delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 L'après-midi d'un faune bale performansi hakkinda yazmis oldugum yaziyi teslim ettim gunluk cok entelim :)
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 sesu said: LSE'YE KABUL EDİLDİM!!!!!! MIIAAAAAA tebrikler helal olsun!!
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 of hayalim benim orası, tebrikler. ağır mı kabul şartları, kaç ortalama istediler mesela?
sesu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Yok ya. Upper-second mezuniyet ortalaması istemiş. Hiç istemeseymiş de olabilirmiş aslında. Tezimden rezalet bir şey alırsam tehlikeye giriyor sadece. Referans yazan hocama email attım böyle böyle offer geldi çok teşekkür ederim tekrar, offerları da bu dedim. I don't see a reason for you not getting a solid 2:1 for your degree demiş. Cepte gibi bir şey yani^^
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 gavuristanda okumak beyle bişey işte
napae Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Havalardan dolayı mıdır nedir bilmiyorum, bugün kimseyi sevmiyorum. Ve sabahtan beri çok asabiyim. Regl de olmicam, hayır. Aşırı küfür etmek istiyorum ve sürekli uykum var. 2 paket sigara içtim şimdiden. Dilim damağım mahvoldu resmen. Yatağın içinden de çıkamıyorum. Hava kararınca da resmen alkole vurucam kendimi. İçimde çok çok değişik bi sıkıntı var. Neyin sıkıntısı anlayamıyorum. Bi de bugün çok gergin bi ortamdayken ufak çaplı bi sinir krizi geçirdim sanırım sdfghjkhgfd. Neyse ki babam gitmeden bi küçük rakı bırakmış ahahsjadhjk
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Günlük, Evimdeki ilk yemeğimi hazırladım ve yedim önce. Arpa şehriye çorbası, makarna ve tavuk pirzola yedim. Ardından da adaçayı demleyip balkonda sigara eşliğinde karşı ormanı seyrettim. Yalnızlık güzel ama zor cidden. Hoşçakal.
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 bugun hayatimda ilk defa cenazeye gittim. mezarina toprak attim salih abimin. nur icinde yatsin. biraz buruk olsamda kendimi iyi hissediyorum.
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 başın sağolsun yorgunluktan saçmalamalar.. kettleı ocağa koyuyor ve altını da yakmadan kaynamasını bekliyorum.. başarılı..
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Gratz lan şesu Lselisin artık :D:D:
Bella Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 sesu said: LSE'YE KABUL EDİLDİM!!!!!! MIIAAAAAA oha tebrikler! ortalaman kaçtı? ne istediler bi de ekstra?
siddharta Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 napae said: Havalardan dolayı mıdır nedir bilmiyorum, bugün kimseyi sevmiyorum. Ve sabahtan beri çok asabiyim. Regl de olmicam, hayır. Aşırı küfür etmek istiyorum ve sürekli uykum var. 2 paket sigara içtim şimdiden. Dilim damağım mahvoldu resmen. Yatağın içinden de çıkamıyorum. Hava kararınca da resmen alkole vurucam kendimi. İçimde çok çok değişik bi sıkıntı var. Neyin sıkıntısı anlayamıyorum. YAZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK.
Bella Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 günlük, kardeşime "sinem ile nası gidiyo?" dedim, "ne sinemi? sinemden ayrıldım sonra hazal ile çıkıp ondan da ayrıldım şimdi seda diye biri var" dedi..... baya geri kalmışım yani.
sesu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Bella said: sesu said: LSE'YE KABUL EDİLDİM!!!!!! MIIAAAAAA oha tebrikler! ortalaman kaçtı? ne istediler bi de ekstra? Valla daha ortalamam belli değil işte, ama İngiliz sistemiyle upper-second degree ile mezun olacağım muhtemelen. LSE de upper-second la mezun ol kop gel demiş. Başka bir şey istemediler. Ha bir de mersi^^
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Kardeşinle falan mı takılsam cansın ajkfgshdg baya hızlıymış sanki ahah
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 HAYDAA KAZIKLANDIM YINE! cuma günü münihe giderken tren bileti alcaktim. neyse verdim kartimi iki kere denedik, kartinizda sorun var olmuyor dedi herif. üzerine bankaya gidip para cektim, öyle otomattan aldim biletimi. simdi online bankingden bakiyordum 44€ cekilmis. OLMUYO dedigi halde hesabimdan para kesmis yani ITOOLUID. yarin gidip halletmem gerek of. annemden yancilik yapmasini istedim, bu demektir ki gg. hayir bi de annem COK MU SAF GÖRÜYOLAR SENI NEDIR!! diyo, yok anne ben cenabetim dedim. yok gercekten ''aptala malum olur'' dercesine, hep bana denk geliyo abi. ye ter. aaaaaa bi de bugün annemle cok güzel alisveris yaptik, dötümüzün dibinde lunapark acildi oraya bile gittik. biseye binmedik tab canim. gezdik öle. bu aralar aramizdan su sizmiyor sekerim. cu.
Bella Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 niye binmediniz ya lunapark kadar eğlenceli birşey yok=) bi de orda daha çılgın zımbırtılar vardır şimdi. wastyrx said: Kardeşinle falan mı takılsam cansın ajkfgshdg baya hızlıymış sanki ahah hehua olabilir baya gıcık davranıyo kızlara ama tarzı kötü.
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 ne para vercem lan kusmak icin sdf. carpisan arabalar zevkli bi.
Bella Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 tatilya vardı burda eskiden, eğlenceli şeyler vardı kapattılar sonra =( lunaparka gidesim geldi adeta.
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Bella said: hehua olabilir baya gıcık davranıyo kızlara ama tarzı kötü. İşi biliyormuş işte afsad
Öne çıkan mesajlar