kermit Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 sabah ablamın durduk yere lafı şuydu A: gerizekalımısın sen ? B: niye nolduda ? A: geçen gün ne kadar içtin sen ? B: biraz içtim A: balkonda kendi kendine konuşuyodun bişiler anlatıyodun. B: yalan söyleme A: vallaha kendine bişiler anlatıyodun manyak gibi artık ne kadar içtiysen. deliriyom galiba.
kermit Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 günlük bana bol bol alkol şerife teyzenin kızına koca kamil amcama kriko (lastik değiştirirken komşudan isteyip duruyo) fatihe rakı nile hon becerisi en çabuğundan emire işinde başarılar kaan ve şesuya evlilik emreyle nilayada aynısından emre sönmezin köpeğine dik kulak osmana isteyecek bişi bulamadım bak orçunada bol biseps hikmet abiye malboro sigara babam bi palmiye ağacı asiye teyzeye 12 kişilik yemek takımı erkan abiye iddaada tutması için 4 maç merveye yastık kılıfı amin
kermit Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 ha unutmadan yengeme patates doğrama makinesi
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 kermit said: günlük bana bol bol alkol şerife teyzenin kızına koca kamil amcama kriko (lastik değiştirirken komşudan isteyip duruyo) fatihe rakı nile hon becerisi en çabuğundan emire işinde başarılar kaan ve şesuya evlilik emreyle nilayada aynısından emre sönmezin köpeğine dik kulak osmana isteyecek bişi bulamadım bak orçunada bol biseps hikmet abiye malboro sigara babam bi palmiye ağacı asiye teyzeye 12 kişilik yemek takımı erkan abiye iddaada tutması için 4 maç merveye yastık kılıfı amin amin gökocum amin
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 napae said: sdghfjsd noluyo dedim bi an :| merak etmeyin stalk etmices size hanımefendi. yanlış anlaşılma için üzgünüz.
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Annemin yarın yeni oyunu başlıo. Bugün son prova. Kendisine sabır diliyorum. Amin.
copry Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 az önceki hastamın adı ersin mersin ' di :D dayanamayıp tokatımı yersin' dedim allahtan bu iğrenç ötesi espirime kayıtsız kalmakla yetindi :( şaka şaka güldü ama numaradan kibarlık olsun diye ama komik değil mi ya? 'isim espiri değil bilioz sdf'
napae Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Yeni koyduğum kahveyi hüüüüüüüp diye içince, dilim fena yandı sdfg. Çok güzel de uyudum. Birazdan 2 sayfalık rapor yazıcam ama önce Alias izlicem 1 bölüm falan. Bi de son sigaramı içiyim bakiyim. Bugün çok az içtim, başıma ağrılar girdi resmen.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 copry said: az önceki hastamın adı ersin mersin ' di :D dayanamayıp tokatımı yersin' dedim allahtan bu iğrenç ötesi espirime kayıtsız kalmakla yetindi :( şaka şaka güldü ama numaradan kibarlık olsun diye ama komik değil mi ya? 'isim espiri değil bilioz sdf' değil
eski Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 copry said: az önceki hastamın adı ersin mersin ' di :D dayanamayıp tokatımı yersin' dedim allahtan bu iğrenç ötesi espirime kayıtsız kalmakla yetindi :( şaka şaka güldü ama numaradan kibarlık olsun diye ama komik değil mi ya? 'isim espiri değil bilioz sdf' senın gibi birine nasıl kayıtsız kalmıss vay ayuu yazasım geldı la bırden kızmayın
Farinal Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Company of Heroes mu Dawn of War olayına mı girsem diye düşünüyore
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Farinal said: Company of Heroes mu Dawn of War olayına mı girsem diye düşünüyore CoH aslında BC2 tabii de
Farinal Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 bırak sinan abi sen in aşağı bunlar adam olsa böyle yapmaz
napae Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Ay çok mutlu oldum birden sebepsiz yere. Yüzümde güller açtı sdfg.
copry Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Jahrein said: eski said: copry said: az önceki hastamın adı ersin mersin ' di :D dayanamayıp tokatımı yersin' dedim allahtan bu iğrenç ötesi espirime kayıtsız kalmakla yetindi :( şaka şaka güldü ama numaradan kibarlık olsun diye ama komik değil mi ya? 'isim espiri değil bilioz sdf' senın gibi birine nasıl kayıtsız kalmıss vay ayuu yazasım geldı la bırden kızmayın aha! tahtıma göz dikmiş herif onun olayı senden daha [b][b]eski[/b][/b]
copry Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 bu arada kayıtsız kalmasının sebebi vücudundaki hormaonların tamamen tükenmiş olması o kadar yaşlı yani B)-
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 copry said: Jahrein said: eski said: copry said: az önceki hastamın adı ersin mersin ' di :D dayanamayıp tokatımı yersin' dedim allahtan bu iğrenç ötesi espirime kayıtsız kalmakla yetindi :( şaka şaka güldü ama numaradan kibarlık olsun diye ama komik değil mi ya? 'isim espiri değil bilioz sdf' senın gibi birine nasıl kayıtsız kalmıss vay ayuu yazasım geldı la bırden kızmayın aha! tahtıma göz dikmiş herif onun olayı senden daha [b][b]eski[/b][/b] Bu ne şmdi?
eski Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 benden eski si olmadıgına göre yalannnn soyluyor biri11 1 1 11
balon Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 abi dişçi bana ersin mersin gibi bir ismim varken tokatımı yersin diye espiri yapsa çok olmasa da birazcık gerilip, hayırlısı bakalım derim diş operasyonum için. Günlük, bir anda hayatımda enteresan şeyler olmaya başladı. Daha yeni mezun oldum napıcam derken Yüksek Lisans kapısı önüme açıldı. Derken Thy'de iş sahibi oldum. Kendi sektörümü sevmezken ve iyi halde değilken bir anda havacılık sektörüne girdim, sorumluluğu çok fazla olmakla beraber bir o kadar eğlenceli bir işim var. Yakın bir zamana kadar dert oluyordu fakat 1 senede nerelere gelebiliyor insan. hakikaten garip. Talihim açılıyor gibi hissediyorum. Umarım her şey iyi gelişir. Hayırlısı bakalım.
Öne çıkan mesajlar