Azmodai Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 bebek gibi sizlanma, 2 gune gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Sabah 9'da okula gelip de etkileşim grubunun etkileşmemesi ve 1 buçuk saat boyunca mal mal oturmamız çok komikti. Sonra derse girdim çıktım falans. Şimdi bi saat aram var, yarım saati kalmış ama neyse, 1 saat daha derse girip Burcu'yla Taksim'e gidicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Rebranding çalışmaları agzımın orta yerine etti çok afedersiniz. Neyse artık ABN AMRO değil RBS şubesiyiz. ^^ Ne değişti? Hollandalılar yerine İskoçlarla çalışıyoruz, daha bir ukalalık daha bir kıllık var :) İnanılmaz büyük bir işin parçası olmak güzeldi, bütün haftasonu çalıştım ama personal satisfaction (tu) priceless... Gerçi biraz zam falan alsam fena olmazdı ama kısmet, inşallah bankanın durumu iyi olur da beni de işe alırlar. Neyse çok yorgun ama mutluyum. Birazdan derse gidicem, okul durumlarını da toparlarız inşallah! Bana şans ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Çok yoruldum, sabahtan beri okul şimdi iş, ne olucak benim halim bilemiyorum :/ Rüyamda bu sefer araba çarptı. Aceba ne zaman normal rüyalar görmeye başlıcam. Akşama bi arkadaşımla buluşacam günümü çekilir kılan tek neden bu sanırım şimdilik. Bana huzur, Hakoya uyku, Prenseslere Hako. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 hava çok güzel günlük gidip gezicem biraz sonra akşam yine nöbet tabi =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Allah bana şu tezi bitirecek güç, sabır ve beceri versin amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Ceket giymesem olur mu sanırım olabilir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 madcow said: pogodi said: günlük, bibuçuk senedir istanbuldayım, ilk balık ekmeğimi az önce yedim, ÇOKŞEYKAÇIRMIŞIM. Köylü diyince alınıyorsunuz bir de. hıh. köylülük değil bu. elitlik. okbye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 2001 de geldim istanbul'a daha da yemedim balık ekmek. niye? sevmem ki balık =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 İşte Ankara'lı. ASDASDADS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Angaralıyıh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 balık sevilmez mi yahu? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 kilo alamıyorum günlük! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Nası dövüş lan bu insan bi tekme leyin atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 özürlüler evinde staj yaparken tanidigim bi adam vardi türk 40li yaslarda, ali abi.. hep cikar dolastirirdim onu disarda, türkce konusunca bayilirdi falan. ölmüs gecen sene, annem söyledi. cok üzüldüm. ölmeden önceki gece yüksek sesle türkce müzik dinlemis baya, sonra ertesi günü ölü bulmuslar odasinda. cok dramatik hikayeler var orda, dinleyince kötü oluyorum gercekten. yine gidip gönüllü olarak staj yapasim geldi oralarda ama onun yerine parttime bi is bulsam daha mantikli olur tabi. kisfmet. neyse simdi bisletle cikip dolascaz kardesimle, güzel havanin tadini cikarmak lazim. biz almanlara her zaman nasip olmuyor. ayrica 120 kisi arasindan birinci olmakta süpermis, baya bi hirslandim. o B'lerin hepsi bi dahaki dönem A olmali. ADRIAAAAAAAAAAAAN! spartacus'a da basladim zaten, baya bi gazim. bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Bu son 2-3 gündür yanaklarım hafif pembeleşti sanki. Bayadır alerji yaptı diye allık kullanmıyodum, artık doğal allıklıyım. Sanki böyle güneşe çıkmışım da gözlerimin altı pembeleşmiş gibim. Şirin durdu. sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Burnunda kızarırsa tam olur.Sadece yanak yetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 o pikap bu pikap şu kipap modu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 şafak sinop (56) be günlük, Allah'ın terkettiği dağları günün her saniyesi görmek çok zulüm be. Neyse yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ama, 20 mayıs dan sonra altınoluk da harbi yüzücem işte. it's gonna be legen wait for it dary...... yes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 ben yazmam pek ama 0nein askerlik maceralarini hevesle bekliyorum.evet yazdim bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 günnük yatıcam birazdan hani derler ya yatmadan once ne düşünürsen onu görürsün rüyanda şimdi ben arşivimden neyi düşünimki dev bi dvd oluyor harbi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 benim hep herkes hakketiği gibi yaşar tarzı bi düşüncem var.. herkes dediğim bireyleri değil ama topluluğu kapsıyor. bunu belirtmekte fayda var.. misal çok yoğun bir kalabalık ortasındasınız ve kalabalık aptallardan oluşuyor.. bir itiş kakış başlıyor ve hey... siz de kalabalıkla birlikte savruluyorsunuz.. yolu tam görmeseniz de karşı koymaya çalışsanız da ters bir yola doğru gidiyorsunuz.. ve bu aptal sürüsü siz istemeseniz bile uçurumdan aşağıya doğru dökülürken siz de aralarına karıştığınız için güzeeelce uçup çakılıyorsunuz.. metrobüs'te zam ve zam kararının geri alınması sonrası çift akbil basma getirilecekmiş.. yoruma bakıyoruz: said: beğenmeyen arkadaşlar eskisi gibi çile çekerek yollarda sürünerek gitsin! demek istediğimi anlatabilmişimdir sanırım.. yasaların sertliği aşırı hariç çok eğleniyorum ben bu ülkede.. gerçekten.. tam bir komedi fabrikası gibi.. haber şurada. http://www.haberturk.com/yasam/haber/502703-metrobuste-yeni-donem-basliyor yorumlar tam anlamı ile harika.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Zeki olmaktan yoruluyorum bazen günlük. (8)and walking to the window he throws the shutters out against the wall and from an ivory tower hears her call let the light surround you(8) Çok iyisiniz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 saat 2.00 da kanal tedavisi yaptım yok artık demek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 günlük günaydın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar