vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 DURUN SAKA YAPTIM durun. toplu agda partisi yapalim o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 ahuahasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 daha geçen gün kızları banlatmak için çıldırıodunuz, şimdi kızların topikine prim mi yaptırcaksınız!! hayır tabiki. delikanlı gibi ya benim ya babacumun topiği, seçin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 ben deliganli kariyim. hem kariyim hem deliganliyim. hepsi bende. beni secin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 öff karar vermek te zor aslında. yenisini mi açsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Bitane daha açarsa biri yiycek banı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Günlük, ooo piti piti yaptım sen çıktın. Nagber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Roket Adam olarak bu topiği seçiyorum günlük olarak. Binlerce kişilik fan kitlem de muhtemelen beni takip edip bu topicte devam edecektir. Dory nin ve diğerlerinin açtığı günlüklere bir bakın, noktaları, hatta iki nokta üstüsteleri bile yok. Böyle bir günlükle ne paylaşılır ki! Merhaba sevgili günlük. İki gündür paticik kapalıydı çok sıkıldım. İşe başladım. Bir telekom şirketinin network departmanında piyasaya yeni sürülecek bir ağa bağlı ydkleme cihazının yerelleştirme operasyonunu yürütüyoruz. Yan departmanda bi kız var arada bi bakış atıyo ama güzel değil pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 bak buna yazıyorum. seni yeni günlük olarak belledim. BRONSHIT oldum ben. uyuyodum mis gibi. öksürük krizine girerek uyandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 sevgili idiot, iyi güldüm bu gece tugbaynan. nedense icimde iyi bir his var tüm sanssizliklara ragmen. su anda tek bekledigim sey yuvama dönüp kafami dinlemek. sanki manastira gidip adam olup döncekmisim gibin bi his uyandiriyo bende dfg. tek ihtiyacim olan oymus gibi. bütün korkulari bi kenara birakip basit seylere gülebilmek cok güzel. fazla intensive olmaya gerek yok tabi. ama canim bursa cekti, nedense özledim. özellikle de gemsas. cocuklugumun bi kisminin gectigi yerler. söyle oturup sahilde dalga seslerini dinlemek, yildizlari izlemek.. ne kadar klise olsa da, paha bicilmez. hayir, yanimda sevdicek istemiyorum. ben kendime yeterim. AMA YAVUZ. bu topigi sec ANA DOPIK olarak, sonra digerlerini buna ekle. ne güzel fikir di mi? simdi zibarmaliyim, yarin sabahin köründe kalkip cocuk bakcam yine. öbdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 naber günlük? en çok seni sevdim seni seçtim. uyumakla uyumamak arasındayım günlük. bana bişey de nabayım :E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar