wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Anlamadım ama böle içim kıpır kıpır günlük O_o kelebekler uçuşuo gibi nan :S 2 gündür telefonum 1 kere çaldı halbüsü, işde gelmedi nie böyle oldum anlamadım :D Bu akşam dışarı çıkmayı deniim bari ayartabilirsem fıstığımıda ayartiim oh mis :D nan dilicek dilekte bulamaz oldum :D Bana boş zaman, Hakoya para olsun hadi. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Ödevlerimi halletmek isteyen var mı insanlık nağmına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 genconun yalan dünyası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 bu kadar zaman beklememe degecek birsey olsun lan artik sabirtasi degilim ben de insanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 lan tek derdi aşk meşk olanlara gıpta ediyorum vallahi sorunun 1000i 1para olunca yaşama sevincimi kaybettim inanın.. bildiğin soğudum hayattan ne diyim allah huzur versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 günlük, bugün çok güldüm. 555 ile oturuyoduk konu tanışmanın ilk 5sn'sinde birini etkileme geyiğine geldi.pratiğe dökeyim dedim. gözlerime bak dedim. (ben hep karşımdakinin gözüne bakarım o da hiç bakamaz kaçırır hep) konuşuyorum böyle bişiler dedim, etkilen etkilen diye mırıldanıyorum içimden. ETKİLENDİN Mİ? dedim. 1 sn geçmedi "gözlerin de çok güzelmiş ha" dedi ciddi bi biçimde. hahah of çok güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 x: poker oynuyorum x: elimde flush var ortada 50.000 dolar duruyo x: çat internet gidiyo of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Günlük ya, Çok çaresizim, mutsuzum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Bella said: günlük, bugün çok güldüm. 555 ile oturuyoduk konu tanışmanın ilk 5sn'sinde birini etkileme geyiğine geldi.pratiğe dökeyim dedim. gözlerime bak dedim. (ben hep karşımdakinin gözüne bakarım o da hiç bakamaz kaçırır hep) konuşuyorum böyle bişiler dedim, etkilen etkilen diye mırıldanıyorum içimden. ETKİLENDİN Mİ? dedim. 1 sn geçmedi "gözlerin de çok güzelmiş ha" dedi ciddi bi biçimde. hahah of çok güldüm. offffff 555ile seni düşünüyorum da varya ahahahahahaha 555in o doğal dönüşü bi anda o tepkisini hayal ettikçe, senin de gülmemeye calısmanla falan ahahah offf en komik olaylardan olmuş olmalı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Uykusuz gece beni bekler günlük, rapor yazıcak mışız sabaha kadar.. Acaba artık maaş fln istesem miki abimden :D baya baya oldu çalışıyorum yahu :) Prensesimi kandırdım kandıralı sesini fln da duyamadım günlükcüğüm. Okulu bildiğin üzücü derecede yoğun.. Arada arayım 2 muhabbet edelim kafası dağılsın dedim ama arası bile yok :/ Büyük olasılık dersten derse ciddi anlamda koşturuyor. Ne ara yemek yiyor onuda bilmiyorum. Olursa bu cuma gezmelere gidelim bari iyi gelir ikimizede :) Bana boş zaman, Dasaaa önce aşk acısı çeksin sonra huzura ersin :D Hakoyada bol kazançlar. Amin. Duur.. Araya sıkıştırayım Bana okulda sabır. Şimdi amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 @deniz, abartısız 5dk güldüm. "ciddi miydin ilk yaptığında?" dedim "evet" dedi ben bidaha yarıldım eahu hayal et bizi öyle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 :D en kısa zamanda bulusup anmam gerek bu anları 2nizle de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 yarın sabah erken kalkcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 günlük 10 sene sonrai ilk çocuğumu 2 3 sene sonra da ikinciyi yapmayı planlıyorum kısfmet tabi bu işler, tek başına yapılmaz çocuk ama öyle karar verdim ok bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 kaldi 300 sayfa ve 1 gün. mental olarak harap ve bitap düsen bünyeme gazi ünvani istiyorum sinavlardan sonra. hakediyorum sonuna kadar. evet bir günde 250 sayfa tarih okuyunca böle oluyo iste. almanlar kazaninca ben de kazanmis sayilirsam güzel olcak ins.. oh wait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 GÜNLÜK BUGUN BANA BETA KEY GELMEDI, AZINI KIRSAM YERIDIR GÜNLÜK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 saat kaç bilmoorum günlük hala rapor yazıyorum :( bitmez yaf bu saat 10a kadar fln :O neyse öbdüm slacklamayım bitmez soora :O bana huzur,hakonun prensesine boş zaman. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Ara verdim günlük, sıkıldım yaf belimde ağrıdı niye böyle oldu? :) neyse bugün izinli olucam gibi yatarım bol bol evde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 dün gece yine 'interview with the vampire'm tuttu o yüzden 3 saatlik uykuyla geldim işe =/ bugün çabuk geçsin başka bişey istemiyorum günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 eyvah, hastalar yandi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 sorma =( yarına randevu vericem gelenlere ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 QueenofSpades said: Günlük ya, Çok çaresizim, mutsuzum :( çikolata ye çikolata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 sevgili gunluk telefonumun alarmi beni yine uyandirmadi =/ bi ders daha kacirdim ok bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 uyumayınca uyanma derdi de olmuyor mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Loser yarın geliyo, şeytanca planlar hazırlamaya başliyim ben en iyisi sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar