dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Ben çalışıyorum hepinizin yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 dreagloth said: Ben çalışıyorum hepinizin yerine. yihu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 O zaman tüm "i dont wanna work today" diyenlere gelsin... http://fizy.com/s/1dlnkq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 @dwo quote lamıyoruz üsttekini bi öğrenemediniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Çalışmak istemesek de mecbur çalışıyoruz napalım sdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 uyumadan okula gidicem. 6 saat lab var. 3 saat 3 saat arka arkaya olmak suretiyle. from değiştirmiş olarak dönerim artık. aslında mikroskoba bir gözü dayayıp uyuyabilirim çaktırmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 günlük slm, kaddafi isviçreye cihad ilan etmiş, bu çöl havasında kesin bişi var günlük, kesin kafa yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 QueenofSpades said: paspatur said: I dont wanna work today ben deeee böhü bende :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Günlük, Bugün belirsiz ayrılık öncesi arkadaşlarımla son kez buluşuyorum. Güzel başkentimi ve dostlarımı çok özleyeceğim. Benim köyümün yağmurlarında yıkasınlar. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 dreagloth said: @dwo quote lamıyoruz üsttekini bi öğrenemediniz :) ya o ara biri yazarsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Dworgian said: adama yazık valla yok yaf hatun kişiyi eve geldiğimde facebooktan fln eklemiştim önce kabul etmiş, sonra silmiş fln. Mesaj atmış facebooktan benim erkek arkadaşım var o yüzden senle haftasonu çıkamam kusura bakma fln demiş ^^ Birden pat die kızın karşısına dikilince afalladı afhsaj her zaman işe yarıyor yahu :P kendine güven ftw :O *totu az havalara kalkar* Sonuç olarak telefon numarasını almış olsamda hatun olmaz dedi yani ^^ Sonracığıma annanem gidiyor günlük bugün :( kadını esir ettik tüm kış boyunca onun yaşadığı yer soğuk olur die :D neyse yaf havalar ısındı kadıncağızda sıkıldı artık izin veriim hadi gitsin. Bana yeni macera, Hakoya prenses.Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Abi ben senin aşk hayatına akıl sır erdiremiyorum ya sdfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
affinitone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 günlükkkk resmen hava patlıyor ya artık tr ye dönmek istiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 günaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 QueenofSpades said: Abi ben senin aşk hayatına akıl sır erdiremiyorum ya sdfsds yok ki yahu öle bi hayatım dasfhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 merhaba, bugün boş günüm, evdeyim sonunda, sabahtan akşama kadar supernatural izlicem yaşasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Bella said: merhaba, bugün boş günüm, evdeyim sonunda, sabahtan akşama kadar supernatural izlicem yaşasın. cuması boş olan insan sevmiyorum seni :( o kadar ders alarak bi günü boş bırakmayı nasıl başardın cansın harbiden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Annanemle, annemi aştiye bıraktım günlükcüm, Annanem 2-3 kere sarıldı öbdü fln beni sahff ağlamadı allahtan. Sefiorum kadını yaf canım benim bide şey dio kusura bakma bu sefer sana harçlık veremedim :D Annane dedim artık çalışıyorum inşallah ben alıcam sana dünyaları bu laflardan soora bidaa sarıldı ama arkadaki kuyruk büyüyünce hadi siz oturun didim :D neyse günlükcüm derse gidiyorum abim fazla mesaiye kalıcaksın dimi dedi banada sanki eve gidince evde çalıştırmıo terbiyesiz safasghd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 wastyrx said: Dworgian said: adama yazık valla yok yaf hatun kişiyi eve geldiğimde facebooktan fln eklemiştim önce kabul etmiş, sonra silmiş fln. Mesaj atmış facebooktan benim erkek arkadaşım var o yüzden senle haftasonu çıkamam kusura bakma fln demiş ^^ Birden pat die kızın karşısına dikilince afalladı afhsaj her zaman işe yarıyor yahu :P kendine güven ftw :O *totu az havalara kalkar* Sonuç olarak telefon numarasını almış olsamda hatun olmaz dedi yani ^^ Sonracığıma annanem gidiyor günlük bugün :( kadını esir ettik tüm kış boyunca onun yaşadığı yer soğuk olur die :D neyse yaf havalar ısındı kadıncağızda sıkıldı artık izin veriim hadi gitsin. Bana yeni macera, Hakoya prenses.Amin. valla ben şahsen anlamam sevgili olsam "aşkım, bugün bi çocuk geldi yanıma, "haftasonu görüşelim mi" dedi, bende "tamam" dedim ama sonradan senin sevgilim olduğun geldi aklıma o yüzden face den "olmaz" dedim ama telefon da var onda arayabilir elbette yanlış anlama hehe" dese gtfo derim çok net lol edit: imla typo vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 bana tamam demedi ki ama :) sadece telefon numarasını aldım ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 oh amazondan ismarladigim kitaplarim geldi.^^ bi sürü oyun da yükledim. C#'ye falan da baslayabilirim. bi dahaki sinav maratonuna kadar, bos vaktimi böyle degerlendirmeyi düsünüyorum. özlemisim. ama o kadar cok vaktim de yok galiba mmfs. birazdan hastaneye gidecegim, babanemin basinda nöbet sirasi bende. bi de lanet olasi rahatligim.. bu sabah bürokrasi hedelerini halletmek icin kalkmadim. organize bi sekilde uyuya kaldim. annem cok kizcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 yancilik yapmayalim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 mmmm sharp tongue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 günlük, ateşli hastalığa kapılıp kabus görünce çok beter oluyormuş bugün bunu iyice anladım. herifin kafayı falçata ile kestim bana mısın demedi. freedy mübarek öldürüyorsun gene geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar