Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gunluk

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

en sonunda 3.sayfa haberi olcam gunluk bu gorustugum 3.ev sahibi ve 3.defa bekara ev vermedigini beyan etmesi ulan ne var bu bekarlarda anlamadim ki bagyan ogrenci olunca tmm erkek ogrenci ya da bekara yok sonra esitlik vıdı vıdı neymis aile apartmaniymis olmazmis ulan sanki kerane acacam kodumunun yerine sinirden basima agri girdi gene ya
Sosyal ağlarda paylaş

bildiğin korkudan kalp krizi geçirmek ile yüksek yerden kafa üstü atlama arasında kaldım lan bi 15dakikalığına..

bütün dönem süren bi ödevde taaa dönem başında bi varsayım yapıp onu kontrol edip ona göre işlemlere devam ediyoruz..

şimdi excel'den rapora aktarıyorum hesapları.. tabii bin tane formül var falan.. senin başında bu assumption yaptığım nanenin bulunduğu kuralın maddesini arıyorum.. excel'de 2,5,5,2 yazıyor.. abi alakasız bi madde o! formül de farklı! excelde yer alan öbür formülü arıyorum.. lan o da yok.. saçlarım beyazlayacak kadar korktum gerçekten.. hatalı bişi varsa ta en baştan herşeyi yapmam gerekecek 1 ay içinde diye..

neyse ki excel'de her şeyi conditionlı yaptığım için bakınırken girdiğim formüllere diğer durumlarındaki maddeleri gördüm.. olumlu durum için hangi kısımdan geldiğini doğru yazmışım da olumsuzu için olan maddenin sadece yerini yanlış yazmışım.. ama formüller, o kısımdaki hesaplar falan hepsi doğru..

ömrümden 3-4ay gitti.. uçuk falan da çıkartırım kesin..

can verdim can..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...