Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gunluk

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

Anlamadım ama böle içim kıpır kıpır günlük O_o kelebekler uçuşuo gibi nan :S 2 gündür telefonum 1 kere çaldı halbüsü, işde gelmedi nie böyle oldum anlamadım :D Bu akşam dışarı çıkmayı deniim bari ayartabilirsem fıstığımıda ayartiim oh mis :D

nan dilicek dilekte bulamaz oldum :D Bana boş zaman, Hakoya para olsun hadi. Amin.
Sosyal ağlarda paylaş

günlük,
bugün çok güldüm.

555 ile oturuyoduk konu tanışmanın ilk 5sn'sinde birini etkileme geyiğine geldi.pratiğe dökeyim dedim.
gözlerime bak dedim. (ben hep karşımdakinin gözüne bakarım o da hiç bakamaz kaçırır hep)

konuşuyorum böyle bişiler dedim, etkilen etkilen diye mırıldanıyorum içimden.

ETKİLENDİN Mİ? dedim.
1 sn geçmedi
"gözlerin de çok güzelmiş ha" dedi ciddi bi biçimde.
hahah of çok güldüm.
Sosyal ağlarda paylaş

Bella said:

günlük,
bugün çok güldüm.

555 ile oturuyoduk konu tanışmanın ilk 5sn'sinde birini etkileme geyiğine geldi.pratiğe dökeyim dedim.
gözlerime bak dedim. (ben hep karşımdakinin gözüne bakarım o da hiç bakamaz kaçırır hep)

konuşuyorum böyle bişiler dedim, etkilen etkilen diye mırıldanıyorum içimden.

ETKİLENDİN Mİ? dedim.
1 sn geçmedi
"gözlerin de çok güzelmiş ha" dedi ciddi bi biçimde.
hahah of çok güldüm.

offffff 555ile seni düşünüyorum da varya ahahahahahaha

555in o doğal dönüşü bi anda o tepkisini hayal ettikçe, senin de gülmemeye calısmanla falan ahahah offf en komik olaylardan olmuş olmalı bu
Sosyal ağlarda paylaş

Uykusuz gece beni bekler günlük, rapor yazıcak mışız sabaha kadar.. Acaba artık maaş fln istesem miki abimden :D baya baya oldu çalışıyorum yahu :) Prensesimi kandırdım kandıralı sesini fln da duyamadım günlükcüğüm. Okulu bildiğin üzücü derecede yoğun.. Arada arayım 2 muhabbet edelim kafası dağılsın dedim ama arası bile yok :/ Büyük olasılık dersten derse ciddi anlamda koşturuyor. Ne ara yemek yiyor onuda bilmiyorum. Olursa bu cuma gezmelere gidelim bari iyi gelir ikimizede :)

Bana boş zaman, Dasaaa önce aşk acısı çeksin sonra huzura ersin :D Hakoyada bol kazançlar. Amin.

Duur.. Araya sıkıştırayım Bana okulda sabır. Şimdi amin.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...