Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 aa unutmadan. bugun kimi gordum bi bilsen gunluk... ama asil o beni gormus, ben onu degil. demekki artik o da herke$lerden olmus. yazique. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Black smoke un (john locke) richard ı öldürmesine ne demeli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 en sonunda 3.sayfa haberi olcam gunluk bu gorustugum 3.ev sahibi ve 3.defa bekara ev vermedigini beyan etmesi ulan ne var bu bekarlarda anlamadim ki bagyan ogrenci olunca tmm erkek ogrenci ya da bekara yok sonra esitlik vıdı vıdı neymis aile apartmaniymis olmazmis ulan sanki kerane acacam kodumunun yerine sinirden basima agri girdi gene ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Sabah 9'dan beri yemek yemediğimi hatırladım günlük. Yemeğe çıkıyorum, eve göz kulak ol. Elektrik gidip gelirse downloadları kontrol et. sevgilerle ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Degişik duygusal hallerdeyim günlük. bi an once su elektrigi topraga vermem gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asymmetrica Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 1 hafta önce mavi'nin mağazasında bu afişi gördüm. ve o zamandan beri bu vespa rüyalarıma giriyor. ne olur bana çıksın çıkmasa da çıkan kişi bir tur versin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 3900euro o vespa git al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 kdvli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 içinde içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 iyiymiş o zaman fiyatı, bende alayım böyle birşey okula git gel iyi olur, arabayı park etmek zor oluyor her defasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 duyduğuma göre kızların verebiliretesi artıyormuş hem vespa'n olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 asymmetrica said: 1 hafta önce mavi'nin mağazasında bu afişi gördüm. ve o zamandan beri bu vespa rüyalarıma giriyor. ne olur bana çıksın çıkmasa da çıkan kişi bir tur versin :) Mayhem bak ne var burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 o parayı kızlara harca direk istemediğin kadar versinler. 10 bin lira motora verilir mi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 hem motora hem kıza harcasam işte, daha güzel olmaz mı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Sıkılıyorum günlük, eğitimlerden baydım cidden. Perşembe, cuma günleri stajyer de olmuyor, boşluktayım resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 işte zihin uçtu-geldi.. kettleı çaydanlığın üstüne itina ile yerleştirip kaynamasını beklemek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 of günlük ne bayık bi gün, kahve sigara, çay sigara, kola sigara, nestea sigara, kapüçüno sigara şeklinde combo yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 herkesin sinav sonuclari geldi. Ulan tam 4 saat ter döktüm popomda niagara selalesi olustu. Söyleyin lan gectim mi kaldin mi. Stressden evde duvarlara yumruk atiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 bildiğin korkudan kalp krizi geçirmek ile yüksek yerden kafa üstü atlama arasında kaldım lan bi 15dakikalığına.. bütün dönem süren bi ödevde taaa dönem başında bi varsayım yapıp onu kontrol edip ona göre işlemlere devam ediyoruz.. şimdi excel'den rapora aktarıyorum hesapları.. tabii bin tane formül var falan.. senin başında bu assumption yaptığım nanenin bulunduğu kuralın maddesini arıyorum.. excel'de 2,5,5,2 yazıyor.. abi alakasız bi madde o! formül de farklı! excelde yer alan öbür formülü arıyorum.. lan o da yok.. saçlarım beyazlayacak kadar korktum gerçekten.. hatalı bişi varsa ta en baştan herşeyi yapmam gerekecek 1 ay içinde diye.. neyse ki excel'de her şeyi conditionlı yaptığım için bakınırken girdiğim formüllere diğer durumlarındaki maddeleri gördüm.. olumlu durum için hangi kısımdan geldiğini doğru yazmışım da olumsuzu için olan maddenin sadece yerini yanlış yazmışım.. ama formüller, o kısımdaki hesaplar falan hepsi doğru.. ömrümden 3-4ay gitti.. uçuk falan da çıkartırım kesin.. can verdim can.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 steve ballmer (aka ismail turut) geliyo lan bizim binaya simdi ona gidicem ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Tum paticik adina kelinden op. Ya da saplat. Duruma gore bir anket yapilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 terleyince yandan selpak uzat ya da selpakla alnına patpatla.. acaip prim yaparsın.. anında zam + ikramiye!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 inci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Noluyo olm bana! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 wireless'ı wire'lı yapan modemi kırmaya çalışmak.. başarılı olamamak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar