QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 wastyrx said: bide işin kötüsü hareketli saatler geçti bu saatten sonra böyle yavaş ilerliyor oturuyorum çoğunlukla telefon bilem gelmio nerdeyse :( tam uyumalık havada var.. yemek de yedim, feci ağırlık çöküyor :( 3-5 arasından nefret ediyorum, 5-6 arası bile daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 lise diplomam comic sans ile yazılmış günlük ilerde ben bunu bi yerlere asarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 okul kayıt yenilemek için üniv diploma aslımı istedi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Uykusuzluktan bayılıcam şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Tez hocamı değiştirebilio muyum onu da sorayım gittiğimde ben evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Vidar said: 1 redbull buna engel olabilio eet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 bi benim mi uykumu getiriyor red bull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 bünye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Red Bull, hmm olsa da içsem iyi olurdu, evet. Türk kahvesi içtim ben de napalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 şekersiz iğrenç tatlı kahve + arada bi kendime tokat az kaldı az 1 saat 54 dakika :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 ZaugnaKhaldun said: bi benim mi uykumu getiriyor red bull yok kız arkadaşım da arada uyuo onu içince. abi çok saçma ama sizin bünyeniz be lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 wastyrx said: şekersiz iğrenç tatlı kahve + arada bi kendime tokat az kaldı az 1 saat 54 dakika :O ofisin dışına çıkar çıkmaz da açılacak bu uyku di mi? öyle de pis bişi.. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Dworgian said: ZaugnaKhaldun said: bi benim mi uykumu getiriyor red bull yok kız arkadaşım da arada uyuo onu içince. abi çok saçma ama sizin bünyeniz be lol öyle abi çok saçma bence de ders çalışmak için 3 defa içtim bundan önce, 2sinde yarım saate uykum geldi; bir tanesinde hiperaktif olup sağa sola saldırmaya başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 yeteri kadar kremayla şeker koymasan da olur halihazırda kremanın icinde de seker var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 bu fenomeni araştırmalıyız bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Bu iyi yanı.Ya Ofis dışında da sürekli uykunuz olsaydı? hı hı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 burn içip uyuyordum ben saatlerce. şu anda öğle yemeğimi "içiyorum". katı yiyecek özlemi içersindeyim sdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 zaugna çok saçma bi bünye zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 çelik ayna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 QueenofSpades said: wastyrx said: şekersiz iğrenç tatlı kahve + arada bi kendime tokat az kaldı az 1 saat 54 dakika :O ofisin dışına çıkar çıkmaz da açılacak bu uyku di mi? öyle de pis bişi.. ^^ odadan dışarı çık 2 dakka belki onun da etkisi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 terasa sigara içmeye gittim, ayıldım ama geri gelince 10 dk geçiyor yine uyku bastırıyor. neyse 1 saatim kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 son 75 dakka şöyle dolgu falan gelse de zaman geçse yaf . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Tsubasa'nın jeneriğini dinlerken omuzlarımı aşağı yukarı oynatıyormuşum oturduğum yerde. Kapatınca fark ettim asdasfafs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 QueenofSpades said: wastyrx said: şekersiz iğrenç tatlı kahve + arada bi kendime tokat az kaldı az 1 saat 54 dakika :O ofisin dışına çıkar çıkmaz da açılacak bu uyku di mi? öyle de pis bişi.. ^^ aynen ama bugün için iyi bişi çünkü arkadaşlarımla çıkıcaz biyerlere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar