Chemical Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: fedaykin, 09 Haziran 2004 18:56 tarihinde demiş ki: telefon alıyorsam telefon özelliği, kıpraşma özelliği birdemesaj özelliği olsun yeter, kalanı sadece fiyat arttırıcı gereksiz şeyler. 600 milyon-1 milyar para verip düttürük bir telefon mu alıcam yok öle yağma :) hah işte fedaykin de aynı düşüncede:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 bi türlü nedenini çözemedim ama ilgimi çekemiyor o telefonlar hiç, bi tek renkli ekran olayı güzel fotoğraf için dijital fotoraf makinesi daha mantıklı. (170 milyona aldı arkadaş basit bişiyi)[signature][hline]KEDIDIR KEDI ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: fedaykin, 09 Haziran 2004 18:56 tarihinde demiş ki: telefon alıyorsam telefon özelliği, kıpraşma özelliği birdemesaj özelliği olsun yeter, kalanı sadece fiyat arttırıcı gereksiz şeyler. 600 milyon-1 milyar para verip düttürük bir telefon mu alıcam yok öle yağma :) bekleyip fiyatı düşünce,250 milyona alıcan tüm özellikli olanlarını :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 O işin sonu yok ki.[signature][hline]VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 nokia'nın dizaynı çok orjinal bence. bende 3650 var, tuş takımını çok seviyorum mesela.[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 bende 3200 var yeni aldım. hazla alışıyom tuş takımına oyun oynanmıyo belki ama en azından millet eline alınca beceremeyip küfrederek geri veriyo o çok güsel:D ben memnunum valla 2 hafta oldu alalı fotoğraf makinesi, radyo, ses kaydedici var ama chemin dediği gibi hepsini oldukça b*ktan yapıyo (radyo hariç, ki ondada sesi dışarıya vermak için kulaklık takman gerekiyo böyle saçmalık olmaz lol hadi sesi kulaklık üzerinden verse anlayacam da:-))[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 fedaykine katılıyorum bir telefon için gerekli şeyler ortada gerisi boş şeyler ha daha fazlasına ihtiyacım varda telefon özelliği olan palm alırım hatta almayı planlıyorum ama dikkat ediniz palm özelliği oklna telefon depğil telefon özelliği olan palm :) gerisinde ben zaten telefonumdan memnunum ama renkli ekran olsa da fena olmaz hani :)[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 3210 ile nokia yeni döneme geçti. 3210 bence en iyi telefon. Hem sade biraz takoz ama çok güzel...[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 3210 çıktığı yıllarda süper bi telefon olarak biliniyordu.[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. TheCoder, 05 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: sen gel bana freeze verme sana resci önünde serverı kuyruğa sokayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: Ferrero, 09 Haziran 2004 21:00 tarihinde demiş ki: 3210 ile nokia yeni döneme geçti. 3210 bence en iyi telefon. Hem sade biraz takoz ama çok güzel... waaay tek tuş olayı ha adamım tutum bu işi hey maaan[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 takla attirani ne zaman cikicak bunun yada japonlar bi ara flört olayiyla ilgili bisiler yapilardi onuda entegre etsinler sonacima yemek yapanida istiom ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 ben varya cep telefoununa ignore özelliği istiyom hani böyle sapıklık yapan numarayı icq'da ignore ediyon ya onun gibi. ignore number dicen mesela tlf.un ona hep kapalı gelecek arıyamicak mesaj atamicak.[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 bega istedigin zor bişi diil hemen yaparım aç telefonu ana avrat düz git bak bidaha arıomu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 ya adam o kadar salak ki sapıklık yaparken ödemeli arıyo şimdi açıyom küfür ediom kontör bana girio..[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 ole sapigi bulup z*kmeli ;) saka bi yana turkcell'i arayip sikayetci olursaniz ilgileniyolar...[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 ya gene yaziyorum 5 cm ekranli 2 ye katlaniyor butun hersey ekran tuslar uzerinden elyazisi taniyacak, memory stick girecek, oyun acacak, tv acacak, 3mp kamera, 640 vidyo kayit, wireless lan 3-4 senesi kaldi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 bi bluetooth koymuşlar telefona bi kendini anlıyabiliyor zaten[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 3220'den haberiniz yok sanırım :) wave messaging :D http://www.nokia.com/nokia/0,8764,58565,00.html [signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [Resimler] Rate My Puppy [Bu mesaj thelegbra tarafından 09 Haziran 2004 23:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hassand Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 bi telefonda mp3 player gayet mantikli yani en azindan su son cikan memory card i olanlarda. 3-5 128 lik card alinip cok guzel mp3 player niyetine kullanilabilir sora gprs i ve bluetooth u olan bi telefonla birlikte notebook da varsa her yerde gayet guzel internete baalanilabilio veya destekleyen telefonnarda web sayfasini direk bilgisayarda gorduun gibi gorebiliosun(ki buna bi ornek su ilk fotoraftaki alet) ya da pop3 mailin telefonuna gelebilio ki bence bunnar da cok guzel seyler chemical ayrica fiyati digi cam le karsilastirman cok mantiksiz birisi telefonken dieri kamera yani aletin zaten amaci o daha kaliteli cekmemesi zaten sacma olurdu ve de en onemlisi yanimda bi telefon bi mp3 player bi fotoraf makinasi vs tasicama sadece telefon tasimak daha mantikli gelio bana[signature][hline]My Command is Your Wish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar