Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gunluk

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
günlük
nile söyle gitsin uyusun.
sevgili günlük bizde staja geldik gene kimse yok.Yapcak bir şey yok.Bi saat sonrada cıkıp bahçeliye gidicez.
Bunlarin sevgilileri gelicek sonra ben mal mal oturcam gitmek istemedim ama sonra trip yiyebilirim.
Günlük dostum gerildim
Mesaj tarihi:
uyuyamam =/
sorumluluklarim var!

nedir lan bu stajdan cektiginiz, ama ossun. cvnizde hic bisey yapmadiginiz halde durcak yine o. heralde di mi.
öyleyse güzel!

gidip yüzümü yikiyim ben, bayilcam. bi ara max 2 saat uyuyup kalkarim. evet.
Mesaj tarihi:
Günlük. Doğumgünümmüş bugün. Yani tamam bugün de ayın 28'i ne ara oldu be. Olm zaman, bak çok çabuk geçiyosun ayıp oluyo. Kıbrıstayken istediğin kadar hızlı geç ama hızlı olsun yani. İstanbuldayken geçmesin lan. Yavaş yavaş olsun şöle ooooh mis. Bi de günlük, guilde gelsene adam lazım :D
Mesaj tarihi:
Sevgili Hüsso,
olmaaz.
yarin sabah erkenden kalkip ehliyet kursu icin yapmam gereken 7 saatlik ilk yardim kursuna gitmem gerekiyo. sanki hemsire yetistiriyolar! sanki sanki....
sanki.. hnnnnkk.
tikandim.

hayir bu kadar disiplinli olmayin gözünün fettini yedigimin almanlari!
sonra ebenizle düzenli seks hayatina sahip olcak birileri mutlaka cikar.
di mi. yani. hayret bisi.
Mesaj tarihi:
bu sıkıcı staj gününde,öğle aramda,arkadaşlarm ziyarete geldi hiç beklemiyordum mutlu oldum ^^
oley !
hem azcık zaman geçti,güllüoğlunda dondurma falan yedik oley!
irem yemedi.çok şey kaçırdı sdfkl

3 saat kaldı hadi geçsin hemen o da kurtulayım püf.
Mesaj tarihi:
gittim tahlil verdim,yarın ortaya cıkıcak domuz gribi olup olmadıgım.belki evde tadevi belki hastane.bi de bunca slaaklıgın yanına domuz gribi olsam ya olsam ya ak.neyse herkesi aradım eve gelmeyin dedim,yarın arıcaklarmış sonuc gelir gelmez.270 vakanın 20 sınde gorulmus.21 olmayayayım ya nolur? dikişi de almadılar zaten.domuz gribi de demiolar enfeksiyon polikiliniğinde.meksika gribi.boyle daha kuul galiba.ilaçları da verdiler,baslıyorum bugun,yarın tamam ya da devam olucak.şaka gibi lan su yasadıklarım!!!
Mesaj tarihi:
irin said:

gittim tahlil verdim,yarın ortaya cıkıcak domuz gribi olup olmadıgım.belki evde tadevi belki hastane.bi de bunca slaaklıgın yanına domuz gribi olsam ya olsam ya ak.neyse herkesi aradım eve gelmeyin dedim,yarın arıcaklarmış sonuc gelir gelmez.270 vakanın 20 sınde gorulmus.21 olmayayayım ya nolur? dikişi de almadılar zaten.domuz gribi de demiolar enfeksiyon polikiliniğinde.meksika gribi.boyle daha kuul galiba.ilaçları da verdiler,baslıyorum bugun,yarın tamam ya da devam olucak.şaka gibi lan su yasadıklarım!!!

geçmiş olsun...
Nasıl kaptın ki?
Mesaj tarihi:
aaa ,arkadasım git parmagını fln kırsınlar,ne bilim kes dikiş attır.grip ya bu,bok gibi hissediorsun fln,herkes maskeli gelior yanına,inan hissiyatı hiç hiç hos deil!
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...