pogodi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Dartanian said: Günlük 2.madalyayı almak istiyorum yıldönümü olmadan ya adama bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Derken cansın derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 1 senede 5k madalyası alıcam diyo.boş insan seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 madalyalarımla ağzınızı burnunuzu kırarım sizin dağılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Can sıkıntısı cansın nete girince çok hızlıyım her yere yetişiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Az kaldı günlük, bugün olacak hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Son 30 mesaj. Ama yatıyorum artık, banlanmayalım 2. madalyaya şuncacık kalmışken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 eeeed. yarin dönüm noktasi. o staj benim olmali. staj görüsmesinden sonra icmeyen, vanil degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 acaba yarin okula gidebilicek miyim? acaba ACABAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Acimasiz olma simdi bu kadar Dun gibi, dun gibii cekip gitme Birakta sarilayim ayaklarina Kum gibi kum gibi ezip gecme Doldur Matilda, efkarimiz katlansin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 uyuyamadim. bok gibi hissediyorum kendimi. neden mi uyuyamiyorum biliyorsun iste nedenini günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 uyku tutmadı diye yalan söyleyim uyumadımki lan aslında neyse inşallah uyandırabilirim ha. duymazsa bide yandıkki ne yandık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 günlük 2 senelik üniversiteden sonra tekrar ossye dönüş ve sınıf belirleme sınavı için dersaneye gidiş olacak birazdan resmi olarak başladı sayılır maraton :( ben de kermit ve diğerleri gibi uyumamak istiyorum bu saat olduğunda bile :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 baho. kahvaltı. mikro. bienal^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 sabah kahvaltımda dünyanın en güzel tatlısını yedim. tartışılmaz en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Pek iyi uyuyamadım günlük. 11'de rektörlüğe gideceğim kpds başvurusu için, daha sonra da dersim var yüksek lisans. İçimden bir ses bugün ters bir şeyler olacak diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Günlük dün çok güzeldi. Alper'le yemek yerken farkettimki benim tavuklarımı da çalıyodu tepsimden. proje hakkında konuşurken baktım dinlemiyo bile beni. adam daha adana'dan geleli 1 hafta oldu hemen taksimde bir kızla tanışmış. planlar içindeydi. 1 vodka 2 sıcak şaraptan sonra eve gitmeye karar verdim. mideme edildi resmen. neyse sabah türk kahvesi ile uyanmakta ayrı bi güzel oldu. bide sabah onca güzel şeyden sonra mutfakta saf saf oturduğumu gören annem, bi saate baktı bide boş boş gülen yüzüme baktı. -eee vahiymi inmesini bekliyosun işe gitmek için. ellerinide aç öyle bekle bari dedi. he ne diyosun dedim. hadi yallah işe dedi. geldim şimdi işe. dönen sandalyeme oturdum. ama midem bulanıyo dönemicem. kalkıp yürümeyi tercih ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 her sabah gelirken (tamam hergün olmasada) pastahaneye ugrayip az sonra resmini koyacagim ikizlerden aliyorum. Is yerine gelice büyük fincana cay ve cayla yerken agizda eriyen cikolata ve hamur ve tereyagi offf. Su an yas itibariyle hayvanca yiyebilmek güzel. bi 10 sene sonra baya zor olacak gibi. müthis ikizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Son 11 mesaj günlük, bitirmeden çıkmıyorum dışarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 artik insanlara staj görüsmesine gidiyorum diyince, ''yine mi'' diye soruyolar. eed, o kadar vahim. sen düsün. bu sefer olcak sanki. olmali. ekeke. simdi kahve-sigara kombosuynan ayilmaya calisiyorum. 5 dakka icinde makyaj yapip hazirlanmam gerekiyo. had öbdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 ders programını hala oturtamadılar günlük. kafam bozuk. dersler çakışıyor hocalara gidiyorsun. cevapları direk öteki hoca ile görüştünmü yada nie çakışan dersleri alıyorsun oluyor. biraz köşeye sıkışınca da eh işte herkes aynı olmuyor olur böyle şeyler tarzı geri çekip sallamamaya devam ediolar.. öte yandan ders notu yok doru düzgün her ders için ayrı bi kovalamaca. pek bi stresim bu günlerde. neyseki aşkım haftasonu gelio. son günlerde aldığım en iyi haber oldu bu. güzel vakit geçirmek için planlardayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 günlük bugün belim ağrıyo. bitane dersim var sadece. WOW SEVGİLİMLE GÖRÜŞMEME ENGEL OLOYOR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 gençlik cebite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 @pogodi sende başla canıms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 OOM GÜNNÜK. bu sefer ben istemiyorum diye, SRAAAK effektiyle cevabimi yapistirdim. sevmedim o staj yerini. laf olsun diye baslayamam. prensiblerim var. o yüzden de cok kral bi adamim ben ausdfusdf. AUS! amcam da geldi benle, diger yerdeki encüklerin yaptigi gibi bastan tepkimizi koyalim niyetiynen. ahaha tam bi osmanli erkeki, kral adam. <3 oktarcigim seni seviyorum. öyle bir hal aldi ki bi an, sirf amcam konustu. adam bana birsey sordugu zaman nerdeyse MÜDÜR BUNA KONUS diyerek amcami göstercektim. o derece. neyse cok sosyal oldum bugün. NACIYLE KAPI ÖNÜ sohbetlerine bile katildim yarim saat lak lak yaptik. ALLAHIM BI DE O AMCAMIN TÜRK ARKADASLARI BENI CELIMSIZ HALAMA BENZETMESEYDI DAHA GÜZEL OLCAKTI. AMCAMA BILE BENZETTI DÜSÜN. aaa kiz bu bizim mustafaya benziyo demedikleri kaldi. neeeys. iyi hissediyorum baya. öbdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar