irin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Vingthor said: bildiğin zooloji deneyi bu. valla zooloji ayağımıza geldi,naparsın günce 4 bugun kuş çiftimizin sabah sevişmesi gerçekleşmedi.ya da ben duymadım.yada kısa sürdü.of evet itiraf:uyuya kaldım okula gitmedim,dolaylı olarak da kuşlara da bakamadım=/ ama gelmedi bence erkek .gelse illaki duyardık. sonuç olarak hatun gergin.yem koyarken benden ürktü bugun,tüyleri falan dikelti.hava soğuk ve kapalı belki onun da etkisi vardır. ya da selinin aldığı kaktüsü sevmedi. bütün bu değişkenleri tek tek deneyeyim en iyisi.kaktüsün yerini değiştirip,okula çıkıyorum mesela şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 başlık:bitmeyen omuz, boyun, sırt ağrısı yaşam kalitesini düşürüyor alt başlık:kaç gündür adam gibi uyuyamayan ve kafasını çeviremeyen genç sinirli; "dayt!! daaalın kafanızı patlatırım!" yetkililer ise çaresiz "kaçalım kaçalım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Günlük, bu yıl 25. si düzenlenen geleneksel balgam sökme şenlikleri başladı.Yaklaşık üç gün süreceği tahmin ediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Günlük, bu yıl 25. si düzenlenen geleneksel balgam sökme şenlikleri başladı.Yaklaşık üç gün süreceği tahmin ediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 günlük bozuldun sanırım. kapatmak zorunda kalacaz seni, tarihin tozlu sayfalarına gömecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 televizyona çıkıyorum =(((((((((888888888 hastane mi pastane mi lan bura offff :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 ne zaman nereye sölede izleyek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 imkansız :(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 genel sekreterin rektore benim hakkimda yalan solemesi ve rektorun buna inanmasi ve hic isim yokmus gibi bununla ugrasmam nedir niyedir ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 copry said: imkansız :(:(:( erotik mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 anana bacına böyle deseler hoşuna gider mi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 günülk gülistanlık geldiler engellilere yapılan diş tedavsisi ile ilgili röpörtaj yapıp gittiler. [i]'öl vicdan azabından evet'[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 lan günlük bu gün network hocasının 1 sorusuna, asistanın 2 sorusuna cevap verdim, pazartesi günü de mühendislik ekonomisi dersinde tahtaya kalkıp soru çözdüm üniversite hayatımda ilk defa. walla adam olcam ben galiba bu gidişle ehirik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 tez yazmaktansa hekşat atmak daha keyifli gelio be ne feci =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 ne aktı lan burnum, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 turkiye cumhuriyetinden mektup geldi, geri don sensiz olmuyor diyolar. bi de ISPden uyari geldi, film dl etmissin akilli ol diyo onlarda. birazdan okuldan atildin diye mail gelirse sasirmicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 ağrıııı unlimited ağrııııııııı!! koolum, boynum kopuyore.. nedense binadan da bagaja adam kapamışız da o vuruyormuş gibi garip bi gümleme geliyor arada.. balkona falan batım boş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Lanet!! artık herkes browni intensein farkında=/ tam olarak 2 super-market ,4 bakkal gezdim sonunda birinde bulabildim.bütün raflar boş.eğer bütün o intenseleri bi kişi aldıysa 95 kilo olur da inşallah ben de rahatlarım. ya da belki bütün o intenseleri biri benim için toplamıştır,ne kadar da inanmak istiyorum yalnız dfg neyse yarına kadar hala gelmemiş olursa etiye mail atıcam direk eve postalayın parası neyse veririz diyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 yorgunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Hahayt. Çok eğlendim. Tam gerizekalılar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 o browni intesnse çokgüzel bişi hakketen, hani browni klasik tercihimi değiştirmez ama efsane yapmış adamlar, zaten browni klasikle aynı kulvarda değil tam olarak. beni de ünivin kantincisi tanıştırdı, zorla tutuşturdu elime al ye dedi! yedim beğendim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 browni intense gerçekten mükemmele çok yakın.tutkuyla bağlandım. eti (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 az evvel ablamın sevgilisi geldi. aaa intense, dedi ve hepsi bitti=/ ama zaten 5 tane yedim üzülmemeliyim sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 yarın yorulucam galiba günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 günlük lan geçen ne farkettim bliomsn..bu ankarada tanıdııım kim varsa sdece gece mekana gitmelik insanlar bi iki tanesi dışında..gündüz hiçmi konuşlmaz arkadaş ya cuma dan pazara bi tek hey alllaaam ya..manyak gibi gündzleri ders ev takılıorm..gece iç sıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar