Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Armageddon filminin salakca seslendirmesinde su replige rahat 2 dakka güldüm: bruce: hey jack sana 2 kelime soyleyecegim: -seni gördügüme sevimdim kahrolası jack: iyide bu 6 kelime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Bella said: mutfakta terliklerini yıkayan hatun çok tatlı günlük! ehuehu yerim^^ sensin tatlı. bütün skandallarımı öğrendin gerçi pis arkadaslarım yüzünden ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Süper bi akşam süper bi gece seviyorum mutluyum içiyorum mutluyum hayat bağa güzel bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Oslo kod adli yeni Bing release'i bugun bitiyor, tam bir haftadir backwards compatibility sorunu yuzunden aksam 10'dan once cikamiyoruz takimca ofisten. Int ve Prod environmentlarimiz var, Int Integration, Prod da Production. Integration'da tum takimlar programlarin son hallerinin birbirleriyle uyumunu test edip productiona gonderiyorlar, productiona gidenler de Bing'de cikiyor iste sitede. Int'e yollamamiz gereken birkac aylik degisiklikleri pazartesi yollayip bitirmemiz gerekiyordu, ama isin detayina girmeyeyim igrenc bir sorun cikti, bu yeni programlari koyup indexi olusturmamiz suresince, yani 8 saat, hizmet veremeyecekti bizim takim, oyle bisey de mumkun degil yani online servis olunca. 1 haftadir onu duzeltmekle ugrasiyoruz iste, anam agladi calismaktan. Neyse, carsamba gunu tum takim benim ofiste toplandik tartisiyoruz napicaz Int icin falan diye. O sirada ben, ya Int hadi neyse de bizim Prod'daki sorun da cozulmedi galiba, asil o var dedim (Prod'u da ertesi gun kullanmaya baslayacak diger takimlar). Yok canim duzelmistir dedi menajer, actik baktik environmenti, tam anlamiyla yandan yemis halde. Menajer: Guys, we are in a world of hurt right now... Cok sukur hallettik dun aksam, bugun cilgin aticam, yoksa haftasonu yattaraydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 istiklalde çaldım. fena değil hasılat göğnük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Penthesilea said: Oslo kod adli yeni Bing release'i bugun bitiyor, tam bir haftadir backwards compatibility sorunu yuzunden aksam 10'dan once cikamiyoruz takimca ofisten. Int ve Prod environmentlarimiz var, Int Integration, Prod da Production. Integration'da tum takimlar programlarin son hallerinin birbirleriyle uyumunu test edip productiona gonderiyorlar, productiona gidenler de Bing'de cikiyor iste sitede. Int'e yollamamiz gereken birkac aylik degisiklikleri pazartesi yollayip bitirmemiz gerekiyordu, ama isin detayina girmeyeyim igrenc bir sorun cikti, bu yeni programlari koyup indexi olusturmamiz suresince, yani 8 saat, hizmet veremeyecekti bizim takim, oyle bisey de mumkun degil yani online servis olunca. 1 haftadir onu duzeltmekle ugrasiyoruz iste, anam agladi calismaktan. Neyse, carsamba gunu tum takim benim ofiste toplandik tartisiyoruz napicaz Int icin falan diye. O sirada ben, ya Int hadi neyse de bizim Prod'daki sorun da cozulmedi galiba, asil o var dedim (Prod'u da ertesi gun kullanmaya baslayacak diger takimlar). Yok canim duzelmistir dedi menajer, actik baktik environmenti, tam anlamiyla yandan yemis halde. Menajer: Guys, we are in a world of hurt right now... Cok sukur hallettik dun aksam, bugun cilgin aticam, yoksa haftasonu yattaraydi. you're entering a world of pain son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Kötü günler günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Lovely day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Akşam arkadaşımın doğum günü ve 234928934 kişi olucağı için yer bulamayız vs. diye arkadaşın mekanına gidiyoruz. Orası da bomboş doğal olarak çünkü psy. parti var. O müziği çekebilir miyim bilmiyorum. Sıkıcı olmaz inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Günlük dün burger kingde whooper ve chicken tenders yedim, gıda zehirlenmesi yaşıyorum. Sen sen ol burger yeme bir süre, geçen bir arkadaşın oda arkadaşı da aynı şekilde zehirlenmiş. Burgerden uzak dur günlük uzak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 middle age festival ne güzel seymis lan öyle. almanyanin güzel taraflarindan bi tanesi. sövalyelerin at üzerindeki kapismalarini falan izledik, konser verildi. bundan sonra kacirmam, bayildim. ayrica met de baya güzelmis kafam güzel oldukca muhabbet daha da güzel oldu. simdi gercek hayatima dönüp ders calismak zorunda oldugum gercegini yedirebilirsem kendime bi de, sukela olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 doğduğum tarihten tam 1hafta sonra doğmam daha iyi olabilirmiş.. düzeltme.. 6gün.. 1hafta değil.. 6gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Sınavı domine ettim evime geldim viskim var BEYBİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Günlük 1 haftadan beridir İnternete girmiyorum, MSN, feys hepsi yalan oldu. Asılmam gereken genç ve güsel bayanlarıda boşladım bayağı kendimden utanıyorum. Şu sınavı bir atlatayım, gerisi güzel olacak inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Lan günlük, Lost'u izlemeye başlayayım dedim, ne lanet bir torrentten indirdiysem bütün altyazılarda kayma var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 said: middle age festival ne güzel seymis lan öyle. sen o kadar midıl eyc festivaline git.. iki kıçı kırık şişe çek gel.. nerde şövalyeler, nerede dekolteden taşan iri memeli ablalar.. rapör yaz yaz rapör yazmaya devam et rapör yaaz.. e yetişir inşalla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 günlük, yarın ales var. kitap alıp tam olarak kapağını aldığım gün dışında 1 defa daha açmadım. kısmet artık, seneye bi daha artık :) ve de saat 1 oldu, pazar sabah pazar sabahı kim kalkıcak. neyse, saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 AHAAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 kafam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 ersin üye oldu zçtık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Estel_Anorien said: istiklalde çaldım. fena değil hasılat göğnük evet kitlenip dinlerken abimin itip geç kaldık demesiyle sarsıldım bühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 selam günlük gülistanlık byy ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 ulan bu türkselle bonus anlaşmışlar en sıkıldığım anlarda mesaj atıyolar sürekli lan diyorum belki bir aksiyon olur açıyorum türksell. bizim bi türkçe hocası dava açıcam bunlara diyodu şimdi destek veriyorum o zaman cadı demiştim içimden sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 az önce enistemin anneler gününü kutladim. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar