wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 valla isterse orjinal diş taksın, beni utandıran bi yere gitmem bi daha :P edik:Gerçi şöyle bişi var ben gittiğimde 3 kere falan fırçalayıp gidiyorum daha hiç öyle bi durumla karşılaşmadım da yine de zamanı olmamış olabülü insanlık hali aasdfaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 sen dişçiye geleceğini bile bile sarımsak yersen sana herşey mübah :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 sarımsak yemiyorum tarikata üyeyim ben ilaçlar işe yaramadığında biz sarımsak yiyip kurtulcaz siz ölüceksiniz demek isterdim ama yinede yemicem bende ölücem o yüzden ajashfasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Bu sene 1 ocakta randevum vardı dişçiye kanal tedavisi için. Malum yılbaşı olduğu için önceki gün, soğanlı sarımsaklı ne kadar yemek varsa yediğim, alkolün dibine vurduğum için randevu öncesi 2 kilo sakız çiğnemiştim kokmasın diye. Tüm gün çenem ağrımıştı. Böyle de bir anım vardır. Keşke bütün hastalar doktoruna bu kadar saygılı olabilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 harikasın pekaziz evet keşke herkes senin gibi duyarlı olabilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 bi an başımın arka tarafında bi acı hissettim irem sen miydin o? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 :D sanırsam evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 wastyrx said: valla isterse orjinal diş taksın, beni utandıran bi yere gitmem bi daha :P edik:Gerçi şöyle bişi var ben gittiğimde 3 kere falan fırçalayıp gidiyorum daha hiç öyle bi durumla karşılaşmadım da yine de zamanı olmamış olabülü insanlık hali aasdfaf ediklediğim için görmemişindir belki aynı zamanda atmışızdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 evet editi görmemişim aferin hako sana da yıldızlı pekiyi <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 holey =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 wastyrx said: QueenofSpades said: Çok uykum var, bebek kedi bakmak zor zanaatmiş :( ehauhhue durmuyor mu yoksa? Durmuyor, zıplıyor hopluyor, sürekli acıkıyor :( Gece ağlıyor, hep ilgi istiyor, napıciiim ben yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Eee anne olmak kolay deil ahahah yapıcak bişi yok o yüzden ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Çok şirin ama yaa, kızamıyorum da ehuh ^^ Boklarını temizlemek pek hoş olmuoyore ama :( küçücük şey nasıl o kadar mıçıyor anlamıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Bok ne ya, amazon musun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 kedi boku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Kaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 QueenofSpades said: Çok şirin ama yaa, kızamıyorum da ehuh ^^ Boklarını temizlemek pek hoş olmuoyore ama :( küçücük şey nasıl o kadar mıçıyor anlamıyorum :D şımarık yetiştirme bebee afhajhgg kız ona! sonra küçük süprüzlerle gönlünü al afbshfffaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Aaaa yarın Türk Vergi Sistemi vizesi varmış. İşten izin alıp erken çıkayım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Kedi kedi değil zombi çıktı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 wastyrx said: QueenofSpades said: Çok şirin ama yaa, kızamıyorum da ehuh ^^ Boklarını temizlemek pek hoş olmuoyore ama :( küçücük şey nasıl o kadar mıçıyor anlamıyorum :D şımarık yetiştirme bebee afhajhgg kız ona! sonra küçük süprüzlerle gönlünü al afbshfffaf Of işten çıkmama 1 saat kaldı, iple çekiyorum eve gidip tötünü başını mıncıklayacağım, çok özledim keratayı ya ayrı kalamıyorum vallahi. neyse ben biraz daha çalışayım da, sonra görüşürüz hako-kun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Babam ani bir şekilde vazgeçmezse yarın akşam 9'da uçuyoruz. Cumartesi öğlen dönüyoruz. Çok sıcak olucağı için ve Tunus milletinin aşırı tacizci olduğunu öğrendiğimden beri ne giysem orda diye dolapları karıştırıyorum. Taytta karar kıldım. Pantalonu da akşam giyerim. Bi sürü bol ve uzun tişört almam lazım ama şimdi. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 bugun sınavım var hiç çalışmadım hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 bence elini çabık tut ardanın niyetleri pek fena afhasjf edik: yokmuş öle bişi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Toefla kayıt olmak için geç kalmışım. FML Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 wastyrx said: bence elini çabık tut ardanın niyetleri pek fena afhasjf edik: yokmuş öle bişi :D eneee noluyore? ben işyerinden msne giremiyorum neler söyledi sana anlat bakayım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar