Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Renault Scenic II için;


Riddler

Öne çıkan mesajlar

2006 model Renault scenic aldım buna otogaz sistemi yaptırmak istiyorum,
kafamda bir kaç soru var,
bu araç 4 vites tiptronik şanzımanlı ve dijital göstergeli,
benim aracım kalan yakıtı hesaplarken benzin deposuna göre hesaplayacak peki ya gazlı sistemi kullanırken kalan yakıtı hesaplamaya çalışırken sorun yaşarmıyım,
ayrıca taktırmak için nereyi tavsiye edersiniz?
bir sürü marka var sıralı sistem için sizin önerileriniz nedir?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

deponda her zaman bi miktarda olsa benzin bulunacağı için aracın o benzin miktarını görür. Otogazlarında ayrıca depo gostergesi oluyo. yani herhangi bir sorun yaşamazsın o konuda.
arkadasımda Landirenzo marka otogaz sistemi var yaklaşık 1 senedir hiçbi sorun cıkarmadı. Amcamdada yaklasık 1,5 senedir Zavolli marka sistem var. O da gayet memnun. 2 markayıda tavsiye ederim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Ben BRC marka uygulattım. Bunu seçerken de İngiltere ve Almanya'daki uygulamalara baktım ve ona göre seçmiştim. 2 yıl olacak yakında ve daha ayar falan yaptırmadım.

Komple kitin ithal olmasına özen gösterdim ama şunu açık söyleyebilirim; aracın başında durmayacaksan ÖKÜZ gibi montaj yapıyor hepsi. İşten anlamayan biriysen aracın başında durman bunu değiştirmiyorr malesef. Ben bagaj havuzunda deldikleri yeri böyle mi bırakacaklarını sordum, adam 'birşey olmaz oradan abi' dedi. 'Peki üretici senden az bildiği için mi aracı çinko kaplatıp üstüne astar ve boya vuruyor' dedim bön bön bana baktı. Başıma geleceği bildiğim için yanımdaki sıvı çinkodan uyguladım deldikleri her yere.

Kadosan Sanayi Sitesi'nde (Dudullu) uygulatmıştım ben. Bana oldukça yakınlar.

Saygılar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...