Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Recep İvedik 3

Cantona

Öne çıkan mesajlar

Kardeşi Togan ile çalışma nedeninin mali etkenler olmadığını ifade eden Gökbakar, ''25 yıldır kardeşimle beraber yaşadığım için beni çok iyi tanıyor. Recep İvedik'i oynamak çok zor bir iş. Kardeşimle çalışmak beni çok rahatlatıyor. Bu yüzden kardeşimle çalışmayı tercih ettim. Performans sırasında kardeşim kamera karşısında gülünce daha çok coşuyorum. Başka bir yönetmenle çalışmayı bu yüzden düşünmedim'' ifadesini kullandı.

Gökbakar, eleştirilerin yapıcı olması gerektiğini de dile getirerek, şunları söyledi:

''Şöyle bir şey yok. Bir film çıkar ve o ülkenin çocukları bir anda küfür etmeye başlar. Biz de çocuk olduk. Birbirimizi kandırmayalım. Ben çocukken Cem Yılmaz vardı. Yaptığı esprileri okulda birebir kullanırdık. Bu kötü bir şey değil. Sosyal hayatımızda mizah ögesi olarak kullanırdık ama karakterimize ve kişiliğimize yerleşmezdi. Filmim ile bu tarz net ve kesin bir ilişki olduğuna inanmıyorum. Kurtlar Vadisi oldu da gençler bir şey yaptı diye düşünmüyorum. Bu zaten vardı. Kurtlar Vadisi'nden evvel gazetelerin üçüncü sayfalarında hiç cinayet haberi yok muydu? Mevcudu eleştirip, yok saymak yerine alternatifler çıkarmalıyız. Bu sadece sinema alanı için geçerli değil, mevcudu eleştirmek yerine alternatifler üretmeliyiz.''

Şahan Gökbakar, 2009 yada 2010 yılında serinin üçüncü filmini çekeceğini de sözlerine ekledi.
Sosyal ağlarda paylaş

Tadında bırakmaması kötü tabii. Üstelik de elinin altında bu kadar kaynak varken. Recep Ivedik 1 güzeldi bence (ki tamamen önyargıyla rezil olacak kötü olacak diye gitmiştim) ama sonra 2 siydi reklamlarıydı türkseliydi derken cılkı çıktı. Yeter.

Adamın elinde çok daha güzel, orjinal karakterler var onlara film çekse ya, hem tekdüzelikten kurtulur hem de renk gelir.
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben tadınca bırakmaması gibi düşünmüyorum. hitap ettiği bi kitle var ki, adam bişelere güvenip film çekebiliyo. bu ülkede laf edilen avrupa yakası bile senelerce televizyonlarda gösterildi ve reyting rekorları da kırdı. bu işler biraz da ticari yönü olan işler.
adam hitap ettiği kitle için 3. filmide çıkarıyo. ha o da tutarsa 4. yüde çıkarır neden olmasın, izlemeyen zaten gene izlemicek, kimseye bi sorun yok. maksat film sektörü canlı kalsın.
Sosyal ağlarda paylaş

ya yapma karsilastirmana bak allasen
sahan vs adam sandler
sahanin kendi yaptigi show bile bayikken bu film serisi o kadar tiksinclige ilerliyo ki anlatamam
ben kardesime izlemiceksin diye rest cektim 1 hafta hergun kavga etti benimle "ama her arkadasim izledi" diyo.
bi yandan hakli
merak ediyo yasi geregi
bi yandan da ailesi olarak biz bu kadar kotu ornek olucak bi filmi izletmek istemiyoruz.
kotu ve kalitesizligini gectim
etkilenebilicek ufak cocuklar var
bi ara hepsi o keko gibi guluyodu
Sosyal ağlarda paylaş

canim adam sandlerin butun filmleri mi o sekilde tek bi ornekle geliyosun
veya piyasasini bu sekilde mi ayarlamis?
hayir sen de biliyosun ki adam cok eglenceli gayet izlenilesi filmleri var
zohan iclerinde belki buna en yakin olaniydi ki o filmi kendisine hic de yakistirmamistim.
burger kingden yedigi belki de 6 ayda 1 hamburger ile o filmde ogrenecegi seyler ayni sey degil.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

recep ivediki izleme diyen ailem olsun evden kaçarım.
kaçmazsa zaten o cocukta beş para etmez büyüyünce.

of boyle agir yorumlar yapmayin
gereksiz bi sataasma olmus aslinda
evet ben kardesimin daha duzgun seyler izlemesini istiyorum
boyle 5 para etmezlik oluyosa, gg.
Sosyal ağlarda paylaş

nasıl yaparsa yapsın. İzlerken gülmekten yerlerde yuvarlanıyorsam benim için sorun değil.

elitist, entel değilim malesef :(, komik buluyorum gayet şahanıda. recep olsun daha evvelki skeçleri olsun...

hollywood'ta da var bi ton abidik gubidik film. çocuklar için american pie kadar zararlıdır şahanda bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bu tarz filmler hep oldu,hep olacak.Kemal Sunal bu ülkeyi eşşeoglu eşşek diyerek yarmayı basarmıstır.Şahan da bir tipleme ile kendi çapında başarılı olmus.Devamını cekmekten daha normal bir sey olamaz.Ben de sevmiorum bir tipleme üzerine aynı espriler ile tekrar tekrar film cekilmesini;ama izleyenlere hakaret falan biraz haddini aşıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...