dory Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 mortits cokgzel aciklamis, bisi daha dicem uzerine bence crafting ayrica da olmali uoyu bunun icin oynayan bundan zevk alan bissuru insan taniyorum ben kendim icinkonusursam butun craftlarimi macroyla ve sadece para icin kastim ama mining kasip bundan haz alan manyaklar taniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 GM BEY AÇILDI MI SERVER IP NEDİR ACABA KASALIM TŞK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 ben de o kadar mantıklı şeyler yazıyoken, niye kimse benim de çok mantıklı açıklamalar yaptığımı söylemiyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 cok iyi acikliyosun ali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Black-ice said: 2. mesajı yorumu güçlendirmek adına attığını düşünüyorum faction hariç katılıyorum ama faction olayı bence süper benim faction olayına karşı olmamın nedeni şu herhangi bi clanler arası politikayı serverdaki güç vs muhabbetlerini tamamen yok edio sen A factionıdaysana hep B factionına dalabiliosan haa ama Bi clan gidip B factionından A factionına geçebiliosa yani facitonlar değiştirilebiliosa tamam derim çok güzel. Ama Wowdaki gibi 10. levelda seçtin faciotnın değiştiremessin modundaysa kötü. Ayrıca küçük clan savaşları olmuo faction olunca dielim A Factionında X clanısın Z clanı da var ama adamlar uyuz sevmiosun sorun çıkariolar, sen Zlere asla dalamiosun. Veya ZORT clanı çok güçlendi sen X ve Z olarak birleşip ZORT clanını aşşa alamiosun vs. gibi bu tarz olaylar olmuo tek target, aynen devam. Kırmızı görünce dal . uoyu güzelleştiren şeyler o ABİ ONA DALMA ABİ LOOTLAMA ONU diebiliosun normalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 teşekkürler şükrü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 ben senin sorunu destekledim ama ouz orda atar numarasi yapip soruyu gecistirdi. N I Y E C R A F T O L A M I Y O Z ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 ama açıklamalarımın kalitesine iltifatta bulunmadın. Çok kaliteli ve yapıcı konuşuyorum oysa ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Mortis said: Black-ice said: 2. mesajı yorumu güçlendirmek adına attığını düşünüyorum faction hariç katılıyorum ama faction olayı bence süper benim faction olayına karşı olmamın nedeni şu herhangi bi clanler arası politikayı serverdaki güç vs muhabbetlerini tamamen yok edio sen A factionıdaysana hep B factionına dalabiliosan haa ama Bi clan gidip B factionından A factionına geçebiliosa yani facitonlar değiştirilebiliosa tamam derim çok güzel. Ama Wowdaki gibi 10. levelda seçtin faciotnın değiştiremessin modundaysa kötü. Ayrıca küçük clan savaşları olmuo faction olunca dielim A Factionında X clanısın Z clanı da var ama adamlar uyuz sevmiosun sorun çıkariolar, sen Zlere asla dalamiosun. Veya ZORT clanı çok güçlendi sen X ve Z olarak birleşip ZORT clanını aşşa alamiosun vs. gibi bu tarz olaylar olmuo tek target, aynen devam. Kırmızı görünce dal . uoyu güzelleştiren şeyler o ABİ ONA DALMA ABİ LOOTLAMA ONU diebiliosun normalde ya tenis oynanmasin functionlar arasinda da degisim olsun evet pk-mavi olayi da olsun bak negzel olur ozman minik guzel masum mavi mavi gezerlerken gik diye kesiyosun sonra hihih =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 nedeni şu dory oyunda level sistemi var, yani skiller o skilli uyguladıkça, kullandıkça artmio skiller pasif bi şekilde duruo. sen XP aldıkça level atliosun. Ve Level atladıkça skill puanı kazaıp skillerini arttırıosun. Crafter olmamasının nedeni bu yüzden. Crafter adam gidip Mob kesip pvp yapamcağına göre. Tamamen kaldırmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 elaidi said: ama açıklamalarımın kalitesine iltifatta bulunmadın. Çok kaliteli ve yapıcı konuşuyorum oysa ki. hemen aciklik getiriyorum: konusmanin kalitesine hasta oldum. bu arada ortam hic garbage degil levent temizleyip yukari alsa da postlarimiz sayilsa dgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Çok seviyeliyiz