Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gunluk

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Anlamadım ama böle içim kıpır kıpır günlük O_o kelebekler uçuşuo gibi nan :S 2 gündür telefonum 1 kere çaldı halbüsü, işde gelmedi nie böyle oldum anlamadım :D Bu akşam dışarı çıkmayı deniim bari ayartabilirsem fıstığımıda ayartiim oh mis :D

nan dilicek dilekte bulamaz oldum :D Bana boş zaman, Hakoya para olsun hadi. Amin.
Mesaj tarihi:
lan tek derdi aşk meşk olanlara gıpta ediyorum vallahi

sorunun 1000i 1para olunca yaşama sevincimi kaybettim inanın.. bildiğin soğudum hayattan

ne diyim allah huzur versin
Mesaj tarihi:
günlük,
bugün çok güldüm.

555 ile oturuyoduk konu tanışmanın ilk 5sn'sinde birini etkileme geyiğine geldi.pratiğe dökeyim dedim.
gözlerime bak dedim. (ben hep karşımdakinin gözüne bakarım o da hiç bakamaz kaçırır hep)

konuşuyorum böyle bişiler dedim, etkilen etkilen diye mırıldanıyorum içimden.

ETKİLENDİN Mİ? dedim.
1 sn geçmedi
"gözlerin de çok güzelmiş ha" dedi ciddi bi biçimde.
hahah of çok güldüm.
Mesaj tarihi:
Bella said:

günlük,
bugün çok güldüm.

555 ile oturuyoduk konu tanışmanın ilk 5sn'sinde birini etkileme geyiğine geldi.pratiğe dökeyim dedim.
gözlerime bak dedim. (ben hep karşımdakinin gözüne bakarım o da hiç bakamaz kaçırır hep)

konuşuyorum böyle bişiler dedim, etkilen etkilen diye mırıldanıyorum içimden.

ETKİLENDİN Mİ? dedim.
1 sn geçmedi
"gözlerin de çok güzelmiş ha" dedi ciddi bi biçimde.
hahah of çok güldüm.

offffff 555ile seni düşünüyorum da varya ahahahahahaha

555in o doğal dönüşü bi anda o tepkisini hayal ettikçe, senin de gülmemeye calısmanla falan ahahah offf en komik olaylardan olmuş olmalı bu
Mesaj tarihi:
Uykusuz gece beni bekler günlük, rapor yazıcak mışız sabaha kadar.. Acaba artık maaş fln istesem miki abimden :D baya baya oldu çalışıyorum yahu :) Prensesimi kandırdım kandıralı sesini fln da duyamadım günlükcüğüm. Okulu bildiğin üzücü derecede yoğun.. Arada arayım 2 muhabbet edelim kafası dağılsın dedim ama arası bile yok :/ Büyük olasılık dersten derse ciddi anlamda koşturuyor. Ne ara yemek yiyor onuda bilmiyorum. Olursa bu cuma gezmelere gidelim bari iyi gelir ikimizede :)

Bana boş zaman, Dasaaa önce aşk acısı çeksin sonra huzura ersin :D Hakoyada bol kazançlar. Amin.

Duur.. Araya sıkıştırayım Bana okulda sabır. Şimdi amin.
Mesaj tarihi:
günlük
10 sene sonrai ilk çocuğumu 2 3 sene sonra da ikinciyi yapmayı planlıyorum
kısfmet tabi bu işler, tek başına yapılmaz çocuk
ama öyle karar verdim ok bye
Mesaj tarihi:
kaldi 300 sayfa ve 1 gün.
mental olarak harap ve bitap düsen bünyeme gazi ünvani istiyorum sinavlardan sonra.
hakediyorum sonuna kadar.
evet bir günde 250 sayfa tarih okuyunca böle oluyo iste.
almanlar kazaninca ben de kazanmis sayilirsam güzel olcak ins.. oh wait.
Mesaj tarihi:
saat kaç bilmoorum günlük hala rapor yazıyorum :( bitmez yaf bu saat 10a kadar fln :O neyse öbdüm slacklamayım bitmez soora :O

bana huzur,hakonun prensesine boş zaman. Amin.
Mesaj tarihi:
dün gece yine 'interview with the vampire'm tuttu o yüzden 3 saatlik uykuyla geldim işe =/ bugün çabuk geçsin başka bişey istemiyorum günlük
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...