Bella Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 hayır allahtan birimizin kolu bacağı kırılmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 gavurun "long time collaborator" dediği kavrama tapıyorum necmiciğim.. adamlar 80-90lardan beri arada bir anlaşma metini olmadan iyi bir şekilde çalışıyorlar, beraber güçleniyorlar.. bizde az güçlenince kazık gelir mi paranoyası ile arkana bakıp poponu korumaktan önüne bakamıyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Bella said: şuan üşenmesem odamın fotoğrafını çekicem günlük.resmen savaş alanı gibi. yastıklar biyerde, halım biyerde, havlular biyerde. ama benım ders çalışıyo olmam gerekıyodu bi de. ne o sütlac hanıma banyo yaptırdık, onu kurutcaz.hey allam. neyse sabır. Erotik. Bella said: hayır allahtan birimizin kolu bacağı kırılmadı. Hardcore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 adeta öyle sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Söylediğim şeyi bana tekrarladığın için teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 romanyadayım len :D yapcak şey söyleyin, kumarhaneye falanmı gitsem aç gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 tekrarlamadım teyit ettim ama ne demek, rica ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 hon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 elesso said: romanyadayım len :D yapcak şey söyleyin, kumarhaneye falanmı gitsem aç gibi ordan macaristana gec, budapesteye gidersin. romanyada yapilcak sey az. draculanin ''satosu'' bile dandik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 oha dracula gerçek mi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 ne sandıydın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Ardeth said: oha dracula gerçek mi sdf hayir kendisi sadece bir amip, sina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 ciddi bir soru sormuş neden dalga geçiyorsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 ha tamam için rahatladı bir an çok korktum gerçek vampirler var diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Bütün gün beklediğim bişeyin tam unutmaya başlamışken olması çok güzel bişey ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Sparkcaster said: ciddi bir soru sormuş neden dalga geçiyorsun ki? whiteknightlik sana yakismiyor. sus lütfen. @sina: http://www.romaniatourism.com/dracula-legend.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 ya ben gerçekten vampir mi diye sordum biliyorum voyvodayı öyle şato falan diyince birden boş bulundum elle elle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 dsfh bisi demedim be bilim adami kisiligine laf dokundurttum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 dracula dedigin osmanli memuru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 napae said: Bütün gün beklediğim bişeyin tam unutmaya başlamışken olması çok güzel bişey ya. Abi günlük zaten saçma sapan bir topic, bari twitter yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 aquila said: dracula dedigin osmanli memuru. faşistlik yapma olm. etnik kökenine saygı duy drakula amcanın.. hemen giydirdin osmanlı etiketini.. belki adam öle anılmak istemiyor!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 voyvodanın yaptığı soykırımı romanyanın arkasına bırakmayın binlerce osmanlıyı kazığa oturtmuş osmanlı lobisi kurun hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 bu gün dollmuş beklerken ormanlık ama tepesi açık alanda, kafamın üstünde şimşek patladı tam üstünde, tam böyle dikey olarak üstü. çok garip bi sesi var sanki elektrik devresi patlamış gibi çıtırrttt czzırrr etti. baya yüksek bi ışık patlaması ardındanda yüksek gürültülü bi ses lan ya yıldırım olsaydıda kafama düşseydi ne güzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 belki süpermen olurdun lan xfilesda görmüştüm öyle bişey teyzemin başına geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 şimşek man olurdum olm düşünsene dokunuyorum çarpılıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar