SNA1L Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ankaramı(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 hırs yaptı adam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 oda arkadaşım okuldan atıldı çevredeki insanların başarısızlıkları bilinçaltında insanlara ne düşündürtüyo acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 saçlarım götüme benzedi berbere dur napıyosun diyemedim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Azmodai said: zengin galiba kanka, is cikisi cok luks model mersedesli soforu aliyor kapinin onunden sdhfhg. Ben de hemen onune park ettigim NISSAN PATHFINDER ima bindim. bir fabrikator kizi durumu gelisebilir yani. Ailemi kiz icin savas moduna sokayim en iyisi. kizin babasi ariza cikarirsa, ben yasar usta gelir hallederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 kermit said: saçlarım götüme benzedi berbere dur napıyosun diyemedim =( kanayan yara bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 kermit said: saçlarım götüme benzedi berbere dur napıyosun diyemedim =( photo koysana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Büyüyünce hitman olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Khelben said: kermit said: saçlarım götüme benzedi berbere dur napıyosun diyemedim =( photo koysana olmaz koymam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 neyin fotosunu koyucak ki? gotunun mu, sacinin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 götümün tabikide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 abi, saçını napiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 uyuz gün.. uyuz gün.. uyuz gün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 of cok gerginim lanet olsun. mis gibi salata yaptim, onu yiyip lost izlemeyi düsünüyorum simdi. sigaraya baslayasim var arti. napsam bilemedim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 dasaaa said: uyuz gün.. uyuz gün.. uyuz gün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 hayir bi de gerizekali kardesim angut kuzenimi getiriyomus yaninda. idiot sülale. o kariyi kim cekcek ya simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 said: sigaraya baslayasim var arti seni tokatmanyağı yaparım.. tehdit işe yaradı mı? tehdit işe yaramadıysa buradan yapabileceğim biş yok gerçi ama başlama ya.. lütfen desem? Pretty please, with sugar on top http://4.bp.blogspot.com/_9hPdvNdeJ5I/Svr8MwQkX5I/AAAAAAAADPw/_azw_xHyChc/s320/pretty+please.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Off ya canım acayip sıkıldı. Babam çok mutsuz, onu öyle görmek beni hepten mutsuz ediyo. 2 senelik emeği gitti resmen ortağı yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ahahhaha tamam icmicem. dün 4 tane ictim, aslinda sözde baslamis olmam gerekiyo ama bugün hic icmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 koca gün boyunda 1dakka ders çalışmadım bugün :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 günlük bugün dışarı çıkmak istemiyorum 1 nisan şakasına maruz kalıp fail olmak istemiyorummmm ayol demeyi tercih ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 dreagloth said: Here comes da Angara Rage (Eskiden bende geçirirdim üzülme geçer, benimki İstanbul`a yerleşince geçti) ay çok sevindim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 haydi bakalım yarın yola çıkıyoz yorulcaz edicez ama streste atıcaz öyle umuyoruz bahanelerle geziyorum lan güzel bişi. hem yeğenlerimide görcem oh mis. c ya bide nası bişidir bu şarkıya taktım bütün gün http://fizy.com/s/1ajay7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Günlük bu gün 26 oldum. Dışarda pek güzel bi hava yok, baya bulutlu. Öğlene kadar tasarım dersi var sonra çıkıp akıcam ortamlara... Nedense bu yıl canım whiskey istiyor. 26 yaşının ağarlığından olabilirmi ?(Tek kaşı havada, şaşkın bakan smiley) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Gunluk Selam yada Ohayouuuuu Gunluk Chan Neyse bak dinle bugun araba bozulmus malum yayan gitmek zorunda kaldim ise ama ne gitmek heryer bisiklet ceteleri ile dolu kaldirimlarda adim atamiyorsun vizir vizir gunluk tabi senin derdin yok icmek .cmak gibi oh ne ala neyse gunluk ne diyordum hah tam karsidan karsiya geceyim dedim zibidinin bir tanesi bir koydu sirt cantama.. Cantam sizlere omurr hoop icindeki sketchlerde yerlerde gormeliydin herkes sketchlere kilitlenmis haldeydi oyle iste gunluk su an ogle aramdayim daha dogrusu kendime vermis oldugum ogle arasi :) Haydin Matashite Gunluk Chan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar