Buyse Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 çok iyiyim ya. fazla iyiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Bugün evdeyim günlük, gene kötü rüyalar gördüm ama hatırlamıyorum bu sefer buda bişi tabi ^^ Bana ilaçsız dikkat toplayabilme, Hakoya prenses. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Çok sinirliyim günlük, 3 gündür yatıyorum, hastalıktan ölmek üzereyim. Kredi kartım gelmediği için bilgisayar siparişi veremiyorum, kafayı sıyıracam. Offf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 I I WANNA MMM MMM I YA HAHAHAHAHAHAHA ÖLÜCEEEEEEEEEEM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 gunluk gece duzgun uyuyamadim vucudum atti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 But don't be scared, I found a good job and I go to work Every day on my old bicycle you loved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 yanni de mi dinloorsun afsadaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 hastasıyım ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Evde çalışıyorum ben bugün! :D gerçi annem fırsat bu fırsat diip perde astırıo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 en sevdiğim hafta tipine girdim 2 hafta çok rahatım. salı günüm cuma ve cumartesim full tatil yeyyy :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 wastyrx said: Evde çalışıyorum ben bugün! :D gerçi annem fırsat bu fırsat diip perde astırıo :( abi aklima geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 copry said: en sevdiğim hafta tipine girdim 2 hafta çok rahatım. salı günüm cuma ve cumartesim full tatil yeyyy :D hayat sana güzel irem var ya :D bide yukardaki posta hitaben harbi mutsuzluk ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 karnım ac,canım sıkkın,2 haftadır okulu ekiyorum,zombi gibiyim,coktan gelmesi gereken kargom 2 haftadır ortalıkta yok, nerde oldugu da belli degil,hava berbat, soguk, yagmurlu. Sozleşme ile cok ucuza cep tel alacaktım,elektrik faturasına 500 bayılınca o da yalan oldu,kampanyada bitti :S yeter uleyynnnnnn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Sınav programımı ilk defa güzel hazırlayan okuluma teşekkürü bir borç bilirim. 1zor 1 kolay 1 zor 1 kolay ne güzel dizmişler helal! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Sabahtan beri psikanaliz ve hümanistik psikolojiyi yaladım yuttum cidden. Zaten 4 senedir aynı herifleri okuyup duruyorum, çok da zor olmadı nitekim. 34 sorunun 13 tanesini cevapladım daha. Yarım saat içinde 20. soruya gelirim diye düşünüyorum. Kadın midterm için çalışmamız gereken soruları koymuş, ama sınavda aynılarını sormuyo. Soruları cevaplaya cevaplaya gidiyorum ben de. Her soruya bi sayfa cevap yazdım sanki sınavdaymışım gibi. Daha kolay oluyo yazarak çalışmak benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 okula gidiyorum diye çıktım kendimi arkadaşımda buldum :S nolayor lem bana gene O_o Bana huzur, Hakoya akıl, Hakana fikir. Amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 aga kedim doğurmuş lan bembeyaz hepsi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 ohs analı babalı büyüsünler =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 eyw ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 bu probability ne illet bişidir ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 copry said: ohs analı babalı büyüsünler =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 TOKATTTT TOKATTT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Hamile olmak istiyorum ya. Çok hoşuma gidiyo o 9 ay taşıma olayı. Doğurunca çocuğu olmayan kimselere veririm artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 günde 3 sınavmı olur mutlu akü ya geberiyorm anam anam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 carsamba gunu cok onemli bir konusma yapicam gunluk, heycanlandim hafiften Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar