aquila Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 gitme lan japonyaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 haha abi sen nie taktın bu kadar benim japonayaya gitmeme nie üzülüosun söle , çıkar baklayı ağzından hadi! asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 sabah ışığını görmenin verdiği sarhoşlukla nasıl da stresimizi attık üzerimizden hepimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 gelicem cunku, sen olmican. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Ben seni hala atamadım üstümden Ali... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 aquila said: gelicem cunku, sen olmican. aaaa eylülün 10unda gelicem sen ne zaman dönücen lan tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 japonyaya gitmek nedir yahu cus adam japonyaya gidiyo hLL. cidden bizim okula japon geldi gecen donem resmen japon toplulugumuz var boyle manyaklar toplasip o kiyfetlerden giyip cay iciyolar iste netten japon kiz bulmuslar getirdiler cok korkunctu YAREYARE ne diye sorduk, zaten bilmem kacinci dan'da falan YARE YAREEEE AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAĞĞĞ dedi, hayatim gozumun onunden gecti. sonra bi de gitti bu grubun uyesiyle nisanlandi falan uf boyle bi anim var japon diyince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 ben de gidin istemem tabi fds ben aslında jokerin yorumlara tükendim ondan biraz sert çıkıştım yok wow çakması olmuş bu ne lan fln kafam da uykusuzluktan güzel oldu demek istediğiniz ya tamam olan olmuş ama mesela housing, loot felan olsun uoluğu belli olsun diyorsanız şayet lafım yok gerçekten da biraz da işte adamın yaptığı işi olduğu gibi kabul etmek gerekicek bu durumda onu da diyorum ben istemezmiyim mazein oraya yine kurayım evimi gate açim mark yapim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 doğru diyorsun kafan arkadaki tahtaya çarparken bu konuda şikayetçi olmanı anlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 3-5 gibi donucem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 dostum bi mesaj attım asyalılara denk geldi bu ne kaç msj girmiş araya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Sabah postası yapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 elaidi said: doğru diyorsun kafan arkadaki tahtaya çarparken bu konuda şikayetçi olmanı anlarım. bu kime gitti mesela bana mı banaysa tahta nerde lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 dory said: japonyaya gitmek nedir yahu cus adam japonyaya gidiyo hLL. cidden bizim okula japon geldi gecen donem resmen japon toplulugumuz var boyle manyaklar toplasip o kiyfetlerden giyip cay iciyolar iste netten japon kiz bulmuslar getirdiler cok korkunctu YAREYARE ne diye sorduk, zaten bilmem kacinci dan'da falan YARE YAREEEE AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAĞĞĞ dedi, hayatim gozumun onunden gecti. sonra bi de gitti bu grubun uyesiyle nisanlandi falan uf boyle bi anim var japon diyince ahaha yare yare , aynı muhabbeti bana da yapmışlardı japonca öğreniorum diince, insanlar neden özellikle "yare yare" ye takio anlamış deilim xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 banaysa sana carpsin ins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 pyro'ya idi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 tokyonun ortasina gidip zabimaru diye anirmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 bu nasıl bir niyettir altımda kafasını tahtaya çarpmak falan herkes üstüne almış sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Mortis said: dory said: japonyaya gitmek nedir yahu cus adam japonyaya gidiyo hLL. cidden bizim okula japon geldi gecen donem resmen japon toplulugumuz var boyle manyaklar toplasip o kiyfetlerden giyip cay iciyolar iste netten japon kiz bulmuslar getirdiler cok korkunctu YAREYARE ne diye sorduk, zaten bilmem kacinci dan'da falan YARE YAREEEE AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAĞĞĞ dedi, hayatim gozumun onunden gecti. sonra bi de gitti bu grubun uyesiyle nisanlandi falan uf boyle bi anim var japon diyince ahaha yare yare , aynı muhabbeti bana da yapmışlardı japonca öğreniorum diince, insanlar neden özellikle "yare yare" ye takio anlamış deilim xP cunku cok komik xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Black-ice said: ben de gidin istemem tabi fds ben aslında jokerin yorumlara tükendim ondan biraz sert çıkıştım yok wow çakması olmuş bu ne lan fln kafam da uykusuzluktan güzel oldu demek istediğiniz ya tamam olan olmuş ama mesela housing, loot felan olsun uoluğu belli olsun diyorsanız şayet lafım yok gerçekten da biraz da işte adamın yaptığı işi olduğu gibi kabul etmek gerekicek bu durumda onu da diyorum ben istemezmiyim mazein oraya yine kurayım evimi gate açim mark yapim abi biz direk bunu dioruz zaten, olsun herşey, ama housing looting olsun . tek istediğimiz bu. Ve savaş facitonlar arasında sınırlanmasın. Faction savaşı da olsun ama mavi pk savaşı da olsun vs. Crafting hani levledan sonra 2 seçmek falan hani ok, ama housing olsun bari de insanlar vendor koysun item satsın falan bu tarz şeyler olsu nbari şehirler kursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Black-ice said: ben de gidin istemem tabi fds ben aslında jokerin yorumlara tükendim ondan biraz sert çıkıştım yok wow çakması olmuş bu ne lan fln kafam da uykusuzluktan güzel oldu demek istediğiniz ya tamam olan olmuş ama mesela housing, loot felan olsun uoluğu belli olsun diyorsanız şayet lafım yok gerçekten da biraz da işte adamın yaptığı işi olduğu gibi kabul etmek gerekicek bu durumda onu da diyorum ben istemezmiyim mazein oraya yine kurayım evimi gate açim mark yapim abi biz direk bunu dioruz zaten, olsun herşey, ama housing looting olsun . tek istediğimiz bu. Ve savaş facitonlar arasında sınırlanmasın. Faction savaşı da olsun ama mavi pk savaşı da olsun vs. Crafting hani levledan sonra 2 seçmek falan hani ok, ama housing olsun bari de insanlar vendor koysun item satsın falan bu tarz şeyler olsu nbari şehirler kursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Adam anlamaz diye dabıl post yapmış sabah postu derken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 http://www.summersonic.com/09/english/ bu festivale gidecem osakadayken mogwai, mew, 65daysofstatic görücem hıh . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 double post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 2. mesajı yorumu güçlendirmek adına attığını düşünüyorum faction hariç katılıyorum ama faction olayı bence süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar