Nalorifein Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 günlük nile söyle gitsin uyusun. sevgili günlük bizde staja geldik gene kimse yok.Yapcak bir şey yok.Bi saat sonrada cıkıp bahçeliye gidicez. Bunlarin sevgilileri gelicek sonra ben mal mal oturcam gitmek istemedim ama sonra trip yiyebilirim. Günlük dostum gerildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 gunlukcum BROma soyle lutfen "Bros before whores" ben satmam onu bahcelide sevgilimi paylasiyorum daha napabilirim ffs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 BRO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 uyuyamam =/ sorumluluklarim var! nedir lan bu stajdan cektiginiz, ama ossun. cvnizde hic bisey yapmadiginiz halde durcak yine o. heralde di mi. öyleyse güzel! gidip yüzümü yikiyim ben, bayilcam. bi ara max 2 saat uyuyup kalkarim. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Sevgili Nil; Git Uyu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Günlük. Doğumgünümmüş bugün. Yani tamam bugün de ayın 28'i ne ara oldu be. Olm zaman, bak çok çabuk geçiyosun ayıp oluyo. Kıbrıstayken istediğin kadar hızlı geç ama hızlı olsun yani. İstanbuldayken geçmesin lan. Yavaş yavaş olsun şöle ooooh mis. Bi de günlük, guilde gelsene adam lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Sevgili Hüsso, olmaaz. yarin sabah erkenden kalkip ehliyet kursu icin yapmam gereken 7 saatlik ilk yardim kursuna gitmem gerekiyo. sanki hemsire yetistiriyolar! sanki sanki.... sanki.. hnnnnkk. tikandim. hayir bu kadar disiplinli olmayin gözünün fettini yedigimin almanlari! sonra ebenizle düzenli seks hayatina sahip olcak birileri mutlaka cikar. di mi. yani. hayret bisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Nil Allah kolaylık versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Hüso, Kolaysa basina gelsin, saol annem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 bu sıkıcı staj gününde,öğle aramda,arkadaşlarm ziyarete geldi hiç beklemiyordum mutlu oldum ^^ oley ! hem azcık zaman geçti,güllüoğlunda dondurma falan yedik oley! irem yemedi.çok şey kaçırdı sdfkl 3 saat kaldı hadi geçsin hemen o da kurtulayım püf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 gittim tahlil verdim,yarın ortaya cıkıcak domuz gribi olup olmadıgım.belki evde tadevi belki hastane.bi de bunca slaaklıgın yanına domuz gribi olsam ya olsam ya ak.neyse herkesi aradım eve gelmeyin dedim,yarın arıcaklarmış sonuc gelir gelmez.270 vakanın 20 sınde gorulmus.21 olmayayayım ya nolur? dikişi de almadılar zaten.domuz gribi de demiolar enfeksiyon polikiliniğinde.meksika gribi.boyle daha kuul galiba.ilaçları da verdiler,baslıyorum bugun,yarın tamam ya da devam olucak.şaka gibi lan su yasadıklarım!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 gitmiyom işe felan ne gitcem lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 irin said: gittim tahlil verdim,yarın ortaya cıkıcak domuz gribi olup olmadıgım.belki evde tadevi belki hastane.bi de bunca slaaklıgın yanına domuz gribi olsam ya olsam ya ak.neyse herkesi aradım eve gelmeyin dedim,yarın arıcaklarmış sonuc gelir gelmez.270 vakanın 20 sınde gorulmus.21 olmayayayım ya nolur? dikişi de almadılar zaten.domuz gribi de demiolar enfeksiyon polikiliniğinde.meksika gribi.boyle daha kuul galiba.ilaçları da verdiler,baslıyorum bugun,yarın tamam ya da devam olucak.şaka gibi lan su yasadıklarım!!! geçmiş olsun... Nasıl kaptın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 dur ya!! kapıp kapmadıgım belli deil,korkuyorum zaten=// kaptımsa havalimanından muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 antalyaya gelme sakın ağzını burnunu kırarım bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 oyş domuz gribi. gel bana bulaştır bi hapşur yüzüme pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 6 film var bi otursam şimdi of 2 şer saatten desek 12 saat arada yemek molası hede hödö of sabah 5 e doğru biter gogo film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 kermit gibin böle işsiz güçsüz olmak vardı şimdi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Böjeek said: oyş domuz gribi. gel bana bulaştır bi hapşur yüzüme pls aaaa deli! ayrıca gokalp antalyaya gelip seni öpmeyen ne olsun sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 abov =/ lan git domuzlu domuzlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 ben istekliyim. öldürmesin ama hasta etsin. şöyle 3-5 hafta rapor almamı sağlasın. evet lütfen beni öpebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 oha paniğe bak irinin yerind eolmak istemezdim şimdi anam anam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 ben yarın ve pazar günü hava alanına gidiyorum. dış hatlara. gelen giden kim varsa öpcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 aaa ,arkadasım git parmagını fln kırsınlar,ne bilim kes dikiş attır.grip ya bu,bok gibi hissediorsun fln,herkes maskeli gelior yanına,inan hissiyatı hiç hiç hos deil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 ben kendimle barışık insanım. koymaz bana öyle şeyler. evet istiyorum istiyorum. 5 hafta rapora kadar gider bunun yolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar