Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

avaholm bugun açılıomuş

Werb

Öne çıkan mesajlar

mortits cokgzel aciklamis,
bisi daha dicem uzerine
bence crafting ayrica da olmali
uoyu bunun icin oynayan bundan zevk alan bissuru insan taniyorum ben
kendim icinkonusursam butun craftlarimi macroyla ve sadece para icin kastim
ama mining kasip bundan haz alan manyaklar taniyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

2. mesajı yorumu güçlendirmek adına attığını düşünüyorum

faction hariç katılıyorum
ama faction olayı bence süper

benim faction olayına karşı olmamın nedeni şu

herhangi bi clanler arası politikayı serverdaki güç vs muhabbetlerini tamamen yok edio

sen A factionıdaysana hep B factionına dalabiliosan

haa ama Bi clan gidip B factionından A factionına geçebiliosa yani facitonlar değiştirilebiliosa tamam derim çok güzel. Ama Wowdaki gibi 10. levelda seçtin faciotnın değiştiremessin modundaysa kötü. Ayrıca küçük clan savaşları olmuo faction olunca dielim A Factionında X clanısın Z clanı da var ama adamlar uyuz sevmiosun sorun çıkariolar, sen Zlere asla dalamiosun. Veya ZORT clanı çok güçlendi sen X ve Z olarak birleşip ZORT clanını aşşa alamiosun vs. gibi bu tarz olaylar olmuo

tek target, aynen devam. Kırmızı görünce dal . uoyu güzelleştiren şeyler o

ABİ ONA DALMA ABİ LOOTLAMA ONU diebiliosun normalde
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

Black-ice said:

2. mesajı yorumu güçlendirmek adına attığını düşünüyorum

faction hariç katılıyorum
ama faction olayı bence süper

benim faction olayına karşı olmamın nedeni şu

herhangi bi clanler arası politikayı serverdaki güç vs muhabbetlerini tamamen yok edio

sen A factionıdaysana hep B factionına dalabiliosan

haa ama Bi clan gidip B factionından A factionına geçebiliosa yani facitonlar değiştirilebiliosa tamam derim çok güzel. Ama Wowdaki gibi 10. levelda seçtin faciotnın değiştiremessin modundaysa kötü. Ayrıca küçük clan savaşları olmuo faction olunca dielim A Factionında X clanısın Z clanı da var ama adamlar uyuz sevmiosun sorun çıkariolar, sen Zlere asla dalamiosun. Veya ZORT clanı çok güçlendi sen X ve Z olarak birleşip ZORT clanını aşşa alamiosun vs. gibi bu tarz olaylar olmuo

tek target, aynen devam. Kırmızı görünce dal . uoyu güzelleştiren şeyler o

ABİ ONA DALMA ABİ LOOTLAMA ONU diebiliosun normalde

ya tenis oynanmasin functionlar arasinda da
degisim olsun evet
pk-mavi olayi da olsun
bak negzel olur ozman
minik guzel masum mavi mavi gezerlerken
gik diye kesiyosun
sonra hihih =P
Sosyal ağlarda paylaş

nedeni şu dory

oyunda level sistemi var,

yani skiller o skilli uyguladıkça, kullandıkça artmio
skiller pasif bi şekilde duruo.

sen XP aldıkça level atliosun. Ve Level atladıkça skill puanı kazaıp skillerini arttırıosun.

Crafter olmamasının nedeni bu yüzden. Crafter adam gidip Mob kesip pvp yapamcağına göre. Tamamen kaldırmışlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

nedeni şu dory

sen XP aldıkça level atliosun. Ve Level atladıkça skill puanı kazaıp skillerini arttırıosun.

Crafter olmamasının nedeni bu yüzden. Crafter adam gidip Mob kesip pvp yapamcağına göre. Tamamen kaldırmışlar.

lakin bu duzenlenebilir sanirsam
bastan craft acanlar icin cok farkli bi sistem getirilebilir
kullandikca artan, hatta wowdaki gibi (=P) arada proclayan falan ^^
full crafting olmali
house sistemi olmali
bi de loot olmali
diye dusunuyorum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

dory said:

Mortis said:

nedeni şu dory

lakin bu duzenlenebilir sanirsam
bastan craft acanlar icin cok farkli bi sistem getirilebilir
kullandikca artan, hatta wowdaki gibi (=P) arada proclayan falan ^^
full crafting olmali
house sistemi olmali
bi de loot olmali
diye dusunuyorum ben.

bence de , 5. class olarak crafter sistemi koysun. Bütün crafter skillerini alabilecek şekilde, Normal craft ettikçe artsın. Farklı bi class olsun dierlerinden. Dier 4 savaşçı classa da sadece gathering skilleri verilsin. Mining lumberjacking , onlar bişey yapmasaın ama resource gatherlayabilsinler craft ettirmek siteidklerinde cafteraverip yaptırabilmek için. Böle yapsalar güzel olur en azından.
Sosyal ağlarda paylaş

loot ve housing olmadan, UO hatirana gelecek adamlari alamazsiniz.
5 senelik emege saygisi herkesin sonsuz, loot olsun demek "klasik uo acin" da demek degil.

su okudugum loot yok, ZAFER PUANI var, haftada bir o puanlar hesaplaniyo item aliyosun vs sistemi zaten WoW'da var, cok daha iyi grafiklerle ve class dengeleri uzerinde calisan onlarca adamla falan (summon Victor & Sam).

sunucu acildigi anda girmeyi planliyordum ben, tum ise guce ragmen inanilmaz guzel muhabbet donerdi falan. boyle onlarca, yuzlerce insan var. ve kafe bebeleri haric acilan bir UO sunucusunda tek oynayacak adam bunlar. loot yok dendigi anda -_- olur bu insanlarin da hepsi.

bir de, level 5 adam level 100 adamla ayni mekanda takilabilecek mi? Veya hadi newbie levellari bittikten sonra 20 den falan sonra ayni ortama takilabilecek mi? O da cok onemli bisey bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...