkesin evk oyacağı site gibi bi yer olmaz. Tamam her yere ev konulmasa da küçük küçük clan şehirleri kurmak uonun en kral olayıdır.

Crafting konusuna gelince de o biraz wow sistei gibi level 20 olucna 2 crafting skilli seçebilio her class. Fakat açıckası ben sadece crafter karkaterler isterdimben hiç öle oynamadım ama bömle oynayan adamlar oyuna ayrı bi tat katio. Herkes kapışcak dövüşcek deil

fakat oyun sistemi mob kes XP al level atla ve skill puanlarını skillerine verip geliştir modunda olduğundan crafter classı ypamaışlar yani crafter gidip mod kesecemğidnen. Ama ayrı mekaniğe sahip bi crafter classı bence çok güzel olurdu. Savaşçı classlar sadece gathering skilli alırken mining lumberjacking gibi, crafter classı ise gathering skilli yannda bütün craft skillerini alırlardı ki itemları bu şekilde crafterlara bağımlı olarak yaptırıdık. Tabi craft itemları ii olması lazım bunun için dandik itemlar olup sonra gidip de moblardan farmlanan itemlar yanında hiç bi değeri oolmassa ne crafting olur ne bişey. Wowdaki gibi sadece bonus veren veya para kazandıran bişey olur.
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

Silphatos said:

metal10un bucs gate civarında şehri vardı, gitmeye korkradı millet lolo

bucs gate değpil
cove muydu neydi o şehir bucs gate ten aşağı doğru inerken
onun yukarısındaydı mapte.

hayır abi minocun kuzeyinde dağ varya hatta minoc maden o dağa bağlı. O dağın tam kuzeyindeki bombmoş arazideydi metalon şehiri.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...