Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gunluk

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Vingthor said:

bildiğin zooloji deneyi bu.

valla zooloji ayağımıza geldi,naparsın

günce 4

bugun kuş çiftimizin sabah sevişmesi gerçekleşmedi.ya da ben duymadım.yada kısa sürdü.of evet itiraf:uyuya kaldım okula gitmedim,dolaylı olarak da kuşlara da bakamadım=/ ama gelmedi bence erkek .gelse illaki duyardık.
sonuç olarak hatun gergin.yem koyarken benden ürktü bugun,tüyleri falan dikelti.hava soğuk ve kapalı belki onun da etkisi vardır.
ya da selinin aldığı kaktüsü sevmedi.
bütün bu değişkenleri tek tek deneyeyim en iyisi.kaktüsün yerini değiştirip,okula çıkıyorum mesela şimdi.
Mesaj tarihi:
başlık:bitmeyen omuz, boyun, sırt ağrısı yaşam kalitesini düşürüyor
alt başlık:kaç gündür adam gibi uyuyamayan ve kafasını çeviremeyen genç sinirli; "dayt!! daaalın kafanızı patlatırım!" yetkililer ise çaresiz "kaçalım kaçalım"
Mesaj tarihi:
lan günlük bu gün network hocasının 1 sorusuna, asistanın 2 sorusuna cevap verdim, pazartesi günü de mühendislik ekonomisi dersinde tahtaya kalkıp soru çözdüm üniversite hayatımda ilk defa.
walla adam olcam ben galiba bu gidişle ehirik :)
Mesaj tarihi:
turkiye cumhuriyetinden mektup geldi, geri don sensiz olmuyor diyolar.

bi de ISPden uyari geldi, film dl etmissin akilli ol diyo onlarda.

birazdan okuldan atildin diye mail gelirse sasirmicam.
Mesaj tarihi:
ağrıııı unlimited ağrııııııııı!!

koolum, boynum kopuyore..

nedense binadan da bagaja adam kapamışız da o vuruyormuş gibi garip bi gümleme geliyor arada.. balkona falan batım

boş..
Mesaj tarihi:
Lanet!!
artık herkes browni intensein farkında=/ tam olarak 2 super-market ,4 bakkal gezdim sonunda birinde bulabildim.bütün raflar boş.eğer bütün o intenseleri bi kişi aldıysa 95 kilo olur da inşallah ben de rahatlarım.
ya da belki bütün o intenseleri biri benim için toplamıştır,ne kadar da inanmak istiyorum yalnız dfg
neyse yarına kadar hala gelmemiş olursa etiye mail atıcam direk eve postalayın parası neyse veririz diyeceğim
Mesaj tarihi:
o browni intesnse çokgüzel bişi hakketen, hani browni klasik tercihimi değiştirmez ama efsane yapmış adamlar, zaten browni klasikle aynı kulvarda değil tam olarak.

beni de ünivin kantincisi tanıştırdı, zorla tutuşturdu elime al ye dedi!
yedim beğendim bende.
Mesaj tarihi:
günlük lan geçen ne farkettim bliomsn..bu ankarada tanıdııım kim varsa sdece gece mekana gitmelik insanlar bi iki tanesi dışında..gündüz hiçmi konuşlmaz arkadaş ya cuma dan pazara bi tek hey alllaaam ya..manyak gibi gündzleri ders ev takılıorm..gece iç sıç
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...