kahretsin. Bence konu dışına taşınmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 sol aşağıda your skill in magery has increased by 0,1. It is now 50,1 yazmazsa mavi mavi ne anladım ben o işten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Mortis said: nedeni şu dory oyunda level sistemi var, yani skiller o skilli uyguladıkça, kullandıkça artmio skiller pasif bi şekilde duruo. sen XP aldıkça level atliosun. Ve Level atladıkça skill puanı kazaıp skillerini arttırıosun. Crafter olmamasının nedeni bu yüzden. Crafter adam gidip Mob kesip pvp yapamcağına göre. Tamamen kaldırmışlar. lakin bu duzenlenebilir sanirsam bastan craft acanlar icin cok farkli bi sistem getirilebilir kullandikca artan, hatta wowdaki gibi (=P) arada proclayan falan ^^ full crafting olmali house sistemi olmali bi de loot olmali diye dusunuyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 bi de mytharria var: your dexterity has increased by 0.1 *ALT+F4* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 dory said: Mortis said: nedeni şu dory oyunda level sistemi var, yani skiller o skilli uyguladıkça, kullandıkça artmio skiller pasif bi şekilde duruo. sen XP aldıkça level atliosun. Ve Level atladıkça skill puanı kazaıp skillerini arttırıosun. Crafter olmamasının nedeni bu yüzden. Crafter adam gidip Mob kesip pvp yapamcağına göre. Tamamen kaldırmışlar. lakin bu duzenlenebilir sanirsam bastan craft acanlar icin cok farkli bi sistem getirilebilir kullandikca artan, hatta wowdaki gibi (=P) arada proclayan falan ^^ full crafting olmali house sistemi olmali bi de loot olmali diye dusunuyorum ben. bence de , 5. class olarak crafter sistemi koysun. Bütün crafter skillerini alabilecek şekilde, Normal craft ettikçe artsın. Farklı bi class olsun dierlerinden. Dier 4 savaşçı classa da sadece gathering skilleri verilsin. Mining lumberjacking , onlar bişey yapmasaın ama resource gatherlayabilsinler craft ettirmek siteidklerinde cafteraverip yaptırabilmek için. Böle yapsalar güzel olur en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 aynen. craft dedigin candir abi. parasi neyse veririz, gitsin yapsin setleri sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 ben yatıyorum. levent bu mesajları görünce, son cıvıdığımız yerleri sil ve konuyu uo'ya taşı senden ricam. İyi sabahlar efendim. Kaliteli yorumlarıma iltifat edenlere de teşekkür ederim. Daha kaliteli yorumlar yapacağım ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Ben de yatiyorum, saate bak ahah. Leventcim bu iyiligi yaparsan, mutlu oluruz. kazandigimiz postlar sana bira olarak geri donerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 haydi yatalım evet ^_^ yarın devam ederiz. ii sabahlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 hep beraber yatmayin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Beraber geldiler, beraber yattılara döndü olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Tanri baska yatislardan saklasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 bi ben uyuyamadım çok sıcak lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 loot ve housing olmadan, UO hatirana gelecek adamlari alamazsiniz. 5 senelik emege saygisi herkesin sonsuz, loot olsun demek "klasik uo acin" da demek degil. su okudugum loot yok, ZAFER PUANI var, haftada bir o puanlar hesaplaniyo item aliyosun vs sistemi zaten WoW'da var, cok daha iyi grafiklerle ve class dengeleri uzerinde calisan onlarca adamla falan (summon Victor & Sam). sunucu acildigi anda girmeyi planliyordum ben, tum ise guce ragmen inanilmaz guzel muhabbet donerdi falan. boyle onlarca, yuzlerce insan var. ve kafe bebeleri haric acilan bir UO sunucusunda tek oynayacak adam bunlar. loot yok dendigi anda -_- olur bu insanlarin da hepsi. bir de, level 5 adam level 100 adamla ayni mekanda takilabilecek mi? Veya hadi newbie levellari bittikten sonra 20 den falan sonra ayni ortama takilabilecek mi? O da cok onemli bisey bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar