Llama Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 5gün izin mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Birazdan tatilimin son 1 haftalık bölümüne gidiyorum günnük :D çok eğlenicezz.. bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 günlük bademciklerimi aldırcam.daha doğrusu alınması gerekiyomuş. doktor öyle dedi. 1 hafta rapor verceklermiş ^_^ doktor istersen kışa doğruda olabilirsin dedi ama ben izin yapmak yatmak istiyorum. o yüzden hemen ameliyatı olup 5 gün inzivama çekilcem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 sevgili gunluk taze fasulye pilav yaptim cok iyiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 fosur fosur sigara içtim, uzun süre içemicem çünkü ssfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 mesaim bitiyor, riga daki ikinci haftam cikicam yine abudik gubidik yerlerde yemek yicem, deniyorum heryeri ama bulucam optimum yeri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 D kişisi: oha sizin topunuz rahatsız ya müstahak size nefret ediyorum şu huyunuzdan lanetler değer bilmezler AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 d kişisi her kimse baya bi doluymuş hmm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 hastayım midem ölmüş yine yanıyo çok fenayım. gitmedim işe felan zaten lan. yattım baya bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 işte bu kadar basit http://upload.wikimedia.org/math/c/8/b/c8baebf7103767d5bc7ccfb48c9d10c6.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 demin daha 1 hafta önce sıfır aldığımız arabaya ben kullanırken çarptılar :( babam daha anahtarı vermez :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 mantı ve içli köfte yiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 erdemle bütün gün vın vın düt düt diye gezdik ayağımı yakıcam egzoza değdirip diye korktum ama çokzel bişeymiş bana rusyadan aldığı nu pogodi dvdlerini verdi bilgisayarım düzelse izlicem ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 pogodi said: ... rusyadan ... nu pogodi dvdleri ... ne? pogodi çıplah mı? asdasd rus mu??!1 ney neyY?!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 cok halsizim. ama cin yemegi yaptim cok güzel. cin yemegi + true blood kombinasyonunu düsününce bi canlandim. ohs. hadi bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Günlük iyice ağır enstrümanlara artıyor merakım . hiç gürültüye gelemiyorum .iyiden iyiye ağır adamlığa soyundum gibi. Her gün işe gidiyorum ama şikayetçi olmak beni daha kötü yapıcak , hiç havalara girmeyeyim o yüzden . Ohhh. nefes alıyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 dengesiz insanlardan nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quesgi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 günlüük bugün staja başladım çok mutsuzum:( staj yaptığım yer çok uzak, yol git git bitmiyo. 1 ay gidemem ben oralara nası olcek bu işler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 günlük bu aralar miskin, üşengeç ve bi o kadar da dikkatsizim. noluyo bana lan?! kendime gelmem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 bir hocayla beraber skynet yapıyoruz ne güzel sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 helo stajin ilk gunu ve cok komik basladi, bakalim 1 ay neler olcak. bu arada yanimda dou raki keyfi yapiyo bi ton muzik falan acti boyle ben de dertlendim sl. vursam mi bi duble neyin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 ne kadar not lazımsa onu almam çok götümü kaldırıyor. sınırlarda yaşıyorum sdkfjl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 bi de diğer hocaya mail attığım verdiği problemi çözdüm diye, bu kadar çabuk çözmüş olamazsın dedi. ...gerilim... evet yarısını çözememişim sddfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 %80ini diyelim hatta sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Tekilayi ozlemisim Gogsum yaniyo halen birazda, bide su 2 gundur bi mide bulantisi var lolol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar