Bella Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 fede sana terbiyesiz dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 herkes kime dediğimi cok iyi biliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 kişi kendinden bilirmiş işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 fede said: tam bir meriç fede said: kişi kendinden bilirmiş işi iyi geceler ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 bak bak etrafa saldırmaya basladı şimdi de ŞEYTANNNNNN!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 deniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 uyarı aldım iyi geceler ben kaçar böhüüüü anneee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 günlük bugün kendimi çok iyi hissediyorum <3 hiç uyumadan işe gelsemde süperim. bide bugün cuma ohh. sabah sabah ney sesi. nasıl dinlendim anlatamam http://www.youtube.com/watch?v=sRVISDZ9tEk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 canım sıkkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 süper keyifliyim 1 haftadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 günlük işim çok zor çok heyecanlı uyandım hala da kalbim güpgüp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Ölüyorum hastalıktan günlük, dükkana gelmem gerekti. Burada bir adet afiş, handout ve banner bitirmem lazım. Mouse'um da yok, tam bir işkence beni bekliyor. Fotoğrafçılık kulübü yazısı için düzgün fontu 2 saattir arıyor ve bulamamış olmam da cabası. Zor bir gün olacak gibiyn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Bu işi yükünden dolayı hayattan soğudum günlük. YETEEEEEEEEEER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 bi sürü çıplak erkek gördüm günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 stajımın son gününü astım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Günlük, 38 liralık çanta. yarı deri. 30 a ver dedim.hayatta indiremem dedi. gidiyorum o zaman dedim. gel gel dedi. 25 dedim , mağazadakiler kahkaha attı . maliyeti 5 liraysa şey yapsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 günlük SAT ye çalışıyorum inşallah 200 puan filan arttırcam sınavda öptüm seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Günlük bişey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 post kasma lan sdfsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Ahahaha yok lan valla bişey var bi sıkıntı var çıkar bi yerden ya da heyecan diyelim okul başlıcak kimseyi tanımıyom falan off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 hangi okul neresi universitemi sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Üniversite celal bayar bankacılık ve finans 2.öğretim 1.sınıf. asdfasdaf tamam dövcek yavuz bizi birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 günlük... eee iyimiş ben severim yeni ortam olaylarını bye günlük ( raconuna göre yaparsak bişi olmaz dfsdfds ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 göğsüme öküz oturdu anne beni neden doğurdun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 ne garip garip rüyalar görüyorum iki gündür, hadi dün sabah gördüğüm neyse ama bu sabahki uykumdan uyandırdı o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar